Görüş Bildir
Haberler
Ömer Üründül Kimdir? Ömer Üründül Hangi Şirketin Sahibidir?

Ömer Üründül Kimdir? Ömer Üründül Hangi Şirketin Sahibidir?

Elif Ateş
05.05.2022 - 23:36 Son Güncelleme: 05.05.2022 - 23:38

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından biri olan Ömer Üründül, aynı zamanda spor yorumculuğu ve çeşitli gazetelerde köşe yazarlığı yapıyor. Dünya Kupası maçlarına olan sevgisi ile bilinen Ömer Üründül, Türk futboluna birçok farklı terimler kattı. Aynı zamanda başarılı yorumculuğu ile de Milli Yorumcu unvanına layık görüldü. Sadece futbol değil, basketbol, tenis ve voleybol maçlarında yorumculuk yapıyor. Peki Ömer Üründül kimdir? Ömer Üründül hangi şirketin sahibi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ömer Üründül Kimdir?

Ömer Üründül Kimdir?

Ömer Üründül, İstanbul'da 1950 yılında doğdu. Bulgaristan kökenli bir ailenin oğludur. Babası Sedat Üründül, Atatürk Barajı'nın yapılmasında rol oynadı. Dönemin ünlü liselilerinden biri olan Saint Benoit Fransız Lisesi'nde öğrenim gördü. Daha sonra, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun oldu.

Ömer Üründül Hangi Şirketin Sahibi?

Ömer Üründül Hangi Şirketin Sahibi?

Çalışma hayatına kendi kurduğu Yapı Malzemeleri A.Ş firması ile başladı. Çeşitli yapıların inşaatı için mermer, kireç ve çimento pazarladı. Burger King, Ytong Türkiye firmalarının hissedarı olan Ömer Üründül, aynı zamanda yönetim kurulu üyelerinden biridir. Günümüzde Sedko İnşaat'ın kurucu ortaklarındandır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın