Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Hamurunda Ne Var?

Kişilik Testi: Hamurunda Ne Var?

Hepimizin hamuru farklı şekilde yoğrulmuştur. Kimimizde un fazladır, kimimiz de su. Peki senin hamurunda ne var?

Merak ediyorsan hemen teste geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce cinsiyetini öğrenelim.

2. Peki kaç yaşındasın?

3. İnsanlara karşı yaklaşımın genelde nasıl?

4. Kalabalık bir ortama girdiğinde hemen adapte olabiliyor musun?

5. Diyelim ki en yakın arkadaşın sana çok büyük bir yalan söyledi. Tepkin ne olur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sevgilin/eşin senin kalbini çok kırdı diyelim ve özür dilemiyor da... Yine de onunla kalır mısın?

7. Ailendeki insanlar sana bir lakap taksa bu aşağıdakilerden hangisi olurdu?

8. Diyelim ki çok önemli bir toplantın var ama canın da hiç gitmek istemiyor. İptal etmek için türlü türlü numaralar çevirir misin?

9. Senden yardım isteyen insanlara karşı genelde nasıl davranırsın?

10. Son olarak sence sende eksik olan şey ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin Hamurunu Çok Yoğurmuşlar, İçine de Deli Cesareti Atmışlar!

Verdiğin cevaplara göre sende tam bir deli cesareti var. Her zaman atik ve bir o kadar da pratiksin. Önüne çıkan herhangi bir işte ya da engelde geri planda kalmayı asla kendine yediremiyorsun. Daima önde olmayı, daima işlere öncü olmayı çok seviyorsun. Bu yüzden de neyi ne zaman yapacağın hiç belli olmuyor. Tam her şeyden umudunu kaybetmişken birden bir deli cesareti geliyor sana ve yine başarılı oluyorsun. Tabii bu deli cesaretin başına dert açmıyor değil. İnsanlar senin fevri hareketlerin ve hop oturup hop kalkan tavırların yüzünden serseme dönüyor. Açıkçası sana yaklaşmaktan çekiniyorlar. Ama olsun be deli cesaretli olmak da güzel! Yoksa kim hareketlendirecek ortamı öyle değil mi!

Hamuruna Şekeri Basmışlar Sanki, Çok Tatlısın!

İşte geldi bizim şeker şey. Verdiğin cevaplara göre sen aşırı tatlı, aşırı sevecen ve muzip bir insan olabilirsin. Sanki böyle üzerinden toz şekerler akıyor desek yalan olmaz. Hem kendine hem de insanlara karşı o kadar şefkatli ve sevgi dolusun ki herkes nasıl böyle olabildiğine hayret ediyor. Bu hayret etmelerinde onlara hak vermek lazım şimdi. Kalbinin temizliği ve iyi niyetin yüzüne vurmuş. İnsanlar hakkında kötü sözler etmeyişin ve yardımseverliğin de bunu taçlandırmış. Valla ne diyelim böyle bir dünyada sevimli ve sempatik insan bulmak çok zor. Sadece filmlerde görebiliyoruz öyle tipleri. Ama sen çok farklısın, tatlısın bir kere. Etrafındaki insanlar da senin kıymetini bilsinler canım. Bu zamanda kolay mı böyle insan bulmak?

Hamurunu Yoğururken Suyu Eksik Etmişler, Bu Ne Sertlik!

Ve evet, geldi bizim ağırbaşlı ve hoyrat test çözenimiz. Verdiğin cevaplara göre diyorum çünkü verdiğin cevaplara bakılırsa sende biraz sertlik söz konusu. Neden böyle oldu ki şimdi? Aslında karakterin çok uysal ve kibar ama baktığımızda bir o kadar da sertsin. İnsanlar sana yaklaşmaktan, seninle bir muhabbete girmekten acayip çekiniyorlar. Sanki etrafındaki insanlara 'bana yaklaşmayın, hiç bulaşmayın' havası veriyorsun. Ama kendin yaklaşmak istediğinde bir sorun yok, zaten bu anlar çok az oluyor. İnsanlara karşı daimi bir güvensizlik var sanki sende. Bu sertlik ondan geliyor gibi. Şüphecisin ayrıca, gözünle görmediğin hiçbir şeye inanmak istemiyorsun. Ama bu sertlik, bu sürekli zihin çalıştırma nereye kadar sürecek? Biraz kendini gevşet; taş gibi olmak yerine biraz esnek ol. Hem kolay kırılmazsın da ne dersin?

Bunlar da İlgini Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
85
36
30
11
5
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Senin Hamurunu Çok Yoğurmuşlar, İçine de Deli Cesareti Atmışlar! Üstüne birazcık mutluluk serpiştir koy ablam koy elini korkak alıştırma….

Onur

YAŞADIKLARIM YÜZÜNDEN HAMUR KATILAŞMIŞ OLMASIN SAKIN! Hamurunu Yoğururken Suyu Eksik Etmişler, Bu Ne Sertlik! Ve evet, geldi bizim ağırbaşlı ve hoyrat test ç... Devamını Gör

Neval Karaca

Hamuruna şekeri basmışlar sanki , çok tatlısın