Görüş Bildir
Haberler
Kemal Kılçdaroğlu: "Alsın Eline Erdoğan'ın Ayakkabısını Yalayarak Gezsin"

Kemal Kılçdaroğlu: "Alsın Eline Erdoğan'ın Ayakkabısını Yalayarak Gezsin"

Abdullah Demir
24.01.2023 - 14:25 Son Güncelleme: 24.01.2023 - 16:10

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, bir televizyon programında konuşurken “Tayyip abiyi sırtımızda taşımamız lazım. Ayakkabısını elimizle yalamamız lazım” demişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, meclisteki partisinin grup toplantısında Yediyıldız'a tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"O zaman elini alsın bir Erdoğan'ın ayakkabısını yalayarak gitsin herkes de seyretsin"

"O zaman elini alsın bir Erdoğan'ın ayakkabısını yalayarak gitsin herkes de seyretsin"

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“Şu anda İçinde bulunduğumuz Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde de ciddi bir bozulmanın olduğunu görüyoruz. Ya Allah aşkına ayakkabı yalayıcılığına soyunan milletvekili gördünüz mü, ya gördünüz mü? Ben merak ediyorum bu milletvekili Ordu'da nasıl geziyor. O zaman elini alsın bir Erdoğan'ın ayakkabısını yalayarak gitsin herkes de seyretsin.'

"Heykelin altına şunu yazsınlar 'Erdoğan'ın ayakkabılarını eliyle yalamaktan söz eden ve bundan onur duyan milletvekilimiz"

Kılıçdaroğlu, sözlerine şöyle devam etti:

'Ahlak bozulursa ahlak bozulursa Türkiye bu noktaya geliyor. O milletvekili Orduların milletvekili değildir. Ben Ordu milletvekiliyim diye gezmesine de gerek yok. Aslında sarayın oraya gitsin ya da AK Parti'nin genel merkezine gitsin; AK Parti'nin genel merkezinin önüne onun bir heykelini yapsınlar ve heykelin altına şunu yazsınlar 'Erdoğan'ın ayakkabılarını eliyle yalamaktan söz eden ve bundan onur duyan milletvekilimiz' diye. Yapsınlar.

Bir insan aklını kiraya verirse bir insan aklının kiraya verirse böyle olur. Ben bazen diyorum ya mecliste AK Parti ve MHP milletvekilleri ‘19 Mayıs hareketleri yapıyorlar’ diye. Grup başkanları el kaldırıldı hep beraber kaldırıyorlar. ‘İndirin beyler’ deyince de hep beraber indiriyorlar. Niye el kaldırıp indirdiklerini de bilmiyorlar. O kadar ki rüşvet alan hakkında kovuşturma ve soruşturma açılmayacaktır diyen yasa hakkında bile el kaldırdılar. Olabilir dediler. Böyle bir tablo bizim cumhuriyet tarihinde hiç yaşanmadı. Ama yaşıyoruz ve görüyoruz, görmemizin şu yararı var çürümüşlüğü vatandaş da görüyor. Ve bunları değiştirmek için sandığı bekliyor”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
6
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
uzaklardan

Bir insan bu kadar kendini aşağılayabilir mi? Birinin ayakkabısını yalamak için bir insanın başına ne gelebilir? Hiç mi bu insanın onuru yok ya böyle bir cüm... Devamını Gör

Selam Öabakan

gördük çok şükür bu hükümet bunuda gösterdi ama onlardan o bizden değil

Saçmalık üstüne saçmalık, ne bekliyordunuz ki…