Görüş Bildir
Haberler
Bilinçaltın Hangi Yırtıcı Hayvan Gibi Çalışıyor?

etiket Bilinçaltın Hangi Yırtıcı Hayvan Gibi Çalışıyor?

Hepimizin içinde keşfedilmeyi bekleyen ve biraz da tehlikeli bir yan vardır. Bakalım senin bu tarafın hangi yırtıcı hayvana benziyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kişiliğini de göz önüne alarak iyice düşün ve cevap ver. Bunlardan hangisi olmak isterdin?

2. Bu film repliklerinden en çok beğendiğin ya da sana hitap eden hangisi?

3. Bir safariye gidecek olsan hangi renk tonlarında giyinirdin?

4. Hoşlandığın kişiyle ilk buluşmada bu içkilerden hangisini içmeyi tercih edersin?

5. Peki ya biriyle ilk tanışmanda genel olarak neye dikkat edersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence iş yaşamında yükselmek için bunlardan hangisi gerekli?

7. Tek bir bulutun bile olmadığı masmavi bir gökyüzü düşün. Dakikalarca ona baktın ve kafanı çevirip bir manzara gördün. Aşağıdaki manzaralardan hangisi sana daha çok huzur verirdi?

8. Az kaldı... Sinirlenince genelde nasıl tepki verirsin?

9. Son soruya geldik! Kocaman bir labirente girdin. Çıkış kapısına geldiğinde duyguların sence hangisi olur?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Panter!

Panter!

Sınır tanımayan ve uçlarda yaşamayı seven bir insansın. Kafana koyduğunu yapmak için elinden geleni yapacak hırs ve gücü tüm hücrelerinde hissediyorsun. Öyle ki isteklerine ulaşacağın yolda her şeyi yıkıp geçebilirsin. Aynı zamanda çok güçlü ve çekici bir auran var. Bir ortama girdiğinde. duruşunla, hareketlerinle anında dikkatleri üzerine çekiyorsun. İnsanlarla iletişim kurma konusundaysa doğuştan gelen bir yeteneğe sahipsin. Özetle sen; dokunanı yakabilirsin!

Kaplan!

Kaplan!

Cesur ve tuttuğunu koparan birisin! İnsanların sana saygı duyması bu hayatta en çok önem verdiğin şey ki zaten güçlü duruşunla bunu kolayca elde ediyorsun. Dışarıdan soğuk, korkutucu ve biraz karmaşık biri gibi görünsen de aslında sevdiklerine ve çevrendekilere karşı oldukça sevgi dolu ve şefkatli birisin. Tek sorun; bir insanın senin bu tarafını gösterebilecek güveni sende yaratması! Çünkü sen öyle kendini herkese kolayca açabilen biri değilsin. Sanki hayatının bazı kesitlerinde çevren tarafından baskı ve strese maruz kalmış, bu yüzden de kaygılı dönemler geçirmişsin. Bu yüzden pek çaktırmasan da duyduğun ve gördüğün şeylerden çabuk etkileniyorsun ve bu yüzden ara ara tehlikeli ve değişken bir ruh haline bürünüyorsun. Ancak sen zamanla bu halini dik ve güçlü duruşunla örtmeyi öğrenmişsin!

Köpek Balığı!

Köpek Balığı!

Sen gerçekten hiç de hafife alınmaması gereken birisin! Sendeki zeka ve hırs sanıyoruz kimsede kolay kolay bulunmaz. Herkesle iyi geçiniyor, kimseyle arana ciddi bir mesafe koymuyor gibisin ama aslında senin için yakınım diyebileceğin insan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. İnsanların senin hakkında boş yorumlar yapmalarına sesini çıkarmıyor bunun yerine onları haksız çıkaracak bir eylemde bulunuyorsun ve bundan da inanılmaz bir keyif alıyorsun. Hedeflerine ise sessiz ve emin adımlarla ilerliyorsun öyle ki sen onu elde edene kadar kimse o şeyi istediğinin farkına bile varamıyor!

Kurt!

Kurt!

Sen gözü kara ve çevresine karşı biraz mesafeli birisin. Soğuk ve ürkütücü bir yanın var ama aslında bu senin kendini koruma yöntemin. Çünkü bir insana en büyük zararın yine bir insandan geleceğinin farkındasın. Hayatının her döneminde bir şeyler için kaygılanıp, endişeye kapılmış gibisin. Belki de biraz da bu yüzden kendini insanlardan geri çekmeye çalışıp, soğuk görünüyorsundur. Ancak bu tavırlar seni zamanla ayakları yere sağlam basan ve kendini oldukça iyi ifade edebilen biri haline getirmiş. Soğuk görünebilirsin ama aslında içinde büyümeyen, sevgi dolu bir çocuk var sanki! Aynı zamanda da oldukça yaratıcısın bu da seni süprizlerle dolu biri yapıyor!

Kartal!

Kartal!

Senin en büyük özelliğin bir bakışta olayları anlamak ve görünmeyeni görerek çözümler üretebilmek. Oldukça zeki birisin. Sanki dünyaya gelirken yüksek zeka ve kavrama yetenekleriyle ödüllendirilmiş gibisin. İnsanların bir hareketinden esas amacını anlayabiliyor, bir sözüyle kişiliği hakkında çıkarımlarda bulunabiliyorsun. Bu da seni ne yazık ki insanlardan uzaklaştırıp, yalnızlığı seven biri haline getirmiş. Çünkü insanların ikiyüzlülüğüne katlanmak yerine yapayalnız kalırım daha iyi diyorsun. Sevdiklerin ise senin için çok kıymetli onları üzen ya da zarar verecek birine hayatın pahasına bir kartal gibi saldırıyorsun. Özetle sen, yalnızlığı tercih eden ama yakın gördüğün birkaç kişiye karşı fazla korumacı ve zekasıyla hayranlık uyandıran birisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2311
758
354
111
73
56
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?