Ülkemizin farklı farklı bölgelerinde birçok kültürel zenginliğe sahip olduğu bir gerçek. Bu kültürel zenginlikler hayat tarzlarına da yansıyor. Hal böyle olunca birkaç farklı bölge gezen turistler de çeşitlilik karşısında şaşırıyor.
Bunlardan biri de İzmir’e yerleşen bir Fransız. Daha önce Karadeniz’de bir yıl kaldığı için İzmirlilerin yaşam tarzına şaşıran Fransız, “Gavur İzmir diyorsunuz değil mi?” dedi.

Kadınların istedikleri kıyafetleri giyiyor olmaları, erkeklerin aksesuar kullanmaları kendisini epey şaşırtmıştı. Fransız adam, “Burası Avrupa” sözlerini de kullandı.

İşte detaylar 👇
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorum Yazın
Ben İzmirde 8 sene kaldım. İyi yönleride vardır, kötü yönleri de. Ancak, bir Avrupalı'nın İzmirin iyi yönü olarak ,kılık kıyafeti ve alkol'ü göstermesi çok s... Devamını Gör
İyi de avrupa insanı özelikle orta ve kuzey soğuk nevale sayılır.Yardımlaşmayı sosyal ilişkileri pek sevmezler. Yardımlaşmak medeni bir gösterge mi? yoksa in... Devamını Gör
Demekki İzmir'in Kültürünü,insanlarının güzelliğini 20 sene önce görseydi daha çok şaşıracaktı,İzmir'de maalesef göçler yüzünden eskisi gibi değil.
Mini etek alkol ile Avrupalı mi olunuyor. Siz olun biz tutmayalım. Avrupalıların cahili bize denk geldi aw
Bence olayı siz yanlış algılıyorsunuz. Olay bunların yapılıp baskı kurulmuyor olmasıyla alakalı tersi avrupada müslüman kapalı bir insan tepki çekmemesidi de... Devamını Gör