Görüş Bildir
Haberler
Pique'den Puyol'a Duygusal Veda

Pique'den Puyol'a Duygusal Veda

xxxx yyyyy
05.03.2014 - 19:36 Son Güncelleme: 05.03.2014 - 19:38

Pique'den Puyol'a Duygusal Veda

Barcelona'nın başarılı savunma oyuncusu Gerard Pique, sezon sonu futbolu bırakacağını açıklayan Carles Puyol'a bir veda mesajı yazdı.

Barcelona'nın kaptanı ve tecrübeli savunmacısı Carles Puyol yaptığı basın toplantısından sonra futbolu sezon sonunda bırakacağını açıkladı. Puyol'un bu kararından sonra takım arkadaşları konuyla ilgili üzüntülerini dile getirirken, Katalan futbolcunun savunmadaki partneri Gerard Pique de bir veda mesajı yazdı.

Kendisine ait Facebook sayfasında bu mesajı yayınlayan Pique şunları söyledi:

'Benim koruyucu meleğim,

O gün geldi. Sen ayrılıyorsun. Bu hayatın bir kanunu ancak buna rağmen sensiz bir Barcelona hayal etmek benim için çok zor. Geriye dönüp Paris ve Roma’yı hatırladığım zaman aklıma gelen ilk şey senin Avrupa Kupası’nı kaldırman. Wembley’de kupayı kaldırma onurunu Abidal’e vermen seni daha da büyük kılıyor. Benim jenerasyonum ve benden daha sonrakiler, defansta kaptanlık pazubandını taşıyan, 5 numaralı “Puyi”nin olmadığı bir kulübün nasıl olduğunu bile bilmiyorlar. Bence artık hiçbir şey aynı olmayacak.

Seninle 6 sene önce tanışmıştık.

Sen takımın kaptanı ve simgesiydin, ben ise dünyayı fethetmekle görevlendirilmiş küçük bir çocuk. O günden itibaren saha içi ve saha dışında mükemmel bir arkadaşlığımız oldu. Senin yanındayken korunduğumu hissederdim ve bir gün hata yaptığım zaman senin beni kurtarmak için orada olacağını bilirdim. Sen benim koruyucu meleğimdin. Soyunma odasındaki konuşmalarını, verdiğin öğütleri, sahada bizi azarlamalarını özleyeceğimi biliyorum. Sen özelsin. “Yeni Puyol”u bulmakla ilgili konuşmaları bana gülünç geliyor. İstedikleri her yere baksınlar, asla bulamayacaklar.

Her şey için teşekkürler.'

SPOR365

Kaynak: http://www.spor365.com/Piqueden-Puyol...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın