Görüş Bildir
Haberler
Onedio Okuyucuları Seçti! İşte Z Kuşağının En Yakışıklı 10 Erkek Ünlüsü

Onedio Okuyucuları Seçti! İşte Z Kuşağının En Yakışıklı 10 Erkek Ünlüsü

Z kuşağının erkeklerinin bir başka olduğunu kanıtladık! Geçtiğimiz hafta siz değerli Onedio okuyucularına bir anket hazırlamıştık. Z kuşağının en yakışıklı erkek ünlüsünü seçmenizi istediğimiz anket sonuçlandı. Buyurun sonuçlara;👇

Ankete katılmadıysan diye;👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Sefo

10. Sefo

Listemize 10. sıradan giren Sefo, son yılların hem şarkıları hem de popüler videoları ile konuşulan isimlerinden biri. Ağzımıza dolanan şarkılarının yanında yakışıklılığı ile de dikkatimizi çekmişti...

9. Kaan Miraç Sezen

9. Kaan Miraç Sezen

Tozluyaka dizisinde yer alan Kaan Miraç Sezen listemizde 9. sırada! Yakışıklılığının yanında sempatik halleri ile de viral olan birçok videosu var.

8. Burak Dakak

8. Burak Dakak

Kendisini Çukur dizisinde Akın Koçavalı karakterine can verirken tanımış olsak da aslında birçok popüler işte yer almış Burak Dakka, Ezel, Geniş Aile, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Driliş Ertuğrul gibi uzun solukla yapımlarda adı geçiyor. Listemizde ise yakışıklılığı ile 8. sırada yer alıyor.

7. İzzet Yüksek

7. İzzet Yüksek

Duy Beni dizisinde yer alan İzzet Yüksek ise dikkatleri şimdiden üzerine çeken bir isim. Z kuşağının en yakışıklısını seçtiğimiz ankette ise 7. sırada!

6. Caner Topçu

6. Caner Topçu

Duy Beni dizisinin başrol oyuncusu Caner Topçu ise listemizde 6. sırada yer aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Onur Seyit Yaran

5. Onur Seyit Yaran

Z kuşağının en yakışıklı erkek ünlüsü anketimizde 5. olan Onu Seyit Yaran ise Kalp Gidelim, Vuslat ve Kardeşlerim dizisinde yer aldı. Özellikle Kardeşlerim dizisindeki performansı ve partneri Su Burcu Yazgı Coşkun ile uyumları da dikkat çekiyor.

4. Taro Emir Tekin

4. Taro Emir Tekin

Kendisi Sadakatsiz dizisinde performansı ile hayatımıza girse de artık herkesin de bildiği gibi o Şevval Sam'ın oğlu... Ekranda gördüğümüz ilk andan itibaren dikkatimizi fazla fazla çeken Taro Emir listemizde yakışıklılığı ile 4. sırada yer aldı.

3. Ahmet Haktan Zavlak

3. Ahmet Haktan Zavlak

Tozluyaka dizisinden bir yakışıklı daha radarımıza takıldı... Ahmet Haktan Zavlak ise sizlerin oyları ile Z kuşağının en yakışıklı erkek ünlüsü anketimizde 3. oldu.

2. Aytaç Şaşmaz

2. Aytaç Şaşmaz

Aytaç Şaşmaz ise sizlerin oyları ile 2. oldu. Söz, Hekimoğlu ve Baht Oyunu gibi dizilerde yer alan yakışıklı oyuncu ikinciliğin hakkını veriyor.

1. Mert Ramazan Demir

1. Mert Ramazan Demir

Evetttt sizlerin oyları ile Z kuşağının en yakışıklı erkek ünlüsü anketinde birinciliği Mert Ramazan Demir kaptı. Şimdilerde Afra Saraçoğlu ile Yalı Çapkını dizisinde yer alıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
144
20
19
11
9
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın