Kadınların Birbirlerini Kıskandığı İçin Onlardan 'Tiksindiğini' Söyleyen Kullanıcı Tartışma Yarattı!
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

Geçtiğimiz günlerde bir Twitter (X) kullanıcısı, çevrede çok fazla 'kıskanç' kadınların olduğunu ve bu yüzden kimsenin 'dostu olmadığından' dem vurdu.
Detaylar👇
Geçtiğimiz günlerde bir Twitter (X) kullanıcısı, çevrede çok fazla 'kıskanç' kadınların olduğunu ve bu yüzden kimsenin 'dostu olmadığından' dem vurdu.
Bu söylem ise Twitter'da (X) tartışma yarattı. Birçok kullanıcı bu savı desteklerken bir kısmı 'Nasıl yani?' dedi.
Gelin kim neler demiş, beraber bakalım👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
👇
Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
2019 yılında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde lisans eğitimime başladım, 2024 yılında da mezun oldum. Eğitimim süresince çeşitli platformlar ve gazete topluluklarında çeviri ve yerelleştirme alanlarında aktif rol aldım, bu süreçte dil becerilerimi ve kültürler arası iletişim yetkinliğimi geliştirdim. 2022 yılının Mayıs ayında Onedio’da stajyer olarak başladığım editörlük kariyerime, “Yaşam” kategorisinde sosyal medyadaki trendleri, günümüz ilişki dinamiklerini ve toplumsal meseleleri okuyuculara ulaştırarak devam ediyorum. İçeriklerimde, okuyucuların kendilerinden birer parça bulmasını amaçlıyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın