Görüş Bildir
Haberler
İbo Show Konuğu Cengiz İmren Kimdir? Cengiz İmren Kaç Yaşında ve Nereli?

İbo Show Konuğu Cengiz İmren Kimdir? Cengiz İmren Kaç Yaşında ve Nereli?

Yıllar sonra ekranlara geri dönen sanatçı İbrahim Tatlıses, yılbaşında şarkılarla izleyenlere müzik ziyafeti sunmaya devam ediyor. Her hafta farklı konuklarla birlikte programında izleyenlerini eğlendiren İbo SHOW bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Programda merak edilen konuklardan biri de Cengiz İmren oldu. Peki Cengiz İmren kaç yaşında ve nereli? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak yılbaşında ekranlara gelen İbo Show yepyeni konukları ve şarkılarıyla ekranlara geri döndü. Pazar akşamları müzik ziyafeti sunan İbo Show 20:00'da Star TV'de yer alıyor. Birbirinden özel konukları ağırlayan İbo Show'da bu akşam Cengiz İmren de şarkılarıyla dinleyenleri ve izleyenleri mest etti. Peki Cengiz İmren kimdir? Cengiz İmren kaç yaşında ve nereli?

Cengiz İmren Kimdir?

Cengiz İmren Kimdir?

Cengiz İmren 1974 yılında Şanlıurfa'da doğmuştur. Türk arabesk müzik şarkıcısı, besteci ve söz yazarı olarak tanınmaktadır. Babasının işi dolayısıyla Batman'a taşınmış, 19 yaşına kadar yaşantısını Batman'da sürdürmüştür. Sonrasında Hollanda'ya yerleşerek müzik hayatına ilk adımları burada atmıştır. 

İbrahim Tatlıses'e bestelerini verdiği 'Birtanem' ve 'Ağlıyorum Kahrımdan' şarkılarıyla ismini duyuran profesyonel müzik kariyeri 1995 yılında yayınladığı 'İnanamam' albümüyle başlamıştır.

2008 yılında piyasaya sürülen 'İşte Cengiz İmren' albümü büyük beğeni toplamıştır.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın