Görüş Bildir
Haberler
Jody Lukoki Kimdir, Nereli? Jody Lukoki Kaç Yaşında ve Neden Öldü?

Jody Lukoki Kimdir, Nereli? Jody Lukoki Kaç Yaşında ve Neden Öldü?

Elif Ateş
09.05.2022 - 15:46

2020-2021 Süper Lig döneminde Yeni Malatyaspor'da forma giyen futbolcu Jody Lukoki'nin ölüm haberi gündeme oturdu. Rüzgarın oğlu olarak da bilinen genç futbol, ölümü ile sevenlerini üzdü. Başarılı futbolcu, kariyeri boyunca 300'e yakın maçta oynadı. Bu maçlarda 48 gole imza attı. Genç futbolcunun ölümünün ardından kim olduğu araştırılmaya başlandı. Peki Jody Lukoki kimdir, nereli? Jody Lukoki kaç yaşında ve neden öldü? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Jody Lukoki Kimdir

Jody Lukoki Kimdir

Jody Lukoki, 15 Kasım 1992 yılında Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin Kinshasa şehrinde dünyaya geldi. VVA/ Spartaan ve Young Boys Harlem'in alt yapılarında futbola başlayan oyuncu, profesyonel olarak ise 2010 yılında Ajax kulübünde başladı. Orta sahada oynayan futbolcu, 1.73 boyundadır.

Jody Lukoki Kaç Yaşında ve Neden Öldü?

Jody Lukoki Kaç Yaşında ve Neden Öldü?

Jody Lukoki SC Cambuur, PEC Zwolle, Ludogorets Razgrad, Yeni Malatyaspor ve FC Twente gibi takımlarda oynadı. FC Twente ile sözleşmesi bulunan futbolcu, maç sırasında çapraz bağları ilgili rahatsızlık yaşamıştı. Tedavi sürecinde olan 29 yaşındaki futbolcunun neden öldüğü ise halen bilinmiyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın