Görüş Bildir
Haberler
Modayı Yakından Takip Edenler Buraya: 2022 Sonbaharı'nın En Çok Merak Edilen Moda Trendleri

etiket Modayı Yakından Takip Edenler Buraya: 2022 Sonbaharı'nın En Çok Merak Edilen Moda Trendleri

26.03.2022 - 07:30

Dünyanın pek çok yerinde düzenlenen moda haftaları sayesinde stil dünyasının yeni trendlerini ünlü markaların koleksiyonlarından öğrenme şansı elde edebilirsiniz. Geçtiğimiz günlerde Paris, New York ve Londra Moda Haftası'nda boy gösteren markalar, 2022-2023 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını moda severlerle buluşturdu. Stil sahibi pek çok kişinin katıldığı defilelerde birçok moda tüyosu yer aldı. 2022 Sonbahar sezonunun trend parçalarını ve muhteşem defile görünümlerini merak ediyorsanız bu yazı tam size göre!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Canlı renkler ön planda

1. Canlı renkler ön planda

Her sene olduğu gibi bu sene de canlı renklerin ön planda olduğunu görüyoruz. Özellikle sonbahar aylarında daha dinamik bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak canlı renkler, genç ve hareketli bir stil yaratmanıza olanak sağlıyor. Pembenin hâkim olduğu Valentino defilesi sezonun en trend geçişlerini barındırıyor. Dilerseniz siz de baştan sona canlı renklerden oluşan bir görünüm yaratarak sezonun trendlerini yakalayabilirsiniz ya da canlı ve soft renkleri bir arada kullanarak zamansız ve sade bir ahenk oluşturabilirsiniz.

2. Canlı renklerin yanı sıra pastel tonlar da senenin favorilerinden

2. Canlı renklerin yanı sıra pastel tonlar da senenin favorilerinden

Canlı renklerin oluşturduğu güçlü etki göz alıcı bir şekilde ben buradayım dese de pastel tonların yarattığı romantizm, sonbaharı sakin bir mevsim hâline getiriyor. Yumuşak başlı renk geçişleri ve baştan sona aynı tonların hâkim olduğu görünümler, temiz ve sade bir stilin olmazsa olmazı. Pastel tonların baskın olduğu şık kıyafetleri bu sezonda da sıkça göreceğiz.

3. Tüvit kumaş geri dönüyor

3. Tüvit kumaş geri dönüyor

Chanel'in imza dokularından biri sayılan tüvit kumaşlar geri dönüyor. Marka kimliğiyle bağdaşan bu kumaş, 2022 Sonbahar aylarının vazgeçilmezi olacak gibi görünüyor. Chanel'in yakın zamanda tanıttığı koleksiyonunda yer alan parçalara bakacak olursak hemen hemen her görünümde bu kumaş türüne rastlıyoruz. Pek çok hazır giyim markası koleksiyonunda tüvit kumaşlara yer vermeye başladı bile. Özellikle takım olarak göreceğimiz bu ürünler, monokrom renk geçişlerine sahip görünümleriyle göz alıcı bir hava yaratacak.

4. Kahve tonları romantik etkiler yaratmaya devam ediyor

4. Kahve tonları romantik etkiler yaratmaya devam ediyor

Sürekli değişen renk trendlerinin yanı sıra zamansızlığını koruyan kahve ve toprak tonları sonbahar ruhuyla birlikte anılmaya devam ediyor. 2022'nin sonbahar aylarında da pek çok markanın koleksiyonunda sıkça rastlayacağımız kahve tonları, farklı dokularla birleşerek göz alıcı bir görünüm yaratmanıza olanak sağlayacak. Gardırobunuzda kahve tonlarına yer vererek sonbaharı kucaklayabilir, tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

5. Büyük desenlere merhaba

5. Büyük desenlere merhaba

Özellikle dış giyim kategorisinde seçeceğiniz desenli palto ve kabanlar sizi bu sonbaharın gözdesi yapacak. Pek çok desen alternatifi göreceğimiz 2022 Sonbaharı'nda stilinize uygun bir desen bulmanız mümkün. Eğer uzun boylu biriyseniz geniş ve büyük desenlere sahip ürünleri seçerek göz alıcı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Ayrıca küçük desenli kareli kumaşlar ve rengârenk soyut desenler de sezonun gözde stillerini oluşturacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Farklı dokuları kullanmaktan çekinmeyin

6. Farklı dokuları kullanmaktan çekinmeyin

Bu sezon, farklı dokuların bir arada kullanıldığını sıkça göreceğiz. Rengârenk tüyler, kürkler ve danteller bir arada muhteşem bir ahenk oluşturacak. Prada'nın 2022 Sonbahar-Kış defilesinde rastladığımız tül üzerine yerleştirilmiş farklı dokulara sahip işlemeler, görünümünüzü farklı bir boyuta taşıyacak. Stilinize farklı bir doku katacak bu detayları sade kıyafetlerinizle birleştirerek muhteşem bir ahenk yakalayabilirsiniz.

7. Kapitone detaylar önemli

7. Kapitone detaylar önemli

Tül, kürk ve tüy dokularının yanı sıra kapitone desenler de bu sonbaharın favorisi. 2021-2022 mevsimlerinde de görmüş olduğumuz kapitone desenler, kumaş türleriyle birleşerek 2022 Sonbaharı'nda da popülerliğini koruyacak. Özellikle spor görünümlerin en büyük temsilcisi olan kapitone, sezonun moda renkleriyle birleşerek sıra dışı bir etki yaratacak. Canlı renklerin hâkim olduğu 2022 Sonbahar sezonu farklı renk ve dokuların bir araya gelmesini sağlayacak.

8. Gösterişli aksesuarlar hareketli bir dokunuş katacak

8. Gösterişli aksesuarlar hareketli bir dokunuş katacak

Geçtiğimiz senelerde mini ve maksi boy çantaların sıkça kullanıldığını görmüştük. Fakat bu sene farklı detaylara sahip çantalarla karşılaşacağız. Kıyafetlerde gördüğümüz canlı renk geçişlerini çantalarda da sıklıkla göreceğiz. Sadece dikkat çekici çantalar değil kalın topuklu ayakkabılar ve saç aksesuarları da sezonun favorilerinden olacak gibi görünüyor. Özellikle ayakkabı ve aksesuarlarda rastlayacağımız inci ve taş materyaller, 2022 Sonbaharı'nda göze çarpan cesur detaylardan sadece birkaçı olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın