Görüş Bildir
Haberler
Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? 21 Ekim Cuma Yağmur Yağacak mı?

Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? 21 Ekim Cuma Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
21.10.2022 - 01:34

Haftanın son iş gününde vatandaşlar hava durumunun nasıl olacağını internet üzerinden araştırıyor. Yurt genelinde havaların soğuması ve yağmurlarla beraber kış yüzünü göstermeye başladı. Peki bugün hava nasıl olacak? Cuma günü yağmur yağacak mı? İşte 21 Ekim Cuma İstanbul, Ankara, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (21 Ekim Cuma) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (21 Ekim Cuma) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Karadeniz, Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Sakarya, Mersin, Hatay, Karaman, Niğde, Sivas, Kayseri, Gaziantep ve Şanlıurfa çevreleri ile Adana’nın kıyı kesimlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin ve Doğu Anadolu’nun doğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların, Doğu Karadeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu’nun doğusu ile Ordu, Şırnak, Bitlis, Muş, Ağrı, Iğdır ve Şanlıurfa çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde 3 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli (40-70 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

21 Ekim Cuma Ankara Hava Durumu

21 Ekim Cuma Ankara Hava Durumu

Ankara'da havanın sabahın erken saatlerinde puslu olacağı, geriye kalan vakitlerde ise parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca en yüksek hava sıcaklığının 13 derece, en düşük ise 3 derece olacağı tahmin ediliyor.

21 Ekim Cuma İstanbul Hava Durumu

21 Ekim Cuma İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün havanın gün boyu parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. En yüksek hava sıcaklığının ise 17 derece, en düşük hava sıcaklığının ise 11 derece olacağı tahmin ediliyor.

21 Ekim Cuma İzmir Hava Durumu

21 Ekim Cuma İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün havanın gün boyu az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının ise en yüksek 22 derece, en düşük 14 derece olması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın