Görüş Bildir
Haberler
Bu Görsel Testine Göre Psikopatlığının Derecesini Söylüyoruz!

etiket Bu Görsel Testine Göre Psikopatlığının Derecesini Söylüyoruz!

Lousia
25.06.2018 - 16:39

Hazırladığımız bu görsel testine göre psikopatlığının derecesini ölçüyoruz. Görsellerde gözüne çarpan ilk nesneyi seç. Bakalım sonucun ne çıkacak?

Hazırsan başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

Ve son olarak bu görselde ne oluyor?

Ve son olarak bu görselde ne oluyor?
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%10 psikopatsın!

%10 psikopatsın!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre söyleyebiliriz ki, sen dünyanın en sakin insanlarından birisin. Psikopatlık oranın %10 çıktı, neredeyse sıfıra yakınsın. İçinde psikopatlığa dair büyük bir özellik yok. İçi dışı bir olan insansın sen. Etrafındaki hiç kimse de senden çekinmiyor zaten. Herkes senden bir kötülük gelmeyeceğine emin. Gizli kapaklı hiçbir yanın yok. 'Psikopatlık da neymiş?' diyoruz senin için. Muhtemelen sen de aynısını düşünüyorsundur.

%30 psikopatsın!

%30 psikopatsın!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre söyleyebiliriz ki, senin gizli bir yanın var. Bunu psikopatlık oranının %30 çıkmasından da anladık aslında. Bu sinsilik değil, yanlış anlama. Ama kafanda birkaç tilki dolanıyor senin. İnsanlara kendini tam anlamıyla açmıyorsun. Bu yüzden onlar da biraz senden çekiniyor olabilir. Ama herkese karşı da durum böyle değil. İnsanına göre muamele yapıyor gibisin. Eğer biri damarına basarsa, onun durumu gerçekten çok fena. Buraya yazalım da gıcık olduklarına okut istersen. :)

%50 psikopatsın!

%50 psikopatsın!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre söyleyebiliriz ki, sen gizli bir psikopatsın. Yarı yarıya psikopat çıktın. Oran tam olarak %50! İnsanlardan oldukça farklı birisin. Psikopatlık derecen neredeyse sınırda. Biri seni sinirlendirdiğinde vay onun haline. Bazen öyle sakin görünüyorsun ki, kimse nasıl biri olduğunu asla anlayamıyor. Ama karşındaki insan senin psikopat yanını görüyorsa onun için sıkıntı var demektir. Duruma göre şekil alan bir tabiatın var ama yine de psikopatlığa yakın bir insan olduğunu söyleyebiliriz.

%75 psikopatsın!

%75 psikopatsın!

Testimizde verdiğin yanıtlara göre söyleyebiliriz ki, senin psikopatlık oranın oldukça yüksek. Değişik mizaçlı birisin. Toplumdan oldukça farklı birçok özelliğin var. Bu durum da seni farklı davranmaya itmiş. Aslında seni anlıyoruz. İnsanlar senin ağır psikopat olduğunu düşünüp, seni anlamaya çalışmıyor olabilir. Böyle insanlara da pek tahammülün yok gibi. Kıs kıs gülüp geçiyorsun. Onlar da senin bu gülüşünden biraz çekiniyor, bunu söyleyelim de. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
678
280
164
135
56
54
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?