Görüş Bildir
Haberler
'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 29 Haziran Çarşamba Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 29 Haziran Çarşamba Günü İçin Birbirinden Sağlam Film Önerileri

'Ne izlesem?' diye kara kara düşünüyorsan ve bir türlü izleyecek kaliteli bir film bulamıyorsan doğru yere geldin! Korku filmlerinden bilim kurgu ve fantastik filmlere, komedi filmlerinden suç filmlerine kadar her kategoriden film önerisiyle karşına geldik.

Bu filmlere başlamadan önce sıradan bir film izleyeceğini düşünebilirsin ama film bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

O zaman hazırsan 29 Haziran Çarşamba günü için yüksek puanlı film listemize geçelim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Never Let Me Go (2010)

Never Let Me Go (2010)

IMDb: 7.1

Özet: İlkokul günlerinden beri yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen üç gencin hayatı yaşadıkları dünyanın gerçekliğini fark etmeye başlamalarından itibaren bambaşka bir hal alacaktır.

Oyuncular: Keira Knightley, Carey Mulligan, Andrew Garfield

Yönetmen: Mark Romanek

Beoning (2018)

Beoning (2018)

IMDb: 7.5

Özet: Hem kuryelik hem de yazarlık yapan Jongsu, bir gün paket teslim etmeye gittiğinde eski komşusu Haemi’yle karşılaşır. Çok kısa bir süre sonra ikisi arasında bir yakınlık oluşur ancak Haemi'nin aklında sadece Afrika seyahatine çıkma hayali vardır.

Oyuncular: Yoo Ah-in, Steven Yeun, Jeon Jong-seo

Yönetmen: Lee Chang-dong

127 Hours (2010)

127 Hours (2010)

IMDb: 7.6

Özet: Bir dağcı olan Moab, Utah yakınlarındaki gezintisi sırasında kolunu bir kayanın arasına sıkıştırır ve 127 saat boyunca hayatta kalmak için umut dolu bir mücadele verir.

Oyuncular: James Franco, Amber Tamblyn, Kate Mara

Yönetmen: Danny Boyle

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Shape of Water (2017)

The Shape of Water (2017)

IMDb: 7.3

Özet: Elisa, Baltimore'da gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışan dilsiz ve yalnız bir kadındır. Laboratuvarın gizli sırrını keşfettiğinde ise hayatı sonsuza dek değişir. Su tankında yaşayan bir yaratık bulan Elisa, yeni arkadaşıyla benzersiz bir bağ kurar. Ancak kısa bir süre sonra kaderinin bir hükümet ajanının elinde olduğunu öğrenir.

Oyuncular: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon

Yönetmen: Guillermo del Toro

La La Land (2016)

La La Land (2016)

IMDb: 8.0

Özet: Sebastian ve Mia, sevdikleri şeyi yapmak için ortak arzuları ile bir araya gelirler ancak başarı arttıkça, aşk ilişkilerinin zarar gördüğünü fark ederler. Ve bir gün gerçekleştirmek için çok çalıştıkları hayalleri, onları ayırmakla tehdit eder.

Oyuncular: Ryan Gosling, Emma Stone, Rosemarie DeWitt

Yönetmen: Damien Chazelle

Bad Times at the El Royale (2018)

Bad Times at the El Royale (2018)

IMDb: 7,1

Özet: Her biri kendi karmaşık geçmişlerine sahip altı yabancı ve bir çalışandan oluşan bir grup, California-Nevada sınırındaki bir otelde kaderlerini belirleyen bir gece geçirir.

Oyuncular: Jeff Bridges, Dakota Johnson

Yönetmen: Drew Goddard

Collateral (2004)

Collateral (2004)

IMDb: 7,5

Özet: Jamie Foxx, bu neo-noir filmde, Tom Cruise tarafından canlandırılan bir kiralık katil tarafından rehin alınan ve araba kullanmaya zorlanan bir taksi şoförü Max rolünde. Filmin neredeyse hepsi Los Angeles sokaklarında hızlı tempolu aksiyon ve entrika dolu çılgın bir gecede geçiyor.

Oyuncular: Tom Cruise, Jame Foxx

Yönetmen: Michael Mann

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zodiac (2007)

Zodiac (2007)

IMDb: 7,7

Özet: Zodiac'ın 1960'larda ve 1970'lerde Körfez Bölgesi'ni terörize eden gerçek ve faili meçhul cinayetlere dayanması, bu suç hikayesine bir başka korkutucu katman daha ekliyorFilmde, müfettişler (Mark Ruffalo ve Anthony Edwards) ve gazeteciler (Jake Gyllenhaal ve Robert Downey Jr.), San Francisco Chronicle'a gönderilen çok sayıda mektup aldıktan sonra katili yakalamaya çalışırlar.

Oyuncular: Robert Downey Jr., Mark Ruffalo

Yönetmen: David Fincher

The Old Guard (2020)

The Old Guard (2020)

IMDb: 6.6

Özet: Greg Rucka’nın kendi çizgi romanından beyazperdeye uyarladığı bu film adeta sinemaya hükmeden Charlize Theron ve intikam peşindeki ölümsüz bir paralı asker olan KiKi Layne’nin karşılıklı çekişmesini konu ediniyor.

Oyuncular: Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts

Yönetmen: Gina Prince-Bythewood

Extraction (2020)

Extraction (2020)

IMDb: 6.7

Özet: Şimdiye kadarki en popüler Netflix filmlerinden biri olan bu filmde Chris Hemsworth’u uluslararası bir suç lordunun kaçırılan oğlunu kurtarmakla görevli buluyoruz. Kötü şöhretli bir paralı asker olarak canlandıran Hemsworth, bakalım tehlikelerle başa çıkabilecek mi?

Oyuncular: Chris Hemsworth, Bryon Lerum, Ryder Lerum

Yönetmen: Sam Hargrave

Django Unchained (2012)

Django Unchained (2012)

IMDb: 8.4

Özet: Beş dalda Oscar'a aday gösterilen film En İyi Orijinal Senaryo ve En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (Christoph Waltz) ödüllerine layık görülmüştür. Filmde Amerikan İç Savaşı'ndan iki yıl önce başlayan hikaye geçmişinde eziyet çekmiş bir köle ile Alman avcı Dr. King Schultz'un yüzleşmesi anlatılmaktadır.

Oyuncular: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio

Yönetmen: Quentin Tarantino

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Mask (1994)

The Mask (1994)

IMDb: 6.9

Özet: İyi kalpli bir banka memuru olan Stanley Ipkiss'in tesadüfen bulduğu antika bir maske hayatını değiştirecektir. Genç adam maskeyi taktığında süper güçlere sahip bir yaratığa dönüşür. Bu olaydan sonra halk onu maske adıyla tanımıştır bile. Ancak Stanley Dorian Tyrel adında bir mafya liderinin dikkatini çekmiştir Kendisi farkında olmasa da artık bir hedef halindedir.

Oyuncular: Jim Carrey, Cameron Diaz, Peter Greene

Yönetmen: Chuck Russell

Easy A (2010)

Easy A (2010)

IMDb: 7.0

Özet: Olive, lise öğrencisi olan kendi halinde bir kızdır. Bir gün hakkında herkesi meraklandıran bir dedikodu ortaya atılan Olive'in artık bakire olmadığı iddia edilmektedir. Her ne kadar Olive durumun yalan olduğunu anlatmaya çalışsa da insanlar buna daha fazla inanmaya başlamıştır. Genç kız, tüm hayatının mahvolduğunu düşünse de bu dedikodu onu okulun en popüler kızına dönüştürecektir.

Oyuncular: Emma Stone, Malcolm McDowell, Patricia Clarkson

Yönetmen: Will Gluck

Pelé: Birth of a Legend (2016)

Pelé: Birth of a Legend (2016)

IMDb: 7.1

Özet: Sao Paulo'daki bir gecekondu mahallesinden Brezilya'nın zirvesine kadar yükselen bir kariyer... Bu filmde Pele'yi 17 yaşında ilk Dünya Kupası zaferine götüren yükselişe tanıklık edeceğiz.

Oyuncular: Vincent D'Onofrio, Rodrigo Santoro, Diego Boneta

Yönetmenler: Jeff Zimbalist, Michael Zimbalist

İçeriğin Devamı Aşağıda

Moonlight (2016)

Moonlight (2016)

IMDb: 7.4

Özet: Çocukluğundan beri süregelen problemlerle boğuşan ve zor bir ergenlik sürecinde olan Afro-Amerikalı bir genç, cinsel kimliğini anlamaya çalıştığı bir dönemden geçmektedir...

Oyuncular: Mahershala Ali, Naomie Harris, Trevante Rhodes

Yönetmen: Barry Jenkins

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için:

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın