Görüş Bildir
Haberler
Kaliteli Yemek Kaliteli Vakit! İstanbul'un En Sevilen Semti Nişantaşı'nın En İyi Mekanları

Kaliteli Yemek Kaliteli Vakit! İstanbul'un En Sevilen Semti Nişantaşı'nın En İyi Mekanları

Nişantaşı tartışmasız İstanbul'un en sevilen semtlerinden biri. Gerek alışveriş olanakları olsun gerek parkları gerek kahvecileri gerekse de restoranları olsun oldukça zengin olan semt, hem İstanbulluların hem de birkaç günlüğüne İstanbul kaçamağı yapanların ilk duraklarından oluyor. Sizler de yakın zamanda bir İstanbul planı yaptıysanız içeriğimize göz atmadan gitmeyin deriz. Eğer zaten İstanbulluysanız gitmeyi ertelediğiniz mekanları görebilirsiniz. Gelin, Nişantaşı'nın en iyi mekanları nerelermiş birlikte bakalım.

1. Grey Food & Drink

1. Grey Food & Drink

Her daim yoğun ilgiyle karşı karşıya olan Grey Food & Drink, hem iç hem de dış alanının dizaynıyla müşterilerini etkilemenin yanı sıra İtalyan ağırlıklı olmak üzere sunduğu Dünya mutfağı lezzetleriyle de beğeni topluyor. İster kahvaltı, ister ara öğün isterseniz de akşam yemeği için tercih edebileceğiniz mekanın atmosferine bayılacaksınız.

Adres: Teşvikiye, Şakayık Sk. No:19/B, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: İş seyahati için geldiğimiz İstanbul’da, iş çıkışı bir şeyler atıştırmak için gittiğimiz Grey’i çok beğendik. Saat 18.00 civarıydı ancak çalan müzik, mekanın şıklığı, dizayn 10 numaraydı. Pizzası, uzun zamandır yediğim en lezzetli pizza olabilir.

2. Spago

2. Spago

'Çiftlikten masaya' felsefesiyle müşterilerine lezzet kültürü yaşatan Spago, Michelin Yıldızlı ünlü şef Wolfgang Puck'a ait. Dünya mutfağını en iyi şekilde sunan mekan, kokteylleriyle de oldukça ilgi çekiyor. Gidecek olursanız özellikle teras kısmının tadına varabilmek için rezervasyon yaptırmanızı öneririz.

Adres: Harbiye, Mim Kemal Öke Cd. No:35, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Arkadaşımın doğum günü için pazar akşamı gittiğimiz keyifli bir mekan! güzel yemekler...Öncelikle akşam gitmiş olmamıza rağmen şehrin ışıklarını izlemek keyifliydi ancak akşamüstü daha keyifli olabilir. Şık ve class bir mekan. güzel yemekler yiyip sohbet etmelik. İş görüşmeleri, date, aile yemekleri için gayet uygun.

3. Develi 1912

3. Develi 1912

Başarısının bir getirisi olarak İstanbul'da birçok şubesi olan Develi 1912, müşterilerine sunduğu kebap çeşitlerinin kalitesi ve lezzetiyle, size daha lezizini yemedim diyeceğiniz bir deneyim yaşatacak. Gittiğinizde mutlaka Kallavi Kebap, Küşleme ve Antep Fıstıklı Kebaplarını tatmalısınız.

Adres: Harbiye, Abdi İpekçi Cd. No:61A, 34367 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Yurt dışından gelen misafirlerimiz bir restoran açmak istediklerini ve Türk kebap çeşitlerini gerçek lezzeti ile tatmak istediklerini belirttiler. Tabii ki bu konuda bizi utandırmayacak olan nadir yerlerden biri olan Develi yüzümüzü kara çıkarmadı. Gerek servis, gerek sunum gerekse de lezzet olarak 10 üzerinden 10 verdik. İlgi ve alakaları için tekrar teşekkür ederim.

4. Alta Nişantaşı

4. Alta Nişantaşı

Mevsimsel olarak menüsü her üç ayda bir yenilenen Alta Nişantaşı, ismini yüksek ve yükselmek anlamından alıyor. Amacı, müşterilerine rahatlık ve ev konforu yaratmak olan mekan bunun yanı sıra lezzetleriyle de ön plana çıkıyor.

Adres: Halaskargazi Mahallesi, Süleyman Nazif Sk. No:5/2, 34371 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Burası hiç bir yerle karıştırılmamalı, butik şef mutfağı, pek rastlanmayan menüsü ve fiyatları İle Nişantaşı’da müdavimlerini layıkıyla ağırlayan mekan. Ağır ateşte pişmiş dana kaburga denenmeli. Çalışanlar gayet saygılı ve ilgili.

5. Salomanje

5. Salomanje

Nişantaşı'nın Atiye sokağında yer alan mekanlarının popülaritesini bilenler bilir. İşte Salomanje de bu sokakta yer alan mekanların en iyilerinden. Aslında bu sokaktaki mekanların uzun ömürlü olması biraz zor olabiliyor ancak 2003 kuruluşlu Salomanje lezzetlerini kanıtlamış olmalı ki halen hizmet vermekte.

Adres: Harbiye, Atiye Sk. No:4, 34367 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Kaliteli ve çok nezih bir işletme. Üslubu düzgün çalışanları var. En ufak şikayetinizi gidermeye çalışıyorlar. Hoş gece müzikleri çalıyor, hem dinlendirici hem karşınızdakini duyabileceğiniz düzeyde. Fiyatlar bulunduğu bölge için ideal.

6. Must Nişantaşı

6. Must Nişantaşı

Nezih atmosfer, leziz yemekler ve ilgili çalışanlar... Bir işletmeden daha ne istenir ki? Hepsine sahip olan Must Nişantaşı, İstanbulluların favori mekanlarından. Siz de Must'a mutlaka uğramalı ve Deniz Mahsüllü Linguigni ve Cafe de Paris Steak yemelisiniz.

Adres: Harbiye, Mim Kemal Öke Cd. 11/A, 34367 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Sanırım artık lezzetli bir şeyler yemek için bu fiyatların ödenmesi gerekiyor. Hem ortam hem de yemeklerin kalitesi gerçekten iyi. Özel olarak kahvelerinin de (en azından espresso) çok iyi olduğunu ekleyebilirim. Fiyat dışında olumsuz bir yönleri bulunmuyor, bunu da günümüz Türkiye gerçeği olarak üzülerek not edebiliriz.

7. Nişantaşı Başköşe

7. Nişantaşı Başköşe

Kebap restoranı önerilerimizden bir diğeri ise Nişantaşı Başköşe. Türk Anadolu mutfağının en iyi et ve kebap çeşitlerinin yanında birbirinden güzel meze ve taş fırın lezzetlerini sunan Nişantaşı Başköşe, zaman içinde şaşlık, döner, fıstıklı kebap, sucuk ve tandır gibi müdavimlerinin favorisi haline gelen lezzetlerini menüsüne katmıştır. Sizler de leziz bir kebap deneyimi yaşamak istiyorsanız mutlaka uğrayın deriz.

Adres: Harbiye, Bronz Sk. No:5/1, 34370 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Dün akşam acenta olarak bir grubumuzu götürdük. Rezervasyon aşamasından uğurlamaya kadar her şey çok ilgiliydi. Mekan çok şık yemekler harikaydı. Biz genel olarak tavuk ağırlıklı tercih ettik kesinlikle çok güzeldi. Tatlıları ve alkolsüz kokteylleri de denemeye değer.

8. Milano Gourmet

8. Milano Gourmet

Akşamları tam olarak loş ve romantik bir atmosfere sahip olan Milano Gourmet, şarap ve makarna konseptli bir akşam yemeği için aklınızda bulunması gerekenlerden. Şarap konusunda oldukça zengin olan mekan bunun yanı sıra pizzalarıyla da oldukça meşhur.

Adres: Teşvikiye Şakayıklı Sokak Çınar Apartmanı No:54 D:1-A, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Milano Kahvaltı ve Çırpılmış yumurtalı avokadolu ekmek söyledik. Hepsi lezzetliydi. Kahvaltı gayet fazla geliyor. 3 kişi de gayet rahat yiyebilirdik. Ayrıca içerideki şarap ve şarküteri/peynir bölümünün çeşitliliği çok güzel.

9. Sade Beş Denizler

9. Sade Beş Denizler

Eğer mekanlarda fast food yemekten sıkıldıysanız ve yeni bir mekan arayışı içindeyseniz Sade Beş Denizler'e bayılacaksınız. Türk mutfağının zengin çeşitlerini müşterilerine sunan mekan dizayn açısından da gözleri mest edecek bir mimariye sahip. Gidince ne yemeli diye soracak olursanız da Acı Biberli Baharatlı Dana Dili Salatalarına mutlaka bir şans vermelisiniz.

Adres: Teşvikiye, Akkavak Sk. No:36, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Tokat usulü sarma, haşlanmış içli köfte ve tavuk şiş denedik. Hepsi birbirinden lezizdi, hangisini daha çok sevdim bilemedim. Tavuk şişin yanında servis ettikleri tereyağlı bulgur pilavı da ayrı bir övgüyü hak ediyor. Servis de çok iyiydi, mutlaka gelip deneyin derim.

10. Socrates Bistro

10. Socrates Bistro

Kokteylleriyle başarısını kanıtlayan ve müdavim müşteriler kazanan Socrates Bistro, Nişantaşı'nda mahalle pubı arayanlara ilaç niteliğinde bir öneri. Kokteyllerinin yanı sıra alkolün yanına yakışacak atıştırmalıkları da çok leziz.

Adres: Teşvikiye Mah. Teşvikiye Fırın Sok. No:6/A Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Çok yaratıcı isimlere sahip lezzetli kokteyller sunan mekan. Geliş amacımız genelde kokteyl içmek için olsa da yemekleri de epey lezzetli. Burger tavuk ve sosisli seçeneklerini denedik hepsinden memnun kaldık. Kokteyllerin hepsi birbirinden başarılı. Mekan küçük olduğu için kalabalık saatlerde gittiğinizde yer bulamayabilirsiniz.

11. Gasto Street & Local Food

11. Gasto Street & Local Food

Dededen kalma mirası sürdürmek üzere özellikle sokak lezzetlerini sunmak için müşterilerine kapılarını açan Gasto Street & Local Food, sokak lezzetlerinin yanı sıra menüsüne eklediği her lezzetiyle müşterilerini mest ediyor. Menüde olan her seçeneği deneyebilmek adına arkadaşlarla gidip birkaç çeşit denemek çok mantıklı olacaktır.

Adres: Teşvikiye, Şakayık Sk. No:2/A, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Restoranın dekorasyonu çok güzel. Hem kahvaltı, hem öğlen ve akşam yemeği için Nişantaşı’nın en tercih edilen mekanı. Menüsü zengin ve sokak lezzetleri var. Kokoreç , tantuni ve kemiksiz kanat. Hamburgeri efsane. Et sushisi mükemmel. Fiyatları yerinde.

12. St. Regis Brasserie

12. St. Regis Brasserie

Türk ve Dünya mutfaklarını harmanlayarak özel lezzetler sunan St. Regis Brasserie, hem iş toplantıları hem de güzel akşam yemekleri için ilk adreslerden oluyor. Şık dizaynının yanı sıra ilgili ve güler yüzlü personelleriyle de müşteri memnuniyetini sağlayan mekana mutlaka uğramalısınız.

Adres: Harbiye, Mim Kemal Öke Cd. No:35, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Çok şık ve muhteşem... Manzara ve iç /dış mimari, tasarım harika... Sunum ve menü leziz, seçkin ve çok başarılı.. Şarap çeşitleri zengin. Yabancı konuklarım için öncelikli mekanlarımdan biri.

13. Nişantaşı 22

13. Nişantaşı 22

Nişantaşı'nın bestlerinden bir diğeri ise Nişantaşı22. Oldukça çeşitli bir mutfağa sahip olan mekanda ister salata, ister pizza, isterseniz de deniz ürünleri yiyin her halükarda memnun kalacağınıza emin olabilirsiniz. Bunlarla birlikte bir dipnot verecek olursak da Orman Meyveli Milföyü kesinlikle tatmalısınız deriz.

Adres: Harbiye, Abdi İpekçi Cd. 22-1, 34367 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Yemekleri içecekleri konumu ambiyansı ile defalarca geldiğim ve gelmek istediğim mekan. İşletme müdürü ve tüm garsonlara çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakaları için. Beraber gittiğim her arkadaşım da fazlasıyla sevdi. Kesinlikle tavsiye edilir.

14. Gizia Brasserie

14. Gizia Brasserie

Nişantaşı, Galataport ve Fişekhane olmak üzere üç şubesi olan nezih mekan Gizia Brasserie, Dünya mutfağının seçkin örneklerini profesyonel kadrosuyla müşterilerine sunuyor. Dünya standartlarında bir brasserie deneyimi yaşamak için Gizia Brasserie'ye bir şans vermelisiniz.

Adres: Harbiye, Abdi İpekçi Cd. No:20/2, 34365 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Nişantaşı'nın kalbinde şık bir restoran. Çalışanlar oldukça ilgili ve kibar. Çıtır Karides ve Burrata Pizza denedim. İkisi de harikaydı. Özgün kokteyllerinden Casa Gizia ve Tiki Navi'yi denemenizi tavsiye ediyorum.

15. Zoya's House

15. Zoya's House

Ünlü şef Murat Bozok'un önderliğinde sundukları yemeklerle müşterilerinin kalbini çalan Zoya's House, adeta Nişantaşı'na yakın olanların kendini şanslı hissedeceği türden bir işletme. Mutfağının yanı sıra bohem dizaynıyla yarattığı sıcak ve samimi atmosferine de bayılacaksınız.

Adres: Harbiye Mahallesi, Bostan Sokak, Sadiye Vefik Apartmanı, No:13, İç Kapı No:1, 34367 Şişli/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Ambiyansı büyüleyici, mekan güzel, yemekler lezzetli, çok fazla çeşit yok lakin lezzetli, porsiyonlar bazı yemeklerde küçük, ben beef satay yedim, lezzetliydi lakin çok açsanız doymazsınız asla. Garsonlar kibar, tavsiye ederim

Bu içeriklerimize de bakabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın