Görüş Bildir
Haberler
Jimmy Türkiye'de 5, Avrupa'da 2 Milyon Euro!

Jimmy Türkiye'de 5, Avrupa'da 2 Milyon Euro!

Batuhan
21.08.2014 - 12:46

Jimmy Türkiye'de 5, Avrupa'da 2 Milyon Euro!

Jimmy Durmaz'ın Olympiakos'a transferi olay yarattı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yaz transfer döneminde transfer etmek için Gençlerbirliği kulübüne teklifte bulunduğu Jimmy Durmaz 2 milyon Euro'ya Olympiakos'a transfer olunca büyük bir tartışma başladı.

Transfer dönemi içerisinde üç büyüklerin teklif yaptığı Jimmy Durmaz için 5 milyon Euro'dan aşağı inmediği iddia edilen İlhan Cavcav Olympiakos'un 2 milyon Euro'luk teklifini kabul edince spor medyasında ve sosyal medyada tecrübeli başkana tepki yağdı.

Türkiye'de uygulanan yabancı kuralı sebebiyle yerli statüsünde oynayabilen futbolcuların değerlerinin tavan yapmasından devamlı şkayetci olan üç büyüklerin yönetimi ve taraftarı gerçekleşen bu transfer sonrasında tekrar bu kurala dikkat çektİ. Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın ya da Fenerbahçe'nin istediği bir oyuncu için 5 milyon Euro istenirken Yunan kulübü Olympiakos'un aynı oyuncuyu aynı kulüpten 2 milyon Euro'ya transfer etmesi anlaşılan daha çok konuşulacak gibi gözüküyor...

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Jimmy Durmaz Olympiakos'a Transfer Oldu

Gençlerbirliği'nin orta saha oyuncusu, Yunanistan şampiyonu Olympiakos'un transfer teklifini kabul etti

Gençlerbirliği'nin İsveç Milli Takımı forması da giyen orta saha oyuncusu Jimmy Durmaz, Yunanistan Süper Ligi şampiyonu Olympiakos'un transfer teklifini kabul etti.

Alınan bilgiye göre, Olympiakos, Jimmy'e yeni bir teklif sundu. Yunan ekibinin ücrette iyileştirme yapmasıyla transfer teklifini kabul eden 25 yaşındaki futbolcu, Beştepe Tesisleri'ne gelerek takım arkadaşlarıyla vedalaştı.

Gençlerbirliği ile Olympiakos daha önce 2 milyon avro bonservis bedelinde anlaşma sağlamış, ancak Yunan ekibi Jimmy'i ikna edemeyince transfer gerçekleşmemişti.

Gençlerbirliği'ne 2012 yazında İsveç'in Malmö ekibinden transfer olan Jimmy, geçen sezon çıktığı 31 maçta 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0