Görüş Bildir
Haberler
Okuduğunuz Anda Size Doğaüstü Güçler Vaat Eden Antik Döneme Ait 10 Gizemli Kitap

Okuduğunuz Anda Size Doğaüstü Güçler Vaat Eden Antik Döneme Ait 10 Gizemli Kitap

Bu kitaplara dikkat etmekte fayda var...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sihirli Yunan Papirüsü

1. Sihirli Yunan Papirüsü

M.Ö. 2. yüzyıldan kalma bu Yunan papirüslerinde pek çok büyü, ayin ve kehanet yer alıyor. Yeraltı dünyasının kapılarının nasıl açılacağı, iblislerin nasıl çağırılacağı ve vahşi canavarlardan korunma yolları gibi şeylerin her biri bu papirüslerde bulunabilir.

2. Black Pullet

2. Black Pullet

18. yüzyılda Fransa'da bulunan Black Pullet, büyülü tılsımlar, koruyucu büyüler, güçlendirici mistik sözler barındırıyor. Black Pullet'in Mısır seferi sırasında Napolyon'un ordusunda yer alan ve kimliği belirsiz bir asker tarafından yazıldığı düşünülüyor. İçerisinde yer alan çeşitli dualarda gerçek aşkı getirecek cini çağırma gibi çeşitli şeyler bulunuyor.

3. Ars Almadel

3. Ars Almadel

Ars Almadel, diğer adıyla Lemegeton olarak biliniyor. Meleklerle iletişim kurmaya yarayan sunak yapımı ya da ouija tahtası yapımı gibi tarifler içerir. Melekleri fiziksel olarak tarif eden kitapta melekler, yeşil ve gümüş rengi giyinmiş küçük kadınlar olarak tasvir ediliyor.

4. Büyücü Abramelin'in Kitabı

4. Büyücü Abramelin'in Kitabı

15. yüzyılda yazılan kitap, tüm zamanların en tanınan mistik kitabı oluyor. Mısır gezisi esnasında büyücü Abremelin'le tanışan Yahudi bir gezgin olan Abraham von Worms'un eseri olarak geçmektedir. Çünkü Abremelin, 10 florin ve dindarlık vaadinde bulunarak sihirli el yazmalarını Abraham'a veriyor. Operasyon ismindeki zor bir ritüeli içinde barındıran Büyücü Abramelin'in Kitabı'nı benimser ve sarsılmaz bir adanmışlıkla bağlanırsanız, kutsal koruyucu meleğinizle karşılaşabilirsiniz.

5. Liber Juratus Honorii

5. Liber Juratus Honorii

Bir Ortaçağ büyü kitabı olan Liber Juratus Honorii, Katolik Kilisesine yönelik oldukça iğneleyici bir giriş ile başlıyor. Kitap, okuyanlarından kibirli taleplerde bulunur. Yalnızca üç kopyası çıkarılabilen kitap, eğer miras kalacak kadar yetenekli bir büyücü bulunmazsa sahibi ile beraber mezara götürülmelidir. Kitabın büyük çoğunluğundan güç kazanmak için melekler ve şeytanları çağıracak ritüeller barındırıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. The Pseudomonarchia Daedonum

6. The Pseudomonarchia Daedonum

Doktor ve Demonolist Johann Weyer tarafından öğretmeni ve akıl hocası Heinrich Cornelius Agrippa'dan esinlenilerek yazılan eser, Sigmund Freud tarafından tüm zamanların en önemli kitabı olarak anılmaktadır. Cehennemin ve 69 şeytanın tüm özelliklerini bir katalog şeklinde sunan kitap, ayinlerin temel ayrıntılarını ortaya çıkarıyor.

7. Picatrix

7. Picatrix

Antik bir astroloji ve büyü kitabı olan Picatrix, aslen Arapça yazılmıştır. Tarihi 11. yüzyıla dayanan kitap, tam 400 sayfa ve astroloji konusunda inanılmaz bilgiler içeriyor. Gezegenler, yıldızlar, okült enerjiler ve sihirli sözler bu kitabın ana merkezi!

8. Galdrabok

8. Galdrabok

16. yüzyılda meydana çıkan İzlanda büyü kitabı Galdrabok, pek çok büyücü tarafından oluşturulmuş 47 tarif içeren bir eser. İnsanların ilgisini çekmek, gözüne girmek, düşmanları korkutmak gibi konularda büyüler sunan kitap aynı zamanda son derece gülünç büyüler de barındırıyor. Bunlardan en bilineni ise 'osuruk dizeleri' olarak adlandırılan ve istediğiniz kişinin karnını gazla doldurmanıza yarayan büyü çeşidi olmaktadır.

9. Ars Notoria

9. Ars Notoria

13. yüzyılda Hz. Süleyman'ın öğretilerinden yola çıkarak düzenlenen Ars Notoria, içerisinde büyü ya da iksir formülü içermiyor. Bunun yerine zor kitapları anlama ve hafıza kontrol etme gibi konulara odaklanıyor.

10. Arbatel

10. Arbatel

Bilinmeyen bir yazar tarafından derlenen Arbatel, manevi tavsiyeler ve özdeyişler barındırıyor. Daha çok yardım için büyü kullanmanın önemini vurgulayan kitap, fiziksel dünyanın perde arkasındaki temel yardımcı ruhları merkezine alıyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
12
12
5
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ya admin,şu kitapları nereden bulabiliriz onu da yazsaydın keşke...

Deniz Türkkan

Ya millet zaten aval şöyle başlıklar atmayın.