Görüş Bildir
Haberler
Keyifli ve Kaliteli Vakit Geçirmek İçin Bağdat Caddesi'nin En Nezih Mekanları

Keyifli ve Kaliteli Vakit Geçirmek İçin Bağdat Caddesi'nin En Nezih Mekanları

Bağdat caddesi denince, hatta İstanbullu lügatiyle 'cadde' denince akla direkt nezih ve keyifli atmosfere sahip mekanlar geliyor. Gerek caddeye çıkan ara sokaklarda yer alan mekanlar olsun gerek cadde üzerindekiler olsun Bağdat bu konuda oldukça zengin ve çeşitliliğe sahip bir bölge. 

Yalnızca Anadolu yakasında yaşayanların değil Avrupalıların da severek tercih ettiği Bağdat Caddesi'nde ister güzel bir sonu yapmak için ister de caddenin kalabalığından sıyrılmak için gitmeniz gereken muazzam mekanları sizler için derledik, gelin birlikte bakalım. Henüz gitmediyseniz bu atmosferi çok seveceğinize eminiz.

1. Allen Kitchen & Cocktail

1. Allen Kitchen & Cocktail

Adı üzerinde kokteyl konusunda üstün başarıya sahip olan Allen Kitchen & Cocktail, tatlıdan tuzluya menüde yer alan her şeyiyle oldukça leziz bir mutfağı müşterilerine sunuyor. Mutfağın yanı sıra dizayn bakımından da gözlerinizi mest edecek olan mekana en kısa sürede uğramalı ve güzel vakit geçirmelisiniz.

Adres: Suadiye, Bağdat Cd. No: 477/B, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Kokteyl ve yemek menüsü zengin. Çalışanlar yardımsever ve her servisten sonra her şey yolunda mı diye soruyorlar. İçki yanında zeytin ve badem ikram ediliyor. Zeytine bayıldım. Yemek olarak karidesli linguine ve fish&chips denedik. Her ikisi de lezzetliydi. Fiyatlandırma yüksek olmasına rağmen bu kalite ve hizmete göre normal.

2. Pigalle Suadiye

2. Pigalle Suadiye

Bilenler bilir Plaj Yolu Sokağında yer alan restoranların güzelliğini. İşte Pigalle Suadiye de bunlardan biri. Menüsünde dünya mutfağından çeşitler barındıran mekanı özellikle makarna severlere şiddetle öneririz. Gittiğinizde Pappardelle, Crispy Chicken Waffle ve Shrimp Lollipops'a kesinlikle bir şans vermelisiniz.

Adres: Suadiye, Plaj Yolu Sk. 12A, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Neredeyse her hafta sonu Pigalle’e geliyoruz. Servis, hizmet, yemekler yıldızlı 10/10. Özellikle çalışanlar çok gülen yüzlü ve yardımseverler. İkramlarına da ayrıca bayılıyoruz ve çok teşekkür ediyoruz. Her şey çok lezzetli ve keyifli. Hafta sonları müzik eşliğinde barda oturup kokteyl içerek arkadaşlarla vakit geçirmek için çok ideal. Grup olarak da date için de gelinebilir.

3. Neni Brasserie

3. Neni Brasserie

Buluşmaların ilk adreslerinden olan Neni Brasserie'ye de bayılacaksınız desek abartmış olmayız. Kahvaltı konusunda zengin çeşitlere sahip oluşuyla öne çıkan mekan, kahvaltısının yanı sıra ana yemekleri ve kokteylleriyle de ilgi çekiyor. Anlayacağınız A'dan Z'ye her konuda bir başarısı olan Neni Brasserie henüz gitmediyseniz gidilecek yerler listenizin ilk sıralarına eklemeniz gerekecek türden.

Adres: Caddebostan, Haldun Taner Sk. No:7 D:1, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Rezervasyon yapıp gittiğimiz caddede hoş bir mekan. Dışarıda oturduk püfür püfür esiyordu. Ambiyansı güzeldi. Tuvaletleri tertemizdi. Lezzetli bir menüsü var. Garsonlar da kibar ve ilgililerdi. Bir çok farklı seçeneği tatmış olduk.

4. The Townhouse

4. The Townhouse

Londra'nın gastro publarıyla Akdeniz'in harika birleşimini müşterilerine sunan The Townhouse da caddenin favorilerinden. Etkileyici ambiyansı, şeflerin imza dokunuşlarıyla anlam ve lezzet kazanan yemekleri, ilgili çalışanları ve dahasıyla bizden tam puan alan The Townhouse'a sizin de gitmenizi öneririz. 

Adres: Suadiye, Plaj Yolu Sok. No13, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Gerek sürekli gelen su servisiyle gerek menüyü adı gibi bilen garsonlarıyla olsun çok güzel bir mekan. Bağdat caddesinde kokteyl içip aynı zamanda üst düzey bir servis istiyorsanız aradığınız mekan burası. Mekanın eleştirilecek bir yanı yok, işletmecileri gayet iyi konuyu çözmüş anlaşılan.

5. Nello's İtalian Restaurant

5. Nello's İtalian Restaurant

İtalyan mutfağına sevdalı biri olarak Cadde'de favori bir İtalyan restoranım olsun, başka da bir şey istemiyorum diyenlerdenseniz Nello's İtalian Restaurant tam size göre olacak. Sade ve sevimli bir dizaynı olan mekan sizi adeta evinizde gibi rahat hissettirecek ve bununla birlikte lezzetleri sayesinde mekanın müdavimi haline getirecek.

Adres: Suadiye, Halay Sok. No:10, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Pizza ve Makarna denedik, beğendik. Tavsiye ederiz. Sanırım restorana gitmeden önce rezervasyon yaptırmalısınız. Akşam saatleri için özellikle, Butik tarzında bi işletme. Fiyatları makul seviyede gibi. Deneyebilirsiniz.

6. Ysabel Restaurant

6. Ysabel Restaurant

Bağdat Caddesi'nin en şıklarından biri olan Ysabel Restaurant, sade ama göz alıcı dizaynı sayesinde toplantılar için akla gelen ilklerden oluyor. Dünya mutfağının lezzetlerini kendilerine has dokunuşlarla çok daha leziz hale getiren Ysabel, gerek menüsü olsun gerek modernliği olsun gerekse de ambiyansı olsun, her açıdan bayılacağınız bir yer olacak.

Adres: Suadiye, Plaj Yolu Sok. No:14A, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Ortamın ambiyansı göz zevkinizi yeterince doyuruyor, ışıklar göz yormuyor ve şık. Alkol menüsü her çeşitten zevkinize hitap edebilir durumda. Yemek menüsü için şunu söyleyebilirim; Greek&Karides salata tercih ettim, malzemeler ayrı ayrı lezzetliydi. Salata bir bütün olarak da lezzetli ve uyumluydu.

7. Grillin’Guys

7. Grillin’Guys

Biz hamburger severlere bir öneri olmayacak mı dediğiniz duyar gibiyiz. İşte sizler için unutmaz hamburgerler yiyebileceğiniz Grillin'Guys. Günümüzde ev yapımı hamburgerin ve sevdalılarının artışıyla çok daha popüler ve ulaşılabilir bir öğün olsa da en iyisinin nerede yeneceği konusu bu artışlar sebebiyle tartışmalı. Ama Grillin'Guys bu konuda ilkler arasında, bizden demesi.

Adres: Suadiye Mahallesi, Kazım Özalp Sokak, Kazım Kulan Çarşısı, No: 22 Şakınbakkal, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Küçük bir mekan olmasına rağmen son derece sıcak güzel bir ortam var. Double GG ve baharatlı patates söyledim. Double GG tiftiklenmiş etiyle sıcacık ve süper lezzetli kendi el yapımları kocaman bir burger ekmeği içersinde sunuluyor. Son derece doyurucuydu. Baharatlı patatesleri de çıtır çıtırdı.

8. Brasserie Noir

8. Brasserie Noir

Türk mutfağının yanı sıra Dünya mutfağından da tercih edilen lezzetlerin en iyisini müşterileriyle buluşturan Brasserie Noir'i de 'enler' listemize eklemesek olmazdı. Mekanın her köşesi ince ince düşünülmüş ve gözleri mest edecek bir dizayna sahip. Özel kutlamalar için mi giderseniz midenizi bayram ettirecek bir akşam yemeği için mi siz bilirsiniz, ama henüz gitmediyseniz Brasserie Noir ile tanışma vaktiniz geldi.

Adres: Suadiye, Bağdat Cad. 455 1 D:B, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Rezervasyonumuz olmamasına rağmen rezervasyon saatine kadar bizi misafir ettiler. Garsonlar çok ilgili ve nazikti. Fiyatlar ise iyi bir hizmet verdikleri, ürünlerin lezzet ve tazeliği için olması gereken düzeyde. İkramları ve müşteriyi ağırlamaları çok güzeldi. Çıtır karides yemek için yine gideceğim.

9. Strada Suadiye

9. Strada Suadiye

Bağdat'ta sıkça vakit geçiren birine sorsanız mutlaka Strada'yı bilecektir. Hem kaliteli hizmeti hem de menüsü sayesinde kendini sevdirmeyi başarmış olan mekan, eminiz ki sizlerin de beğenisini kazanacak. Yolunuz düşerse kokteyllerden Hibiscus Margo'yu, yemeklerden ise Tahıllı Çıtır Tavuğu mutlaka denemelisiniz.

Adres: Suadiye, Bağdat Cad. No:459, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Çok başarılı bir mekan, gerek lezzetler ve sunum gerekse mekanın iç dizayn ve konseptine bayıldık. Özellikle iç mekan çok güzel bir ambiyansa sahip. Sıcak tabağı çok doyurucu çeşitli lezzetlere sahip bir atıştırmalık, enginarlı pancarlı pizzası da çok lezzetliydi. Fiyatlar ortanın üstü.

10. Cafe Cadde

10. Cafe Cadde

Bağdat Caddesi'nin büyümesine ve zenginleşmesine şahit olan 1994 kuruluşlu Cafe Cadde ise Bağdat'ın Bağdat olmasında etkisi olanlardan. Yılların götürüsü yerine getirisini seçen mekan kalitesini koruyan ve daha da iyiye gitmekte olan işletmelerden. Yolunuz düşse de düşmese de kesinlikle gitmeli ve Orman Mantarlı Papardelle ve Trüflü Dana Burger yemelisiniz.

Adres: Erenköy, Caddebostan Mahallesi, Bağdat Cad. No:349, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Müessese çok nezih. Müşteriyi baş tacı ediyor. İlgi alaka çok iyi. Yemeğinden tatlısına çeşitli içeceklerine kadar hepsini deneyimledik, hatasız sunum ve lezzet mümkün. Arka kısımda görünmeyen ekip çok sağlam çalışıyor.

11. The Grungy

11. The Grungy

En iyisi olma konusunda iddialı olan bir diğer hamburger önerimiz ise The Grungy. Mekan sahibi Alex Dekesoğlu'nun hamburger konusunda en iyi lezzeti yakalayabilmek adına ülkeler gezmesi sonucu bu başarıya ulaşan The Grungy'e bir şans vermelisiniz. Hamburger konusunda kendine güvenen bir gurmeyseniz, çokça tatmin olacaksınız.

Adres: Suadiye, Ülkü Sok. No: 1 D:1C, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Çok iyi bir lezzet olduğunu defalarca deneyimlemiş olmama rağmen, her gittiğimde hatırladığımdan daha da iyi diyorum. Single hamburgeri bile çok aç olmayan biri için gayet doyurucu, kajun patatesini ise tek başınıza bile bir sürü tabak yiyebilirsiniz.

12. Brasserie Prime

12. Brasserie Prime

Brasserie konseptini en güzel şekilde yorumlayan Brasserie Prime, günün her saati ayrı bir atmosfere ve bunun getirisi olarak ayrı bir keyfe sahip. Mekan açıldığı günden bu yana çeşitli ve leziz menüsüyle kalite severlerin vazgeçilmez adreslerinden oluyor. Cadde'de keyifli bir gün geçirdikten sonra kendinize vereceğiniz en iyi ödül Brasserie Prime'a gitmek olacaktır. 

Adres: Caddebostan, Bağdat Cad. No:291, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Her zaman kahvaltıya geldiğimiz mekana ilk kez akşam yemeği için gittik. 4 peynirli pizza ve special sosis tabağı aldık. Fiyat-performans çok iyi, lezzet ve hizmet de oldukça güzeldi. Müzikler çok güzel, çok keyifli sakin bir ortam, oldukça da nezih. Kesinlikle tavsiye ederim.

13. Kirpi Cafe

13. Kirpi Cafe

Bağdat Caddesi'ne çıkan bir ara sokakta yer alan Kirpi Cafe, bir kafe başlığından ziyade restoran başlığı altında incelenmesi gerekenlerden. Çünkü menüsü çokça geniş ve epey lezzetli. Aynı zamanda günümüz restoranlarına ziyade daha samimi ve sıcak bir atmosfere sahip oluşu da artılarından. 

Adres: Bağdat Caddesi No.325 A 1-2, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Bir Cumartesi sabahı ailecek kahvaltı için tercih ettik. Hoş bir şekilde güler yüzlü personel tarafından karşılandık. Personelin kaldığımız sürece ilgi ve alakası, servisi gayet güzeldi. Serpme kahvaltıyı tercih ettik. Masaya gelen her şey kaliteli, sıcak ve tazeydi. Fazlasıyla doyduk. Son dönem de kahvaltı için gittiğimiz mekanlarda çay kalitesinde sıkıntı yaşıyor olsak da burada ki çay gayet güzeldi.

14. Noir Suadiye

14. Noir Suadiye

Brasserie Noir'in şubesi olan Noir Suadiye de Brassiere Noir kadar başarılı ve en az orası kadar tercih edilenlerden. Gerek iç mekan gerek dış mekan olsun her ikisinde de özenli ve şık bir dizayna sahip mekan, başlangıç için sunduğu sıcak ekmek, konfi sarımsak ve tereyağı servisi ile müşterilerini mest ediyor.

Adres: Suadiye, Bağdat Cad. no:481, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Eşimin doğum günü yemeği vesilesiyle gittik. Şık bir mekan olmuş. Servis personeli nazik ve menüye hakim. Baharatlı mısır dilimleri ikram edildi. Keçi peyniri dolgulu kabak çiçeği tempura leziz bir başlangıç. Domates salatası, sunumu ve lezzetiyle harika.

15. Voglia Cuisine and Bar

15. Voglia Cuisine and Bar

Voglia Cuisine and Bar ise eşsiz atmosferi, karakteristik detayları ve leziz sunumlarıyla kalitesinden ödün vermeden, misafirlerine kusursuz bir hizmet verenlerden. Sevilen mutfağıyla tanışmak ve siz de bu güzel atmosferde vakit geçirmek isterseniz rezervasyon yaptırmayı unutmayın deriz.

Adres: Caddebostan, Yağmuroğlu Apt, Noter Sok. No: 12/A, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Mekan çalışanlar kibar ve yardımsever. Menü geniş. Fiyatlar bölge için normal. Lezzet fiyat performansı hak ediyor. Peynirli ginocchi, cafe de paris soslu bonfile çok lezzetli. Tiramisu güzel ve porsiyonu 1 kişi için fazla.

16. Matters Suadiye

16. Matters Suadiye

Kruvasan denince akla gelen ilk önerilerinden olan Matters Suadiye, kruvasana ek olarak Matters Mocktailsleriyle de öne çıkmakta. Modern ve sevimli bir dizayna sahip olan mekan, glutensiz beslenenler için de seçenekler sunmakta. Gittiğinizde mutlaka Handmade Raviolilerini tatmalısınız.

Adres: Suadiye, Pembe Gül Sok. No:1, 34740 D:No:1, 34740, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Ferah samimi bir ortamı var, çalışanları güler yüzlü. Kendine has lezzetleri var. Kaliteli ve lezzetli bir bir öğün için tercih edilebilir. Matter kahvaltı ve pankek no.1 yedik. Doyurucu ve lezzetliydi. F/P oranı iyi. Ayrıca mekan müzikleri de güzeldi. Bisikleti olanları için özel park aldı var :)

17. Konoha

17. Konoha

Uzakdoğu'nun mistik atmosferinden Çin, Japon ve Tayland mutfağının lezzetlerini müşterileriyle buluşturan Konoha, İstanbul'da bulunan 5 şubesiyle başarısını kanıtlıyor. Sizler de hem Bağdat Caddesi'nden hem de Uzak Doğu mutfağından vazgeçemiyorsanız Konoha tam size göre.

Adres: Bostancı, Bağdat Cad. no 474/A, 34426 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Mekanın iç tasarımını çok beğendim. Çalışanlar oldukça kibar ve ilgili. Soğuktan dolayı her masaya ekstra ısıtıcı getirmeleri müşteriye verdikleri önemi kanıtlıyor. Tüm ürünlerin sunumu şıktı ve hepsi lezzetliydi.

18. Cafe 460

18. Cafe 460

Cadde üzerinde 460 numarada bulunmasıyla Cafe 460 adını seçen mekan, caddenin kalabalığından, insan karmaşasından sıkılanların ve biraz sakin vakit geçirmek isteyenlerin bayılacağı türden. Özellikle kahvaltı için tercih edilen seçeneklerin seveni çok olsa da tatlı konusunda da oldukça ilgi gören mekana siz de mutlaka gitmelisiniz.

Adres: Suadiye, Bağdat Cad. 460/D, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Öncelikle Bağdat caddesinin en sessiz sakin kısmında bulunuyor, mekanın ambiyansı çok güzel. Tadına bakmasam da masadaki arkadaşım schnitzel yedi ve çok beğendi. Tatlılar çok başarılıydı. Limonlu tart biraz küçük ve limon tadı daha baskın gelebilir. Brownie çok güzel diğer lotuslu tatlısı çok ağır değil. Detox içeceği çok başarılıydı. Menü sezonluk değişiyor.

19. Midpoint

19. Midpoint

Türkiye'nin birçok şehrinde şubeleri olan Midpoint'i mutlaka duymuş ya da görmüşsünüzdür. İlk şubesi ise Bağdat Caddesi'ndeki yerleridir. Dünya mutfağını büyük bir başarıyla sunan Midpoint, aradığınız her şeyi bulabileceğiniz, leziz yemeklere ve nezih hizmete sahip bir işletme.

Adres: Caddebostan, Bağdat Cad. No: 354, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Tek kelime ile, süper ve harika bir restoran. Yemekler çok lezzetli ve taze. Personel güler yüzlü ve her şey ile tek tek ilgileniyor. Gerçekten bu kadar temiz ve titizlikle çalışan çok az yer var ve fiyatlarda çok uygun. Son birkaç günde İstanbul'da yemek yediğimiz en iyi yer. Şiddetle tavsiye ediyorum

20. Kırıntı

20. Kırıntı

1981 yılında Moda'da açtıkları ilk şubeleriyle müşterileriyle tanışan Kırıntı, en çok sağladığı sıcak ve samimi ortam ile sevildi. Bağdat'taki şubelerinde de aynı sıcaklığı ve samimiyeti devam ettiren mekanın mutfak konusunda da oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Sizler de güzel bir hafta sonunu daha da güzel ve keyifli bir hale getirmek için Kırıntı'ya uğrayabilirsiniz.

Adres: Caddebostan, Bağdat Cad. No:321, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Kahvaltı porsiyonları (geleneksel ve Amerikan'ı denedik) büyük, doyurucu. İki kişiye bile yeter desem yeri. Fiyatlar porsiyonlara ve lezzet kalitesine göre gayet makul. Çay bardaklarımız termosla gezen arkadaşlar sağ olsun hiç boş kalmadı. Caddede ne zaman önünden geçsem dolu olduğunu görürdüm. Sebebini anladım...

İstanbul ile ilgili dahası için bu içeriklerimizde ilginizi çekebilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın