Görüş Bildir
Haberler
Sinirlendiğinde Hangi Hayvana Benziyorsun?

etiket Sinirlendiğinde Hangi Hayvana Benziyorsun?

Lousia
17.07.2018 - 18:50

Hepimiz öfkelendiğimizde farklı tepkiler veririz. Peki ya senin tepkilerin nasıl olur? Sinirlendiğinde hangi hayvana benziyorsun hiç merak ettin mi?

O zaman hadi teste.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz öncelikle?

2. Aşk hayatınla ilgili bir soru soralım. Hayatındaki insanın seni sinirlendirmesi kolay mıdır?

3. Duygularını belli eden biri misin?

4. Hangi olayı yaşadıktan sonra eve sakince dönmen mümkün değil?

5. En son ne zaman sinirlendiğini hatırlıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. En yakın arkadaşın seni çok sinirlendirdi ve senin kendini sakinleştirmen gerekiyor. İyi ama nasıl?

7. Çok büyük bir ihanete uğradın. İntikam almayı düşünür müydün?

8. Ve son olarak, senin için hangi kavram daha önemli?

Kaplan!

Kaplan!

Verdiğin yanıtlara bakarak söyleyebiliriz ki, sen sinirlendiğinde kaplanla benzer tepkiler veriyorsun. Senin kadar heybetli ve sözünü dinletmeyi isteyen başka biri daha yok sanıyoruz. Sen tam bir karizma abidesisin. Karşındaki insanları etkilemeyi çok iyi biliyorsun her zaman. Karakterinden de kolay kolay ödün vermezsin bir duruşun vardır tabii. Ama biri seni sinirlendirirse gerçekten gözün dönüyor senin. Öfkenin şiddetini tahmin bile edemiyoruz. Tıpkı bir kaplan gibisin bu anlamda. Onun da yıkıcı bir öfkesi olduğunu zaten biliyoruz, tıpkı senin gibi.

Köpek!

Köpek!

Verdiğin yanıtlara bakarak söyleyebiliriz ki, sen sinirlendiğinde köpekle benzer tepkiler veriyorsun. Dışardan bakıldığında kimse senin sinirleneceğini pek de düşünmez. Onlara göre sen rahat bir insansın. Arkadaşlık edilmesi veya sevgili olunması kolay birisin. Ama onlar seni pek sinirlendirmemiş anlaşılan. Eğer sinirlendirirlerse durum cidden çok fena. Sevdiklerini korumak konusunda sinirlenirsen hele, içinden resmen bir canavar çıkabilir. Çünkü sen böyle bir insansın sevecensin ancak biri sevdiklerine laf ederse ne olur bilemiyoruz.

Koala!

Koala!

Verdiğin yanıtlara bakarak söyleyebiliriz ki, sen sinirlendiğinde koalayla benzer tepkiler veriyorsun. Ne kadar tatlı bir insansın sen öyle ya. Pofuduk bir görüntün var, gelip yanaklarını sıkmak istedik resmen. Çok tatlı bir insansın bize göre. Ama bu hiç sinirlenmediğin anlamına gelmiyor tabii bunu söyleyelim. Sen sinirlenince yıkıcı bir etkiye sahip oluyorsun aslında. Yakıp yıkmak gibi bir şey olmasa da bu, karşı tarafı yaptıklarınla illa etkilersin. Nasıl tepki verirsen ver, senin sinirinden karşı tarafın etkilenmemesi pek de mümkün görünmüyor. Senin içinde pofuduk bir koala yatıyor. :)

Panda!

Panda!

Verdiğin yanıtlara bakarak söyleyebiliriz ki, sen sinirlendiğinde pandayla benzer tepkiler veriyorsun. Sen çok sevgi dolu bir insansın, seni sevmemek gerçekten çok zor. İnsanlar seni sevsin diye hep kendinden ödün veriyorsun canım. Bunu buradan bile anlayabildik. Bu duygusallığını sinirlendiğinde de aynen yaşıyorsun sen. Ne tepki verirsen ver, ne yaparsan yap aslında olay senin duygusallığında bitiyor. Her zaman duyguların yönetiyor seni. Düşününce bize hak vereceksin değil mi? Senin içinde bir panda yatıyor bu yüzden. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
707
358
273
81
34
30
17
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Azra Şener

Kaplan!

Duygusal Panda

Kaplan! Biri seni sinirlendirirse gerçekten gözün dönüyor senin. Öfkenin şiddetini tahmin bile edemiyoruz. Tıpkı bir kaplan gibisin bu anlamda. Onun da yıkı... Devamını Gör