Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji Sağanak Yağışlara Karşı Uyardı: Kurban Bayramında Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Sağanak Yağışlara Karşı Uyardı: Kurban Bayramında Hava Nasıl Olacak?

dicle demir
07.07.2022 - 12:03

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son açıklamalara göre, Türkiye Cumartesi gününden itibaren yağışlı bir havanın etkisi altına giriyor. Özellikle Türkiye'nin kuzeybatısı, bayram boyunca yağışlı bir hava etkisi altında olacak. Yağışlar sürerken Türkiye'nin hava sıcaklığı büyük bir değişme yaşamayacak. Peki Kurban Bayramı tarihleri boyunca Türkiye'nin hava durumu nasıl olacak? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bayram tatili yaklaşırken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayramda hava durumunun nasıl olacağını içeren açıklamayı yaptı ve hava durumu tahminlerini yayınladı. Türkiye'de yer yer yağan sağanak yağış, bayram boyunca yurdun kuzeybatısını etkileyecek. Yağışlar bayramın ilk 3 günü devam ederken Pazar günü yurdun yarısında etkili olacak. Sağanak yağışların yurdun güney kesimlerini etkilemeyeceği tahmin ediliyor.

Kurban Bayramı'nda Hava Durumu Nasıl Olacak?

Kurban Bayramı'nda Hava Durumu Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı son açıklamalara göre, yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak. Edirne, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bolu, Trabzon ve Rize çevreleri ile Van’ın doğu kesimlerinin, öğleden sonra ise Marmara’nın doğusu, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz’in Toroslar mevki, Çanakkale, Kırklareli, Bilecik, Kütahya, Eskişehir, Ankara, Kayseri’nin güney ve doğusu, Düzce, Karabük, Erzurum, Ardahan ve Ağrı bölgelerinde yerel olmak üzere gök gürültülü sağanak yağış olacağı bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Buket Doğan

yağış olmasında serinlik güzel ya