Görüş Bildir

Bir içerik üreticisi, lokantalarda satılan ayranların fiyatlarına isyan etti. Lokantaların 7.5 liraya aldığı ayranları 30-50 lira arasında sattığını söyleyen adam 'Hükümetin bunlara engel olması lazım, bunların kafasına sopayı indirmesi lazım. Niye bu kadar kar koyuyorlar? Çünkü o dükkan sahiplerinin arabaları, evleri, yazlıkları olması lazım.' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yüksek enflasyonun etkisiyle hızla değişen ürün fiyatlarını takip etmek her geçen gün zorlaşıyor. Özellikle gıda sektöründeki yüksek fiyatlar kimi zaman gözümüzden kaçabiliyor.

Yüksek enflasyonun etkisiyle hızla değişen ürün fiyatlarını takip etmek her geçen gün zorlaşıyor. Özellikle gıda sektöründeki yüksek fiyatlar kimi zaman gözümüzden kaçabiliyor.

Son zamanlarda ürünlerin alış ve satış fiyatları üzerinden içerikler üreten bir içerik üreticisi ise bu defa lokantalarda satılan ayran fiyatlarına değindi. Lokantaların 7.5 liraya aldığı ayranları 30-50 lira arasında sattığını söyleyen adam "Hükümetin bunlara engel olması lazım, bunların kafasına sopayı indirmesi lazım. Niye bu kadar kar koyuyorlar? Çünkü o dükkan sahiplerinin arabaları, evleri, yazlıkları olması lazım." dedi.

Son zamanlarda ürünlerin alış ve satış fiyatları üzerinden içerikler üreten bir içerik üreticisi ise bu defa lokantalarda satılan ayran fiyatlarına değindi.  Lokantaların 7.5 liraya aldığı ayranları 30-50 lira arasında sattığını söyleyen adam "Hükümetin bunlara engel olması lazım, bunların kafasına sopayı indirmesi lazım. Niye bu kadar kar koyuyorlar? Çünkü o dükkan sahiplerinin arabaları, evleri, yazlıkları olması lazım." dedi.

İşte o görüntüler; 🎥👇

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
5
4
2
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hecaitomix

Cahil hödük kardeşim. İşletmeler bu fiyatlara ramen bir bir batmakta.ortalama dükkan kirası 50-100 bin tl . Aşçı kurye aylıkları 40bin tl civarı. Elektirik f... Devamını Gör

tom lee jones

hudaakmhepe doneminde gururla 500 milyar dolar luplendi bu para mi?

Metin ulaş

Fethiye aquaparkta musluk suyu kokan 500 ml su 35₺