Görüş Bildir
Haberler
Aşk Hayatında Hangi Hayvan Gibisin?

etiket Aşk Hayatında Hangi Hayvan Gibisin?

Testi çöz ve hemen öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım.

2. İlk olarak, sevgilini çok kısıtlar mısın?

3. Peki iç çamaşırlarında genelde hangi rengi tercih edersin?

4. Diyelim ki sevgilin seninle birlikte vakit geçirmek yerine arkadaşlarıyla görüşmeye gitmek istiyor. Nasıl davranırsın?

5. Peki evcil bir hayvana sahip olmak istesen bunlardan hangisi olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Diyelim ki sevgilinin doğum gününde ona bir sürpriz yapacaksın. Bu mekanlardan hangisini tercih ederdin?

7. Sevgilinin giyimine çok karışır mısın? (Ama doğru söyle.)

8. Peki bir ilişkiyi canlı tutan şey sence nedir?

9. İnternet dizileri bu ara epey popüler. Peki, sen bu Türk internet dizilerinden hangisini izledin?

10. Ve son olarak, sinirlendiğinde nasıl bir insana dönüştüğünü söyler misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aslan!

Sen resmen ilişkilerinde adeta kükreyen bir aslan gibisin! Baskın olmayı çok seviyorsun. Eğer partnerin seni ezmeye kalkışırsa bir aslan gibi kükrüyorsun. Partnerine sürekli bir baskı uyguluyorsun. Sürekli seninle ilgilensin, seninle bir şeyler yapsın istiyorsun. Hele ki yanına karşı cinsten biri yaklaşınca kendinden geçersin. Onu öyle bir sahipleniyorsun ki senden başkasının ona yaklaşmasını kabullenemiyorsun. Çünkü partnerini çok fazla sahipleniyorsun. Bu zaman zaman ilişkilerinde sana zarar verse de böyle olmayı seviyorsun. O yüzden seni bu yönünle resmen kükreyen bir aslana benzettik!

Kedi!

n1.itc.cn

Sen aşk hayatında adeta bir kedi gibisin! Neden mi? Sen tam bir ilgi manyağısın. Partnerin seninle ilgilenmediği zaman hemen türlü türlü minnoşluklar yaparak ilgiyi direkt kendine çekiyorsun. Ama sen o kadar cool davranıyorsun ki pes yani. Bir kedi misali, seninle ilgilensin ama sen pas vermeyeyim istiyorsun. Aynı zamanda çok tatlı bir kişiliğe sahipsin. O yüzden karşı tarafı etkilemeyi çok iyi başarıyorsun. Bir kedi gibi hem çok tatlı hem de çok sinsi hareket ediyorsun. Neden mi? Onu öyle bir izliyorsun ki bunu fark etmesi neredeyse imkansız. O zannediyor ki senin hiçbir şeyden haberin yok. Ama bir bilse senin neler bildiğini kendinden bile korkar. :))

Panda!

Sen ilişkilerinde adeta bir panda gibisin! Neden diye sorarsan, hemen söyleyelim. Senin aşktan öte daha farklı önceliklerin var. Kendi rahatına o kadar düşkünsün ki hiçbir zaman kendinden taviz vermezsin. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda takılıyorsun. Ama bir o kadar da ponçiksin. İlgilenmek istediğin zaman karşı tarafı resmen ilgin ile boğuyorsun. Ama ilgilenmek istemediğin de rahatlıktan ölüyorsun. Asla ortasını bulamıyorsun. Bu da senin canının istemesine bağlı olarak değişiyor. Canın ne isterse onun gibi davranıyorsun. Tıpkı bir panda gibi. :))

Kuzu!

Sen aşık olunca kuzu gibi oluyorsun. Her şeyin güzel olması için elinden geleni yapıyorsun. Öyle tartışmaların, kavgaların olmasına da izin vermiyorsun. Her şeyi tatlı tatlı anlatarak, konuşarak çözmeye çalışıyorsun. Ama normalde hiç öyle bir insan değilsin. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Ama aşk insanı ne hale getiriyor işte. Ama seni ayrı bir tatlı yapıyor. Kuzu gibi oluyorsun :)

Sincap!

Sen aşık olunca tıpkı bir sincap gibi oradan oraya zıplayıp duruyorsun. Sürekli bir yerlerden bir yere sıçrayıp duruyorsun. Sevdiğin kişiyi de yanında sürüklüyorsun. Normalde zaten sürekli gezen bir insansın. Aşık olunca ayrı bir geziyorsun. Zaten daha önce ilişki yaşadığın insanlar senin bu hayat düzenine ayak uyduramıyorlar, sürekli şikayet ediyorlardı. Ama sen de böylesin yani sincap gibi yerinde duramıyorsun.

Baykuş!

Sen aşk hayatında tam bir baykuş gibi oluyorsun. Senden korkulur. Dışarıdan sevimli hareketlerle kendini sevdiren ama bir o kadar da tehlikeli olan bir tür baykuşa dönüşüyorsun. Senden kimse bir şey saklayamaz. Anında onu anlarsın ve karşındaki kişinin burnundan getirirsin. Karşındaki insan fark etmese de onun yaptığı bütün hareketlerden anlam çıkarırsın. Ve ona göre davranırsın. Sinsice onu izlersin ama onun ruhu bile duymaz :)

Bu testler de ilginizi çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
486
251
203
96
35
30
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın