Görüş Bildir
Haberler
Huyum Kurusun Dediğin Özelliğin Ne?

Huyum Kurusun Dediğin Özelliğin Ne?

Bu hayatta hepimizin bazı kötü huyları vardır. Belki bize kötü gelmez ama çevremizdekilere sormak lazım bi' de bu soruyu. Peki senin huyum kurusun dediğin özelliğin ne?

Merak ediyorsan hemen teste başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. İnsanları kasıtlı olarak kızdırmak için bunlardan hangisini yaparsın?

4. Diyelim ki sevgilinle/eşinle çok büyük ama sebepsiz bir kavga ettiniz. Barışmak için ilk adımı sen atar mısın?

5. Acilen paraya sıkışsan başka birinden borç isteme şeklin nasıl olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çevrendeki insanlar seninle vakit geçirmek için özel bir vakit ayırıyor mu?

7. Geçmişte inat ettiğin şeylerden dolayı pişmanlık duyuyor musun?

8. Asla yapmam dediğin bir şey yaptın diyelim, kendini nasıl hissedersin?

9. Etrafındaki insanlar sana kendini nasıl hissettiriyor?

10. Son olarak bir sabah uyandığında bütün huylarının tam tersine dönmesini ister miydin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İnsanlara Bağımlı Olmak İçin mi Geldin Bu Dünyaya?

Evet, işte geldik sana. Verdiğin cevaplara göre senin iyi niyetli, duygusal, uysal ve sevecen bir insan olduğunu söyleyebiliriz. İnsanlara karşı daima sıcak ve samimi davranıyorsun. Onlarla vakit geçirmekten çok keyif alıyor, yalnız başına kaldığında adeta üzerinde kara bulutlar dolanıyor. Bu yüzden de tek başına vakit geçirmek, iş yapmak istemiyor, yanında daima sana eşlik edecek insanlar arıyorsun. Ama bu durum etrafındaki fazla sıkmış. Onlara karşı kendini çok bağımlı bir pozisyona sokmuşsun ve bu huyunu bir türlü bırakamıyorsun. Sen de bundan çok zarar gördüğünü yavaş yavaş anlıyorsun ama bağımlı gözükmemek için çaba sarf etmiyorsun. Belki de biraz kendi başına kalmayı öğrenmek gerek ha, ne dersin? Böylelikle insanların gözünde o negatif huyun da silinir.

Sen İnsanı Deli Edersin!

Verdiğin cevaplara göre sen deli dolu, enerjik, yerinde duramayan kıpır kıpır bir insansın. İnsanların başı senin bu hareketliliğin yüzünden adeta dönüyor, seni takip etmekte zorlanıyorlar. Kısacası bir oradasın bir burada. Üstelik insanları deli etmek konusunda üzerine yok. Sürekli çılgınlıklar, yeni heyecanlar, farklı maceralar peşindesin ve etrafındaki insanları çileden çıkarıyor. Bazen sen de kendi hareketliliğine şaşırıyor ben niye böyle deli bir şey oldum diye kendini sorguluyorsun. Ama yapacak bir şey yok, senin ruhun diri şimdi biz ne yapalım. Gel sen şuna huyum kurusun deme, kurur falan; şimdi dertsiz başına hiç bela alma.

Canım Senin Kalbin Buzdolabı Olmuş!

Verdiğin cevaplara göre senin en huyum kurusun dediğin özelliğin insanlara karşı mesafeli ve soğuk duruşun. İnsanlarla sıcak ilişkiler kurmayı pek sevmiyor, aksine genelde onlardan uzak kalmayı tercih ediyorsun. Bunun nedeni hem onlara çok güvenmemen hem de insanları sevmeye pek de layık görmemen. Senin düşüncene göre insanlar iyi niyetliği ve sevgi görmeyi hak etmiyor. Bu yüzden insanlarla aranda daima bir duvar var ve bu duvarı sadece sen yıkabilirsin. Eğer bu sert ve soğukkanlı duruşum eksilsin, huyum kurusun diyorsan biraz insanların arasına karışmalı ve onları tanımalısın. Gör bak o zaman daha sıcak bir insan olacaksın.

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
24
22
8
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

Canım senin kalbin buzdolabı olmuş! Tam isabet

KumdanKum

Canım Senin Kalbin Buzdolabı Olmuş! 🧚‍♀️🤗🧚‍♀️ Verdiğin cevaplara göre senin en huyum kurusun dediğin özelliğin insanlara karşı mesafeli ve soğuk duruşun.

Ezra Dilge

Canım senin kalbin buzdolabı olmuş!Verdiğin cevaplara göre senin en huyum kurusun dediğin özelliğin insanlara karşı mesafeli ve soğuk duruşun. İnsanlarla sıc... Devamını Gör