Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! Yukarı Bak'tan Aşk Zamanı'na Günün Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! Yukarı Bak'tan Aşk Zamanı'na Günün Birbirinden Sağlam Film Önerileri

Rana Önder
19.07.2022 - 22:46 Son Güncelleme: 20.07.2022 - 11:43

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan, Yukarı Bak'tan Aşk Zamanı'na kadar uzanan yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çılgın Kalabalıktan Uzak (2015)

Çılgın Kalabalıktan Uzak (2015)

IMDb: 7.1 

Özet: Viktorya dönemi İngiltere'sinde, bağımsız ve dik başlı Bathsheba Everdene, birbirinden çok farklı üç talibi kendine çekiyor: Koyun çiftçisi Gabriel Oak; Frank Troy, pervasız bir Çavuş; ve zengin ve olgun bir bekar olan William Boldwood. arasında geçen bir filmdir. Ancak genç kadın bu taliplerden hiçbirini tercih etmek istemez ve kendi özgürlüğünün peşine düşer. 

Yönetmen: Thomas Vinterberg

Oyuncular: Carey Mulligan, Matthias Schoenaerts, Michael Sheen

İlk Aşk (2010)

İlk Aşk (2010)

IMDb: 7.7 

Özet: İki sekizinci sınıf öğrencisi, tamamen zıt olmalarına rağmen birbirlerine karşı hisler beslemeye başlar. Karşı evlerde oturan ve aynı okula devam eden Juli ve Bryce artık ergenlik çağına girmişlerdir. Zaman zaman birbirlerinden uzaklaşsalar da, aralarında hala bir bağ vardır.

Yönetmen: Rob Reiner

Oyuncular: Madeline Carroll, Callan McAuliffe, Aidan Quinn

Aşk Zamanı (2000)

Aşk Zamanı (2000)

IMDb: 8.0

Özet: İki komşunun eşlerinin kendilerini aldattığını fark etmesini ve bu yasak aşkın iki kişi arasındaki aşkın alevlenmesine engel olan bir hikayenin anlatıldığı filmdir. İkisi de eşlerinden bağımsız bir şekilde eşya taşımaktadırlar. Günden güne birbirleriyle yakınlaşmaya başlayan ikili bir süre sonra tuhaf bir gerçekle karşı karşıya kalacaktır. Bu da eşlerinin de birlikte oldukları gerçeğidir.

Yönetmen: Wong Kar-Wai

Oyuncular: Maggie Cheung, Tony Leung Chiu-Wai, Ping Lam Siu

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her Şeyin Teorisi (2014)

Her Şeyin Teorisi (2014)

IMDb: 7.7

Özet: Her Şeyin Teorisi, zamanımızın en parlak ve ünlü fizikçisi Stephen Hawking ve 1960'larda Cambridge'de okurken aşık olduğu sanat öğrencisi Jane Wilde'ın hikayesidir. 21 yaşında ölümcül bir hastalık (ALS) teşhisi konulduktan sonra kendisine sadece iki yıl yaşaması için verilen parlak ama kayıtsız bir kozmoloji öğrencisi olan Hawking'den çok az şey bekleniyordu.

Yönetmen: James Marsh

Oyuncular: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Tom Prior

Kanlı Elmas (2006)

Kanlı Elmas (2006)

IMDb: 8.0 

Özet: Bir balıkçı, bir kaçakçı ve bir grup iş adamı, paha biçilmez bir elmasa sahip olma konusunda fikir birliğine varırlar. Bambaşka hayatlardan gelen, vaktiyle orduda görev yapmış Danny Archer ile uzun zaman önce ait olduğu yerden kopartılarak elmas madenlerinde işe koyulmuş Solomon Vandy. Herkesin gözdesi, büyüleyici bir elmasın varlığı nedeni ile yolları kesişir.

Yönetmen: Edward Zwick

Oyuncular: Leonardo DiCaprio, Djimon Hounsou, Jennifer Connelly

Umudunu Kaybetme (2006)

Umudunu Kaybetme (2006)

IMDb: 8.0 

Özet: Mücadele eden bir satıcı, hayatını değiştirecek profesyonel bir kariyere başlamaya hazırlanırken oğlunun velayetini alır. Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.

Yönetmen: Gabriele Muccino

Oyuncular: Will Smith, Thandiwe Newton, Jaden Smith

İnanılmaz Aile (2004)

İnanılmaz Aile (2004)

IMDb: 8.0

Özet: Süper kahramanlar artık dünya için bir sır değildir ve kimlikleri ABD Hükümeti tarafından bilinir. Uyumlu bir dünyada örnek vatandaşlar haline gelen ailenin babası olan süper kahraman Bay İnanılmaz, görünüşte ıssız bir adada gizemli bir kadından bilinmeyen bir mesaj alır. Bay Incredible, yakında dünyanın tüm süper kahramanlarını içeren bir komplonun hedefinde olacağının farkında değildir. 

Yönetmen: Brad Bird

Oyuncular: Jason Lee, Brad Bird, Sarah Vowell

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kayıp Balık Nemo (2003)

Kayıp Balık Nemo (2003)

IMDb: 8.2

Özet:  Nemo küçük bir palyaço balığıdır ve büyülü bir dünyada yaşar. Ancak bu büyülü dünyanın güzellikleri olduğu kadar tehlikeleri de çoktur, ve bu tehlikelerden Nemo'yu korumak isteyen babası çocuğunu büyük bir titizlikle korur. Ancak bir gün aniden ortadan kaybolan Nemo'nun başına türlü talihsizlikler gelecek, babası da ardından tehlikeli bir yolculuğa çıkacaktır.

Yönetmen: Andrew Stanton, Lee Unkrich

Oyuncular: Albert Brooks, Ellen DeGeneres, Alexander Gould

Yukarı Bak (2009)

Yukarı Bak (2009)

IMDb: 8.3 

Özet: Carl Fredricksen çocukken Güney Amerika'yı keşfetmek ve yasak Cennet Şelalelerini bulmak istiyordu. Yaklaşık 64 yıl sonra, binlerce balonla evini kaldırarak İzci Russell ile birlikte yolculuğuna başlar. Yolculuklarında, konuşan bir köpek de dahil olmak üzere birçok yeni arkadaş edinirler ve birinin şeytani planları olduğunu anlarlar. Carl çok geçmeden bu kötü adamın çocukluk idolü olduğunu anlar.

Yönetmen: Pete Docter, Bob Peterson

Oyuncular: Edward Asner, Jordan Nagai, Bob Peterson

Altın Eldiven (2019)

Altın Eldiven (2019)

IMDb: 6.7

Özet: 1970'lerin başında bir seri katil, Hamburg sakinlerinin kalplerine korku salıyor. Hamburg’un 'red-light' bölgesinde dört hayat kadınını vahşice öldüren seri katil Fritz Honka’nın yaşamını anlatan gerçek hikayeden uyarlanmış bir filmdir. 

Yönetmen: Fatih Akın

Oyuncular: Jonas Dassler, Margarete Tiesel, Hark Bohm

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi (2007)

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi (2007)

IMDb: 7.3

Özet: Swenney bir zamanlar eşi ile birlikte huzurlu ve mutlu bir hayat yaşarken birisinin eşine göz dikip kendisini haksız yere hapse attırmasıyla birlikte hayatı değişir. Swenney, yersiz bir suçlama ile hapse atılır ve ardından sürgüne gönderilir. Hayatı darmadağın olan Sweeney Todd kurtulup geri dönmek ve intikam almak için yemin eder. Döndüğünde ise suç ortağı ile birlikte acımasız bir katile dönüşür. 

Yönetmen: Tim Burton

Oyuncular: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Alan Rickman

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yetenekli Bay Cage (2022)

Yetenekli Bay Cage (2022)

IMDb: 7.1

Özet: Nig Cage; borç batağında olduğu için bir hayranının doğum günü partisine  katılmayı kabul eden birisidir. İşler kötüye gittiğinde ve bir görevi yerine getirmek için CIA tarafından işe alındığında, Cage kendisini ve ailesini kurtarmak için en ikonik ekran karakterlerine bürünmek zorunda kalır. 

Yönetmen: Tom Gormican

Oyuncular: Nicolas Cage, Pedro Pascal, Alessandra Mastronardi

Bana Masal Anlatma (2015)

Bana Masal Anlatma (2015)

IMDb: 7.4 

Özet: Sıradan bir mahallede zamansız dostlukların kanatları altına sığınan bir minibüs şoförü ve bir peri masalı prensesinin hikayesidir. ıza, mahallesinin gözbebeği olan genç bir delikanlıdır. Fakat doğru bildiği her şeyi Ayperi ile tanışınca yeniden gözden geçirecektir.

Yönetmen: Burak Aksak

Oyuncular: Fatih Artman, Hande Doğandemir, Devrim Yakut

Tam Gaz (2017)

Tam Gaz (2017)

IMDb: 7.6 

Özet: Bir suç patronu için çalışmaya zorlanan genç ve bir kaçış sürücüsü, kendisini başarısızlığa mahkum bir soygunda bulur. Az konuşan, herkesle mesafesini koruyan ve sürekli müzik dinleyen Baby, güzel garson Debora ile tanışıp ona aşık olduğunda, hayatını suç dünyasından uzak bir şekilde sürdürmenin gerçekten mutlu olabilmesi için gerekli olduğunu fark edecektir.

Yönetmen: Edgar Wright

Oyuncular: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James

İçeriğin Devamı Aşağıda

İtirazım Var (2014)

İtirazım Var (2014)

IMDb: 7.8 

Özet: Namaz kılarken cinayet işlenmesinin ardından camii imamı Selman Bulut cinayeti araştırmaya başlar ve mahallelilerle yüzleşir. İmam, olay yerine gelen polisin ilk delilleri toplamasının ve araştırma sürecinin başlamasının ardından olay sonrasında harekete geçer ve şüphelendiği kimi kişi ve durumların üzerinden davayı çözmeye karar verir.

Yönetmen: Onur Ünlü

Oyuncular: Serkan Keskin, Hazal Kaya, Büşra Pekin

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın