Görüş Bildir
Haberler
Senin Baskın Duygun Aslında Ne?

etiket Senin Baskın Duygun Aslında Ne?

Lousia
06.07.2018 - 13:21 Son Güncelleme: 07.07.2018 - 17:59

Bu testimizde sana baskın duygunun ne olduğunu soruyoruz. Bakalım sonucun ne çıkacak?

Hazırsan testi çöz ve sonucu öğren.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını da...

3. Nasıl biriyle arkadaş olmayı tercih edersin?

3. Nasıl biriyle arkadaş olmayı tercih edersin?

4. Peki ya doğum günü partin nerede olsun?

4. Peki ya doğum günü partin nerede olsun?

5. Arkadaşlarınla tatile gideceksin. Peki hangi arabayla?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşağıdaki evcil hayvanlardan hangisi senin biricik yol arkadaşın olur?

7. Genelde hangi mevsimde aşık olursun?

7. Genelde hangi mevsimde aşık olursun?

8. En son ne zaman ağladın?

8. En son ne zaman ağladın?

9. Ve son olarak, televizyon izlemeyi sever misin?

Duygusallık!

Duygusallık!

Verdiğin cevaplara göre senin baskın yönün duygusallık! Sen oldukça duygusal ve hassas bir kişisin. Aşkı da iyi biliyorsun, çevrendeki insanları sevmeyi de. Üzülmeye, hüzünlenmeye, hasret çekmeye meyillisin. Ufacık bir şeyde bile gözlerin yaşarabilir senin çünkü bu dünyadaki her şeye karşı duyarlısın. Özellikle çocuklara, hayvanlara ve doğaya! Ancak senin en güzel özelliğin, dışarıdan hiç öyle durmasan bile, oldukça güçlü bir karaktere sahip olman. Üzülürsün edersin ama düştüğün yerden kalkmasını da iyi bilirsin. Fakat dertlerini atlatman biraz zor oluyor tabii, bu da baskın yönünün duygusallık olmasından kaynaklı.

Özgüven!

Özgüven!

Verdiğin cevaplara göre senin baskın yönün özgüvenin! Sen hayatının her alanına hakim olabilecek, kendine has sınırsız bir özgüvene sahipsin. Bazıları doğuştan yönetmek için doğmuştur ve bu asla sonradan kazanılamaz. Sen de bir ortama yeni bile girsen, hemen oranın lideri oluyorsun. Çünkü özgüvenin başkalarına da yansıyor. İçinde çok ama çok büyük bir kuvvet var ve bu kuvvetle her işi başaracağına inanıyorsun. Elinden bir uçan kurtulur, bir de kaçan. Cesursun, sözünün erisin ve tam bir problem çözücüsün. Hatta baskı altında daha da motive oluyorsun. Kısaca, eğer bu dünya bir köyse, sen bu köyün hem muhtarı hem de ihtiyar heyeti başkanısın :)

Umut!

Umut!

Verdiğin cevaplara göre senin baskın yönün umut dolu olman! Çünkü sen bu dünyadaki en pozitif, en hayat dolu ve neşeli insanlardan birisin. Etrafın her ne kadar karanlık olsa da, senin için tünelin ucunda her daim ışık vardır. Pozitifsin ve bardağın dolu tarafından bakıyor, sürekli olarak gelişmeye ve ilerlemeye inanıyorsun. Etrafındakiler de senin bu yönüne inanılmaz hayranlık duyuyor, ne zaman üzülseler direkt sana koşup dertlerini anlatıyorlar. Çünkü sen onlara resmen umut aşılıyorsun. Kısacası sen ortamların olmazsa olmazı, insanların içine bir güneş gibi doğan umutsun!

Pişmanlık!

Pişmanlık!

Verdiğin cevaplara göre senin baskın yönün içinde yaşadığın pişmanlıklar! Yani senin dört bir tarafın keşke duvarlarıyla çevrili, aşamıyorsun onu. O duvarlara binlerce kez yumruk attın; ama sonuçsuz kaldı hep. Çünkü bu hayatta sahip olamayacağımız tek şey zamandır. Yaptıklarının ve yapmadıklarının yükü hep sırtında. Sana tavsiyemiz, keşkeler hiçbir işe yaramıyor, sen pişman olmamaya bak. Bu yüzden önüne bakman gerekiyor! Yaşadığın şeylerden pişman olmamaya bak, hatalarından ders çıkar. Güzel günler seni bekliyor inan bize. :)

Merak!

Merak!

Verdiğin cevaplara göre senin baskın yönün kesinlikle merak! Senin için her şey bir gizem, bir sır. Yeni şeyler denemekten korkmuyorsun. Araştırmaya bayılıyorsun. Yeni şeyler öğrenmek, bilinmeze ulaşmaya çalışmak senin karakterin olmuş. Bilgiye açsın. Google en yakın arkadaşlarından biri. Çok çabuk sıkıldığını, rutini çok sevmediğini de ekleyelim: Değişmeye, evrimleşmeye karşı inancınsa pek yüksek. Tabii bu merakını her zaman iyi şeyler için kullandığını da söyleyemeyiz. Sen biraz daha dikkatli ol bize sorarsan. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
856
355
159
122
45
39
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Duygusallık! Verdiğin cevaplara göre senin baskın yönün duygusallık! Sen oldukça duygusal ve hassas bir kişisin. Aşkı da iyi biliyorsun, çevrendeki insanlar... Devamını Gör

Azra Şener

Umut!

Ender Deniz

Verdiğin cevaplara göre senin baskın yönün duygusallık! Sen oldukça duygusal ve hassas bir kişisin. Aşkı da iyi biliyorsun, çevrendeki insanları sevmeyi de. ... Devamını Gör