Görüş Bildir
Haberler
Karma İş Başında: 29 Ekim Mars İkizler Burcu Retrosu Burçları Nasıl Etkileyecek Söylüyoruz

Karma İş Başında: 29 Ekim Mars İkizler Burcu Retrosu Burçları Nasıl Etkileyecek Söylüyoruz

Entel Feridun
27.10.2022 - 17:13

29 Ekim Cumartesi günü Mars İkizler burcunda retro hareketine başlıyor. Mars gezegeni gökyüzünde 20 Ağustos'tan bu yana İkizler burcunda seyrediyordu. Oldukça hareketli geçen Mars İkizler burcu dönemi 25 Mart 2023'te sonlanacak. Retro hareketi ise 12 Ocak 2023'e kadar devam edecek. Yani önümüzde ilginç günler var. Gelin, detaylıca bu önemli günlere bir bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mars İkizler burcu retrosu başlıyor.

Mars İkizler burcu retrosu başlıyor.

29 Ekim Cumartesi günü Mars İkizler burcundaki geri hareketine başlıyor. Geçtiğimiz günlerde gezegenin Neptün ile kare hareketi nedeniyle hayal kırıklıkları ile dolu bir süreç yaşadık.

Peki, Mars İkizler burcu retrosu bize neler getirecek?

Peki, Mars İkizler burcu retrosu bize neler getirecek?

Mars İkizler burcunda hızlı ve dinamiktir. Hayatınızda önemli değişiklikler ve heyecan dolu zamanlar geçirmenize; spor yapmanıza ve daha dinç hissetmenize neden olur. Ancak retro konumda ise bunların tam tersini düşünün!

Mars İkizler burcunda tam 3 ay boyunca retro yapacak.

Mars İkizler burcunda tam 3 ay boyunca retro yapacak.

Oldukça uzun süre geri hareketinde olacak Mars hepimizi bıktıracak gibi görünüyor. Hem de İkizler burcundaysa! Bu burcun simgelediği iletişim, eğitim ve öğretim, sosyal konularda krizler çıkabilir. İnsanlarla anlaşmak aşırı zorlaşabilir, kavgalar ve tartışmalar yaşanabilir. Bu yüzden bu üç ay boyunca dilinizin kemiği olsun, olabildiğince alttan almaya çalışın.

Stres seviyeniz yüksek olacaktır.

Stres seviyeniz yüksek olacaktır.

Ani çıkışlar ve öfkelenmelere çok açık bir dönemdir. Bu nedenle sağlığınıza ve özellikle psikolojik sağlığınıza çok dikkat etmenizi öneririz. Astrolojik anlamda bakıldığında Astrolog Oğuzhan Ceyhan, bu dönemin en çok felç görülen dönemlerden olduğunu söylüyor. Aşırı stres bünyenize iyi gelmeye bilir, aman dikkat!

Kazalara, sakatlıklara ve hırsızlıklara dikkat!

Kazalara, sakatlıklara ve hırsızlıklara dikkat!

Bu dönem yalan söyleyen ve hırsızlık yapan kişiler çoğalabilir. İletişim konusunda temkinli olmakta fayda var. Diğer yandan spor yaparken ya da bir yere yetişirken kontrolsüz ve aceleci olmamaya özen gösterin. Sakatlanmalar söz konusu olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karmik bağlar ve yaşanmışlıklar ortaya çıkabilir.

Karmik bağlar ve yaşanmışlıklar ortaya çıkabilir.

Bu Mars İkizler döneminde iletişim konularında ve diğer insanlarla karşılaşmalarınızda ilginç olaylar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik tesadüfler, eski aşklar ve dostlar karşınıza çıkabilir. Ancak bu dönem herhangi bir yeni iş, ilişki başlatmak için pek de şanslı sayılmaz.

Mars İkizler burcu retrosu burçları nasıl etkileyecek? Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın...

Koç Burcu

Koç Burcu

Koç burçlarının 3'üncü evinde olacak olan Mars retrosu iletişimde krizlere dikkat çekiyor. Bu dönem konuşmalarınızda fevri ve kontrolsüz olmayın. Birçok insanla aranız açılabilir. Ayrıca trafikte kazalara ve ani gelişecek sağlık sorunlarına dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu

Boğa Burcu

Mars retrosu size para harcatacak sevgili Boğa burçları. 2'inci evinizde olacak retro hem ihtiyaçlarınıza hem de isteklerinize çok para harcatabilir. Ay sonlarını zor getirebilirsiniz.

İkizler Burcu

İkizler Burcu

İkizler burçlarının 1'inci evinde olacak olan Mars retrosu gündemlerini epey meşgul edebilir. Başta tüm çevrenizdekilerle iletişimde krizler yaşayabilirsiniz. Bu keyfinizi çok kaçıracak çünkü asıl anlatmak istediğinizi kimseye dinletemeyeceksiniz. Enerjiniz yüksek ancak bu size zarar verebilir. Sağlığınıza özen gösterin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

Yengeç burçları 12'inci evinizde gerçekleşiyor. Bilinçaltındaki hesaplaşmalar ve geçmişle yüzleşmeler olabilir. Geçmişten gelen aşklar, kapanmamış sevgili konuları tekrar açılabilir. Ruhsal anlamda kendinizi yorgun ve sıkkın hissedebilirsiniz. Daha yavaş hareket edebilir ve motivasyon kaybı yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu

Aslan Burcu

Aslan burçları 11'inci evinizde gerçekleşecek olan Mars retrosu arkadaşlarınızla aranızı açabilir. Ya da eski dostlarınız ile sizi yüzleştirebilir. Çeşitli hesaplaşmalar ve gerçeklerin gün yüzüne çıkması söz konusu olabilir.

Başak Burcu

Başak Burcu

Başak burçları 10'uncu evinizde gerçekleşecek olan Mars retrosu kariyer hayatınızda yenilikler olabileceğini gösteriyor. İş değişikliği ya da unvanınızda bir yenilik olabilir. Bunlar yeni hedefler ve yeni sorumluluklar olarak geri dönecek, ve alışkanlıklarınızı değiştirecektir.

Terazi Burcu

Terazi Burcu

Terazi burçları 9'uncu evinizde gerçekleşen Mars retrosu eğitim ve öğretim konularında aksaklıklar ya da beklenen haberlerin bir türlü gelmemesi olarak yorumlanabilir. Hayatınızda güzel gelişmeler olsa da bunlar yeni sorumluluklarla birlikte özgürlüğünüzü kısıtlayacaktır.

Akrep Burcu

Akrep Burcu

Akrep burçları Mars 8'inci evinizde retro harekette olacak. Ani sağlık sorunlarına, ameliyatlara ve cinsel sağlığınızda problemlere açıksınız. Bu dönem sakarlıklara ve kazalara dikkat edin. Bir yerinizi yakmak ya da kırmak istemezsiniz! Ayrıca psikolojik anlamda da gergin günlerden geçiyor olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yay Burcu

Yay Burcu

Yay burçları Mars 7'inci evinizde retro hareketinde olacak. Bu demek oluyor ki evlilikler ve ortaklıklar konusu sallantıda! Ani boşanmalar ve ayrılıklar olabilir. Bu aralar sözlerinize dikkat edin, ayrılık sonrası Mars düzelince pişman olabilirsiniz. Yeni bir ilişki veya iş için ise pek de şanslı zamanlar değil!

Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

Oğlak burçları Mars retrosu 6'ıncı evinizde olacağından yeni rutinler ve iş değişikliği söz konusu olabilir. Bu değişimler hayatınıza aniden gireceği için kafanız karışabilir ve dengeniz bozulabilir. Ruhsal anlamda sağlığınıza dikkat edin.

Kova Burcu

Kova Burcu

Kova burçları Mars 5'inci evinizde geri hareket edecek. Aşktan yana bu aralar yüzünüz gülmeyebilir. Varsa ilişkiniz ayrılabilirsiniz ya da yeni bir ilişkide kandırılma ihtimaliniz yüksek. Mars İkizler burcundayken yeni bir aşka yelken açabilirsiniz ancak dikkatli olun.

Balık Burcu

Balık Burcu

Mars 4'üncü evinizde geri hareketinde olacak. Ev ile ilgili ani ve acil meseleler olabilir. Su baskınlarına ve diğer arızalara dikkat edin. Evde yemek yaparken kazalara ve ev eşyalarını dikkatli kullanmaya özen gösterin. Ailenizle tartışabilirsiniz ya da mecburi bir ev değişikliği gündeme gelebilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Sadece ikizler mi balıklar dikkat etmeyecek mi ?

sertaç

yengeler aslanlar raht olsun 😂😂