Görüş Bildir
Haberler
Muhtemelen İsimlerini Duymadığınız Ama Mutlaka Bir Şans Vermeniz Gereken 15 Başarılı Dizi

Muhtemelen İsimlerini Duymadığınız Ama Mutlaka Bir Şans Vermeniz Gereken 15 Başarılı Dizi

Mia Zona
05.06.2021 - 07:45

Bazı yapımlar doğru bir şekilde tanıtımları yapılmadığı için her ne kadar başarılı olsalar da adlarını duyuramıyor. Oysa bir şans verilmesini hak ediyorlar...

Not: Dizi açıklamaları beyazperde.com'dan alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mare of Easttown (2021)

1. Mare of Easttown (2021)

Mare of Easttown, Pennsylvania’da yaşanan bir cinayeti konu ediyor. Küçük bir kasabada yaşayan dedektif, bir yandan çalkantılı yaşamındaki sorunlarla mücadele ederken, bir yandan da kasabada işlenen gizemli bir cinayeti aydınlatmaya çalışır. Kate Winslet’ın, cinayeti araştıran dedektife hayat verdiği dizinin yaratıcısı ise Brad Ingelsby.

2. The Missing (2014 - 2016)

2. The Missing (2014 - 2016)

Fransa'daki bir tatil esnasında beş yaşındaki oğlu Oliver ortadan kaybolan Tony, yıllarca evladının izini sürer. Çocuğunun ölmüş olabileceğini kabul edemeyen baba, zamanla eşi Emily ile de sorunlar yaşamaya başlar. Davayı inceleyen Dedektif Julien günümüzde emekli olsa da, aileye bu arayışta yardımcı olmaya çalışır. Oliver’a ne olmuştur?

3. Ramy (2019 - )

3. Ramy (2019 - )

Ramy, genç bir adamın manevi yolculuğunu konu ediyor. Ramy Hassan, yıllar önce Mısır’dan göç eden ailesiyle birlikte New Jersey’de yaşar. Müslüman bir toplumda yetişen Ramy, bir kültür çatışması içerisindedir. Yetiştiği kültürle ABD’deki yaşam tarzı arasında sıkışan Ramy, kendi yolunu bulmaya çalışır. Hayatın ahlaki bir sınavdan ibaret olduğunu düşünen Müslüman toplumla, hayatın hiçbir öneminin olmadığını düşünen bin yıllık bir neslin arasında kalmanın zorluklarını yaşayan Ramy, bu süreçte kendisini keşfetmeye çalışır.

4. I May Destroy You (2020 - )

4. I May Destroy You (2020 - )

Kendisine güvenen bir kadın olan Arabella, yazdığı ilk kitabının getirdiği başarının ardından ikinci kitabını yazmaya başlar. Büyük bir stres altında bulunan Arabella’nın hayatı, bir gece kulübünde cinsel saldırıya uğramasıyla geri dönüşü olmayan bir şekilde değişir. Yaşadığı korkunç olayın ardından Arabella, ailesi, arkadaşları, kariyeri dahil hayatındaki her şeyi yeniden değerlendirmeye başlar. Bu süreç Arabella’nın kendisini yeniden keşfetmesini sağlar.

5. Godfather of Harlem (2019 - )

5. Godfather of Harlem (2019 - )

Godfather of Harlem’in hikayesi 1960’lı yılların Amerikasında geçiyor. On yıllık hapis cezasının ardından yeniden sokaklara dönen mafya lideri Bumpy Johnson, yokluğunda sokakların bir hayli değişmiş olduğunu fark eder. Bir zamanlar hüküm sürdüğü mahalle artık İtalyan mafyasının elindedir. Ancak Bumpy kaybettiklerini geri almaya kararlıdır. İtalyan aileye savaş açan suç lordu, bu yolda en büyük yardımı Malcolm X’ten alacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mission Over Mars (2019 - )

6. Mission Over Mars (2019 - )

Gerçek olaylara dayanan Mission Over Mars, Hindistan'ın Mars'a yaptığı inanılmaz görevin ilham verici bir anlatısını sunuyor. Hikaye, başarısında çok önemli bir rol oynayan dört kadın bilim adamının (Nandita Hariprasad, Moushumi Ghosh, Neetu Sinha ve Meghan Reddy) etrafında dönüyor.

7. Defending Jacob (2020)

7. Defending Jacob (2020)

William Landay'in aynı adlı çok satan romanından uyarlanan 'Defending Jacob', 14 yaşındaki oğlunun bir cinayetle suçlanmasının ardından davayı soruşturmaya başlayan savcı Andy Barber’ın öyküsünü takip ediyor. Ülkenin en saygın savcılarından biri olan Andy Barber, hayatının en zorlu davası ile karşı karşıyadır. Dava ile ilgili araştırma yapan Barber, davada derinlere indikçe oğlu ile ilgili hiç bilmediği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

8. Bartu Ben (2018)

8. Bartu Ben (2018)

Bartu Ben, az ünlü bir adamın az daha herkes tarafından tanınan biri haline gelme hikayesini konu ediyor. Bartu Küçükçağlayan’ın senaryosunu yazıp aynı zamanda başrolünde yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Sundance ödüllü yönetmen Tolga Karaçelik oturuyor.

9. See (2019 - )

9. See (2019 - )

See, günümüzden uzak bir gelecekte geçiyor. Dizide, görme yetisini yitiren insanlığın , hayatta kalmak için yeni yollar aramasını konu ediniyor. Ne var ki yeni hayata gelen ikiz bebeklerin görme yetisiyle doğması işleri karıştırıyor. Dizinin başrolünü Game of Thrones’ta canlandırdığı Kahl Drogo karakteri ile dikkatleri çeken Jason Momoa üstleniyor. Momoa’nın korkusuz savaşçı Baba Voss rolünü üstlendiği See’nin senaryosunu Peaky Blinders’ın yaratıcısı Steven Knight ile Açlık Oyunları serisinin son üç filminin yönetmen koltuğunda oturan Francis Lawrence birlikte kaleme alıyor.

10. Your Honor (2020 - )

10. Your Honor (2020 - )

“Kvodo” adlı İsrail dizisinden uyarlanan Your Honor, New Orleans’ta gelişen bir hukuk davasını konu ediniyor. Dizinin başrolünde yer alan “Breaking Bad”in yıldızı Bryan Cranston, oğlu suça bulaşan bir hakimi canlandırıyor. Yıllar boyu adaleti sağlamak için çalışan adam, oğlunun bir suça karışmasının ardından, onu koruyabilmek için kendisini zor bir duruma sokar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Hanna (2019 - )

11. Hanna (2019 - )

2011 yapımı aynı isimli filmden uyarlanan dizi olağan üstü avlanma ve savunma yeteneklerine sahip bir genç kızın, aslında kim olduğunu öğrenmeye çalışan bir CIA ajanından kaçma hikayesini işliyor. Babasının 15 yıl boyunca insanlardan izole bir şekilde Polonya'daki bir ormanda yetiştirdiği ve her türlü hayatta kalma derslerini öğrettiği Hanna 15 yaşında geldiğinde adeta bir ölüm makinesine dönmüştür.

12. Locke & Key (2020 - )

12. Locke & Key (2020 - )

Dizi, babalarının öldürülmesinden sonra Maine'deki eski evlerine dönen 3 kardeşin hikayesini anlatıyor. Kardeşler eve döndükten bir süre sonra, onlara birçok güç ve yetenek veren mucizevi anahtarları olduğunu fark ederler. Fakat bir şeytanın bu anahtarların peşinde olduğunu ve ona ulaşana kadar da durmayacağını henüz bilmiyorlardır.

13. The Wilds (2020 - )

13. The Wilds (2020 - )

Farklı geçmişlere sahip olan bir grup genç kız, yaşanan bir uçak kazasının ardından ıssız bir adada mahsur kalır. Adada hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalan kızlar, bu süreçte farklı kişiliklerinden dolayı çatışır. Zamanla birbirleri hakkında daha çok şey öğrenip ve yaşadıkları travmayı paylaştıkça kızlar arasındaki bağ güçlenir. Adadan kurtulmanın yolunu arayan kızlar, çok geçmeden burada tesadüfen gelmediklerini öğrenir.

14. Brave New World (2020)

14. Brave New World (2020)

Aldous Huxley tarafından kaleme alınan, aynı isimli bilim kurgu klasiği Brave New World’den ekrana uyarlanan dizi, uzak bir gelecekte, insanların üreme alanında çağ atladığı; savaşların ve yoksulluğun sona erdiği bir düzende geçiyor. Ancak insanların refah içinde yaşadığı bu düzenin ardı kazındığında bambaşka gerçekler gün yüzüne çıkar.

15. Two Weeks to Live (2020 - )

15. Two Weeks to Live (2020 - )

'Two Weeks to Live' babasını kaybettikten sonra annesiyle birlikte kırsal bir bölgeye taşınan ve burada beklenmedik bir şekilde büyük bir belanın ortasında kalan Kim'in maceralarını işliyor. Dizide başkaraktere 'Game of Thrones'dan tanıdığımız Maisie Williams hayat veriyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın