Görüş Bildir
Haberler
Bir Asya Turu Planla, Çin Burcunu Tahmin Edelim!

etiket Bir Asya Turu Planla, Çin Burcunu Tahmin Edelim!

Lousia
05.06.2018 - 17:22

Yapman gereken tek şey, kendine bir Asya seyahati planlamak. Bunun sonucuna göre sana Çin burcunu söyleyeceğiz. Hazırsan başlayalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini sorarak işe başlayalım.

2. Seyahatine nereden başlıyorsun?

3. Birkaç gün zaman geçirmek istediğin yer aşağıdakilerden hangisi olur?

4. Sırada neresi var?

5. Kafa nereye sen oraya. Yeni bir yer daha seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Seyahatimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yeni durağın neresi?

7. Ve son olarak, seyahatini nerede noktalayacaksın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Fare Burcu!

Fare Burcu!

Yaptığın Asya seyahatine göre senin Çin burcun fare! Oldukça iddialı biri olduğunu söyleyebiliriz. Aynı zamanda da insanlara karşı şüpheyle yaklaşan bir yanın olduğu da doğru. Hayat şartları seni bu hale getirdi tabii. O yüzden seni anlamamız zor değil. Aynı zamanda da özgürlüğüne düşkünsün, biri sana müdahale etmeye çalıştığında deyim yerindeyse gözün dönüyor. 

Fare burcunda doğanlar, yaratıcı, büyüleyici ve sevdiklerine karşı da oldukça cömerttirler. Çevrendeki insanların oldukça sevdiği birisin, buna gerçekten hiç şaşırmadık. :)

Öküz Burcu!

Öküz Burcu!

Yaptığın Asya seyahatine göre senin Çin burcun öküz burcu! İnatçı biri gibi geldin bize. Sanki heves ettiğin şey her ne kadar zor ve imkansız olursa olsun, vazgeçmeyecek gibisin. İnat etmek senin doğanda var. Ama seni seven de böyle seviyor canım.

Aynı zamanda gördüğüm kadarıyla liderlik ruhuna da sahip birisin. Biri sana bir şey emanet ettiğinde kesinlikle gözü arkada kalmaz. Tuttuğunu koparıyorsun. Sana helal olsun! Aynı zamanda iyi bir ebeveyn olacağını da tahmin ediyoruz. Çocukların gerçekten çok şanslı. :)

Kaplan Burcu!

Kaplan Burcu!

Yaptığın Asya seyahatine göre senin Çin burcun kaplan burcu! Tüm burçların içinde en mücadeleci, en savaşçı burç sensin. Elindeki imkanları ve koşulları her zaman zorluyorsun. Asla vazgeçmek, pes etmek istemiyorsun. Bu bazen seni yıpratıyor olsa da, çabalarının karşılığını alabilme ihtimalin seni daha çok gaza getiriyor. Mücadeleden vazgeçme, sonuna kadar devam! 

Etrafında ne olup bittiğini de gözlemlemeyi seviyorsun, insanların sorunlarına karşı da çok duyarlısın. Bazen tüm bu çaba ve derin düşünceler seni yoruyor. Biraz kafanı dinlemelisin belki de... :)

Tavşan Burcu!

Tavşan Burcu!

Yaptığın Asya seyahatine göre senin Çin burcun tavşan burcu! Sen ne kadar tatlı bir insansın böyle? Yardımsever, sevgi dolu, yetenekli ve bir o kadar da sevimlisin. Tıpkı bir tavşan gibi... Oldukça duygusal bir yanın var, yaşadığın sorunlardan ışık hızıyla kaçmak istiyorsun ama bu mümkün olmuyor tabii. Seni üzen şeylere bu kadar çok önem vermesen nasıl olur? Çünkü gerçekten kırılmanı hiç istemeyiz, buna emin ol. 

Son olarak da yapacağın işlerde temkinli olmak daha iyi senin için. Böyle yaptığında her şeyin altından kalkacağına eminiz. :)

Ejderha Burcu!

Ejderha Burcu!

Yaptığın Asya seyahatine göre senin Çin burcun ejderha burcu! Oldukça akıllı ve çevrendeki insanların zeki bulduğu birisin. Kıvrak bir zekan var. Bununla övünsen yeridir. Aynı zamanda da gösterişi çok seviyorsun. Gittiğin yerlerde, giydiğin kıyafetlerde hep bir gösteriş var. Adını imza gibi kazıyorsun her yere. Seni unutmak gerçekten imkansız!

Dışarıdan bakıldığında da oldukça sert mizaçlı görünüyor gibisin. Ama seni tanıyan insanlar aslında böyle olmadığını biliyor. Sıcacık bir kalbin var senin, pamuk gibi yumuşacık... :)

Yılan Burcu!

Yılan Burcu!

Yaptığın Asya seyahatine göre senin Çin burcun yılan burcu! Birçok burç özelliği yazdık ama senin gibisini inan hiç görmedik! Güzelliğinle göz kamaştırıyorsun. İnsanlar senin güzelliğine hayran, söylemiyor olsalar da aslında gerçek bu. Sen bir ortama girdiğinde, oraya imzanı atıp çıkarsın. Öyle bir etkileyicilik var sende. Tabii, bu güzellik bazen ufak kibirler getiriyor olabilir, olur bunlar. Sadece sen aşırıya kaçma.

Aynı zamanda sezgilerin çok güçlü. Ne düşünürsen, ne dersen o çıkıyor. Sen bu duruma dikkat et bize sorarsan. Kalbinin sesini dinlediğinde güzel sonuçlar alacağından eminiz. :)

At Burcu!

At Burcu!

Yaptığın Asya seyahatine göre senin Çin burcun at burcu! Sen oldukça çalışkan ve zeki birisin. Aynı zamanda da güler yüzlüsün. Durum böyle olunca da insanlar tarafından çok sevilmen ve popüler olman kaçınılmaz! Bu kadar güzel özelliğinin yanında biraz da sabırsız olduğunu eklememiz gerekiyor. Bu sabırsız yanın seni yiyip bitiriyor. Yapma böyle şeyler, hayat engebeli bir yol. İstediğini elde etmen için biraz sabretmen gerektiğini unutma!

Maceraperest biri olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Yeni yerler keşfetmek, yeni heyecanlar tatmak senin kanında var. Aynen böyle devam. :)

Keçi Burcu!

Keçi Burcu!

Yaptığın Asya seyahatine göre senin Çin burcun keçi burcu! Sen oldukça yaratıcı birisin. Sanatçı yönün çok gelişmiş. Bunu geliştirmen gerekiyor. Çok başarılı sonuçlar alacağına eminiz. :) Aynı zamanda çok zarif birisin, sıcak kalpli ve dürüstsün. Çoğu güzel özellik sende toplanmış, mükemmeliğin vücut bulmuş halisin desek, yalan olmaz. 

Fakat tüm bu güzelliklerin yanında bazen karamsar olman biraz olumsuz görünüyor. Bu kadar enseyi karartacak ne var canım? Yapma böyle şeyler, yaşa hayatını gitsin. Her şeyi akışına bıraktığında çok daha güzel şeyler olacak buna eminiz. Ve son olarak sıkılgan yanın biraz ağır basıyor. Seni zorlayan şeylerden hemen kaçmak istiyorsun, canın çok çabuk sıkılıyor. Bu iki yönünü kontrol edersen her şey harika olacak. :)

Maymun Burcu!

Maymun Burcu!

Yaptığın Asya seyahatine göre senin Çin burcun maymun burcu! Bu kadar eğlenceli birini zor buluruz. Yakınındaki insanlar seninle oldukları için gerçekten çok şanslılar. Aynı zamanda da çok zekisin. Zekanla eğlenceli yanını birleştirdiğinde harika espriler ortaya çıkıyor. Gerçekten tebrik edilesi bir özellik bu. :) 

İnsanlardan farklı olan yanların var. Sıra dışı birisin. Durum böyle olunca, insanlara da oldukça çekici gelmen normal. Sen hiç yalnız kalmazsın sırf bu yüzden. Yanında her zaman birileri olur. Sen kafana göre insanlar bulmaya bak. :)

Horoz Burcu!

Horoz Burcu!

Yaptığın Asya seyahatine göre senin Çin burcun horoz burcu! Cesaret yüklü bir burç olan horoz burcu çıktın sen. Hiçbir şeyden kolay kolay korkmazsın. Korku sana asla engel olacak bir özellik değil. Aynı zamanda da akıllı birisin. Ve sıra dışı bir insansın. Duygularını alırken de mantığınla karar vermeyi tercih ediyorsun. Belki de arada kalbini dinlemen gerekebilir. :)

Sana göre okumak ve öğrenmek oldukça önemli eylemler... En doğrusu da bu, hatta en güzel özelliğinin bu olduğunu söyleyebilir. Bilge bir yanın var ve bu yanın insanlar tarafından saygı görmeni sağlıyor. İnsanların fikirlerinde her zaman etkileyici bir rolün olduğu gerçek.

Köpek Burcu!

Köpek Burcu!

Yaptığın Asya seyahatine göre senin Çin burcun köpek burcu! Seninle ilgili ilk bahsedeceğimiz özellik sadakatin. Hayatındaki insan o kadar şanslı ki, ona sonuna kadar bağlı kalacağın çok belli. Umarız, o da bunun kıymetini biliyordur. Bunun dışında yalan söylemeyi asla sevmeyen birisin sen. Akıllı ve güvenilir birisin. İnsanlarla diyalog halinde olmaktan hoşlanıyor. Fakat dinleyici olmaktan daha çok keyif aldığın da bir gerçek. 

Tabii, bazen insanlara karşı haksız eleştiriler de yaptığın oluyor. Çünkü biraz eleştirmeyi seven bir insansın. Bu yönüne biraz dikkat etmen gerekebilir. :)

Domuz Burcu!

Domuz Burcu!

Yaptığın Asya seyahatine göre senin Çin burcun domuz burcu! Ne kadar samimi ve güvenilir bir insansın. İnsanlar seni oldukça tatlı buluyor. Çünlü oldukça sevecen bir insansın. Ve her zaman insanlara karşı kibar davranıyorsun. İnsanlar asla kötü yanını görmedi. Ama gördükleri zaman da durum gerçekten tehlikeli bir hal alıyor. Aman dikkat diyelim. :)

Kendine büyük hedefler koyuyorsun. Hayatta her zaman büyük oynamayı seversin. Ya hep ya hiç diyenlerdensin. Hayal ettiğin hayatın gerçek olmasını diliyoruz senin için. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
667
292
162
119
37
35
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Maldivler ve Japonya aynı yere konulur mu ya :(

Tyotu10

Japonya

Gizem Ünlü

At burcu 😁😁😁 Vallahi doğru bildi,helal 👏🏻