Görüş Bildir
Haberler
Bu Renk Testine Göre Gizli Tutkunu Söylüyoruz!

etiket Bu Renk Testine Göre Gizli Tutkunu Söylüyoruz!

Lousia
10.07.2018 - 14:01

Bu testimizde görsellerde en çok dikkatini çeken rengi soruyoruz. Bunun sonucuna göre gizli tutkunu söyleyeceğiz. 

Hazırsan testi çöz ve sonucu gör.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Ünlü olmak!

Ünlü olmak!

Testimize verdiğin yanıtlara göre senin gizli tutkun ünlü olmak! Ünlü olan insanlara karşı bir hayranlık beslediğin doğru. Gizli gizli ben de öyle olsam keşke diyorsun. Hatta ünlü olmanın çeşitli yollarını arıyorsun bile diyebiliriz. Mesela bunun için çeşitli sosyal medya kanallarını deniyorsun. Belki buralar aracılığıyla ünlü olurum diyorsun. Olabilir aslında neden olmasın ki? Sadece sen kendini fazla kaptırma bu düşüncelere. Elinden her şeyin en iyisinin geleceğine eminsin. Altından kalkamayacağın hiçbir iş yok. Biraz da bu huylarına güveniyorsun zaten. Bakalım içinden geçenler gerçekleşecek mi?

Aile kurmak!

Aile kurmak!

Testimize verdiğin yanıtlara göre senin gizli tutkun aile kurmak! Senin için aile kavramı oldukça önemli. Her zaman mutlu bir ailede yaşamak istedin. Çocuklarını huzur ve sevgi içinde büyütmek istiyorsun. Uzun zaman bunun hayalini kurdun ve içten içe de istedin. Senin için bir insanın sahip olması gereken en temel özellik iyi bir anne/baba olması. Böyle olduğuna emin olduğun biriyle sonuna kadar bir ilişki yaşarsın. Ama bu durumdan emin değilsen de, asla o kişiye yaklaşmak istemezsin. Senin için çok önemli bir şey çünkü aile kurmak. Huzurlu bir ev ortamın olmasını çok istiyorsun. Ancak böyle hayattaki zorlukların altından kalkacağını düşünüyorsun.

Çok beğenilmek!

Çok beğenilmek!

Testimize verdiğin yanıtlara göre senin gizli tutkun çok beğenilmek! Herkes tarafından sevilen ve arzulanan biri olmayı istiyorsun sen. Giydiğin kıyafetler, yaptığın kişisel bakımlar aslında hep bu yüzden. Sen öyle olduğunu düşünmesen de gerçek bu. Zaten dikkat çeken birisin, akılda kalıcı ve etkileyici yönlerin oldukça fazla. Belki de bunun bilincinde olduğun için insanları daha çok etkilemek istedin. Paylaştığın fotoğraflar da iddialı fotoğraflar... Çünkü sen tam da öyle bir insansın. Sanal dünyada kurduğun hayat aslında senin yaşamak istediğin hayat. Bakalım istediğine ulaşabilecek misin? Olmazsa da çok üzme kendini çünkü sen zaten mükemmelsin. :)

Uzaklara gitmek!

Uzaklara gitmek!

Testimize verdiğin yanıtlara göre senin gizli tutkun uzaklara gitmek! Sen kafanda sürekli uzak diyarları düşleyen bir insansın. Aklında durmadan bir yerlere gitme fikri var. Yaşadığın şehirden ve ortamından çok sıkıldın. Durum böyle olunca da uzaklaşma isteğin iyice arttı. Zaten bir yerlere kısa tatillere de gitsen oldukça rahatlıyorsun sen. Kendini özgür hissediyorsun. Tüm bunların sebebi de içinde yatan uzaklara gitme tutkusu işte. Hayatına giren insanın da senin gibi olmasını istiyorsun. Özgürlük senin kanında var çünkü. Asla kısıtlanmaya gelemiyorsun. Biriyle birlikte ol da, onunla dünyayı gezin bari. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
673
269
227
132
53
49
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Ünlü olmak :D

C10BLACK

Aile kurmak! Allah belamı versin benim. Doğru. bakayım,, valla doğru.

TaçsızKraliçe

bazı renkler şıklarda yok