Görüş Bildir
Haberler
Jack Grealish Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Jack Grealish Hangi Takımda Oynuyor?

Jack Grealish Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Jack Grealish Hangi Takımda Oynuyor?

Elif Ateş
07.05.2022 - 00:26 Son Güncelleme: 07.05.2022 - 00:28

İngiltere'nin yetenekli sporcularından biri olan Jack Grealish, dünyanın en iyi takımlarından birinde forma giyiyor. Genç futbolcu yaşına rağmen oldukça başarılı olarak görülüyor. Aynı zamanda özel hayatı ile de sık sık konuşulan futbolcu geçtiğimiz aylarda uzun yıllar birlikte olduğu sevgilisini aldatmasıyla gündeme gelmişti. Geçtiğimiz günlerde ise Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu'nu sosyal medyadan takip etti. Peki Jack Grealish kimdir, kaç yaşında, nereli? Jack Grealish hangi takımda oynuyor? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Jack Grealish Kimdir?

Jack Grealish Kimdir?

Tam adı Jack Peter Grealish olan futbolcu, 10 Eylül 1995 yılında İngiltere'de dünyaya geldi. Annesi Karen Gealish, babası ise Kevin Grealish'dir. Kevin, Holly, Kiera adında üç kardeşe sahiptir. Hem İngiliz hem de İrlanda kökenli olan futbolcunun aynı zamanda İrlanda vatandaşlığı da bulunuyor.

Jack Grealish Hangi Takımda Oynuyor?

Jack Grealish Hangi Takımda Oynuyor?

Jack Grealish ilkokuldayken futbola merak saldı. Kariyerinde hızla ilerleyen genç futbolcu, günümüzde Manchester FC ve İngiltere Milli Takım'ında forma giyiyor. Jack Grealish orta saha mevkiinde oynuyor. Ayrıca toplamda 44 maçta forma giydi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın