Görüş Bildir
Haberler
Hayatımızı Her Anlamda Etkileyen Burçlar Hakkında Daha Önce Duymadığınız 12 Şaşırtıcı Gerçek

Hayatımızı Her Anlamda Etkileyen Burçlar Hakkında Daha Önce Duymadığınız 12 Şaşırtıcı Gerçek

Ma Belle
17.10.2022 - 11:44

Astrolojiye inanmayan insanların bile burç yorumu okuduklarına ve hatta zamanla bu alana merak saldıklarına hepimiz şahit olmuşuzdur. Sonuç olarak astroloji, gezegenlerin konumlarına göre geleceğe yönelik bazı tahminlerde bulunabiliyor. Şimdi dürüst olalım, kim istemez ki gelecekte başımıza nelerin geleceğini önceden bilmeyi!

Burçlar hakkında bilinmeyen gerçeklerle ortamlarda satabileceğiniz bilgileri sizler için derledik. Keyifli okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Koç Burcu

1. Koç Burcu

Zodyak ailesinin ilk burcu olan Koç burcu, öncü burçların başında gelir. Koç insanı enerjiktir, arkadaş canlısıdır ve herkesin bildiği üzere inatçıdır. Ama çoğu insan Koç burcunun hayata erken atıldığını, genç yaşta olgunlaşmak zorunda kaldığını bilmez. Bunlara rağmen içinde halen küçük bir çocuk barındırır Koç burcu. Bir Koç burcu ile sohbet etmeye başlayın ve huyuna giderek onun küçüklüğünden bahsetmesini isteyin. Elbet dramatik bir hikaye dinleyecek ve agresif yönlerini gölgede bırakan çocuksu ruhunu daha çok anlayacaksınız.

2. Boğa Burcu

2. Boğa Burcu

Sabit burçlar arasında yer alan Boğa burcu, kendinden emin, kararlı ve en güvenilir burçlardandır. Genel olarak maymun iştahlı olarak bilinirler. Dikkat edin, neredeyse tüm Boğa burçlarının elleri çok temiz ve güzel oluyor. Bu yüzden mutfakta harikalar yaratıyorlar! Sabırlı ve sadık olan Boğa burcu, kendi hantallık ve inatçılıklarına bile sadık kalabiliyorlar.

3. İkizler Burcu

3. İkizler Burcu

Dört değişken burçtan biri olan İkizler burcu,  enerjisiyle diğer burçlara taş çıkartır. Entelektüel kişiliğiyle kelime oyunlarına, sözlü iletişime ve eğlenceye çok önem verir. Halk arasında dengesiz olarak tabir edilen ve hiç de hoşumuza gitmeyen bu bu özellik, aslında onların her seçeneği eksileri ve artılarıyla en ince ayrıntısına kadar düşünüp kararsız kalmalarından kaynaklanıyor. Ama İkizler burcunun neler isteyebileceğini pek tahmin edemezsiniz, bugün kırmızıyı severler yarın turuncuya aşık olurlar. O yüzden dengeniz şaşabilir...

4. Yengeç Burcu

4. Yengeç Burcu

Su grubunun en anaç burcu olan Yengeç burcu, sanıldığının aksine o kadar da sulu gözlü bir burç değildir. Bazen söyleyecek bir şey bulamadığı için duygularını ifade etmek adına gözyaşı döker, bazen de manipüle etmek için :) Küçük bir kız çocuğunun istediği oyuncak bebeği aldırabilmesi için gözyaşı dökmesine benzetebiliriz. Sonra linç yemeyelim su grubundan 😅

5. Aslan Burcu

5. Aslan Burcu

Dört sabit burçtan en havalı olan Aslan burcu, Zodyak'ın en cömert burcudur diyebiliriz, ama yalnızca sevdiklerine karşı.  Bir ortama biri girince ışıl ışılsa ve neredeyse tüm gözler onun üzerindeyse Aslan burcu olma ihtimali çok yüksektir. Baba figürü problemleri olabilir, biraz dikkatli olun. 'Önce can, sonra canan' mottosuyla hareket ettikleri için öncelik sıralamalarında hep kendileri vardır. Yaptıkları işin en mükemmel olmasını isterler, küçük bir eleştiriye dahi asla gelemezler. Bu yüzden sürekli onaylanma ihtiyacı duyarlar. Aslan burçlarının asarım keserim tavırlarına bakmayın. Biraz daha derin muhabbetler açtığınızda, onun sevgiye muhtaç bir aslan olduğunu göreceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başak Burcu

6. Başak Burcu

Dört değişken burçtan en dinginleri olan Başak burcu insanları, herkesin bildiği gibi titiz ve takıntılı oluyorlar. Yeni bir işe girişmek onlar için inanılmaz zevklidir, hatta öyle heyecanlanırlar ki bu bir süre evhama dönüşebilir. Bu yüzden Başak burcunun biraz karanlık yönü takıntılarını çalıştırma konusunda aktif oluyor diyebiliriz. Başak burcuna sakın saçlarının bozulduğunu ya da ayakkabı bağcıklarının düzgün olmadığını söylemeyin, kendinizi kaosun içinde bulabilirsiniz!

7. Terazi Burcu

7. Terazi Burcu

Etrafınızdaki insanların burçlarını düşünün. Terazi burcu olan birini düşünün sonra. Hayatında biri var mı? Ya da aklında biri? Cevabınız hayır ise muhtemelen o kişi Terazi burcu değildir. Çünkü Terazi burcu olan insanların hayatlarında mutlaka birileri oluyor. Birilerini düşünmeden, hayatlarına birilerini almadan duramayan bir burçtur. Yanlış anlaşılmasın, konumuz çapkın olmaları değil kesinlikle 🤫 Dikkat ettiyseniz Terazi burcu olan insanların (özellikle kadın) yüz hatları oldukça güzeldir. Kendileri de estetik kaygılara sahip oldukları için bu düşünceleri yüzlerine ve bazılarının vücuduna kadar yansıyabiliyor.

8. Akrep Burcu

8. Akrep Burcu

Duygusal bildiğimiz su gurubundan Akrep burcu, duyguları için yaşar. Balık ve Yengeç burcunun aksine duygularını çok fazla dışarıya yansıtmazlar. Bu yüzden ketum görünürler. Biraz da öyledirler, çünkü diğer su grubu burçlarına göre olaylara daha çok mantık çerçevesinde yaklaşırlar. Yaşam-ölüm-yeniden doğuşun burcu olan Akrep burcu, Pandora'nın kutusu gibidir, gizemlerini çözmeniz zaman alır. Siz onları çözmeye çalışırken, onlar sizi çoktan manipüle etmiştir bile.

9. Yay Burcu

9. Yay Burcu

Zodyak'ın en deli dolu ve en çılgın burcu olan Yay burcu insanı, özellikle ilişkilerde çabuk sıkılabiliyor. Eğer partneriniz Yay burcu ise, onu sürekli eğlendirebilmeyi ve ufkunu açabilecek şeyler konuşmayı göze almalısınız. Yengeç burcuna göre değişime daha kolay adapte olabilirler, bu da onların biraz zıpır bir karaktere sahip olmalarının nedenlerinden sadece biri. Bu sebepten ötürü kimse Yay burcuna kolay kolay yetişemez. Yay burcu bir partneriniz varsa, rahat bir ayakkabı tercih etmelisiniz, böylece peşinden daha hızlı koşabilirsiniz 😅

10. Oğlak Burcu

10. Oğlak Burcu

Doğduklarında 'direniş' özelliği yüklü olarak doğan Oğlak burçları, her zaman zirveyi düşünerek hareket ederler. Güçlü değer yargıları vardır. İlişkide de bu değer yargıları çok ön planda olduğu için onların kabuklarını kırmanız çok zordur, başka bir pencereden bakmak istemezler. Korkunç sırlar barındırırlar, özel hayatlarını merak ediyorsanız bu sırları duymaya kendinizi çok önceden hazırlanamız gerekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kova Burcu

11. Kova Burcu

Zodyak'ta hava grubuna ait olan Kova burcu, ikizler ve terazi gibi sezgisel bir burçtur. Zihinsel uyarıcılar yoksa motivasyonu düşer, sıkılır ve ortamdan uzaklaşır. Dünyaya olasılıklarla dolu bir yer olarak bakarlar, bazen çok eğlenceli görünürler ama bazen de çok sessiz kalabilirler. Biraz manipülasyona başvurarak büyük topluluklara kendi fikirlerini benimsetme yeteceğine sahiptirler.

12. Balık Burcu

12. Balık Burcu

Geldik Zodyak'ın en duygusal burcuna... Balık burcu, empati yetenekleri çok gelişmiş bir burçtur. Balık burcu şubat ve mart aylarını kapsar; soğuk biter, çiçekler açmaya başlar ama aniden yine soğuk rüzgarlar esebilir, bu yüzden daima neşeli, canlı ve enerjiktirler, bazen de çok üzgün ve bakışları buhranlı gözükebilir. Fakat bu dalgalı duygu durumları çok kısa sürer. Hayal kurmadan yaşayamazlar, bazen kısa süreliğine gerçek dünyadan kopan biri görürseniz haritasında mutlaka bir Balık konumu olduğunu göreceksiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
7
5
5
5
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın