Görüş Bildir
Haberler
Gün İçinde Yediklerini Seç, Ne Kadar Midesiz Olduğunu Söyleyelim!

etiket Gün İçinde Yediklerini Seç, Ne Kadar Midesiz Olduğunu Söyleyelim!

Acıkanlar buraya! Gün içinde yediklerin seni tatmin ediyor olabilir fakat miden bu durumdan memnun mu acaba?

Haydi bakalım testi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Güne başladın, hangisiyle başlamayı tercih edersin?

2. Mutfağa girdin etrafa bakındın. Hangisi ağzını sulandırırdı?

3. Sırada içecekler var. Hangisini içersin?

4. Miden kazınmaya başladı. Mutfakta hepsini gördün hangisini yersin?

5. Bu tabaklardan hangisinde yemek yemek isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kafanı dolaba soktun ve karşına bunlar çıktı. Hangisini yemeyi tercih edersin?

7. Hangisini tercih edersin?

8. 'Son Akşam Yemeği' freski neyi anlatıyor?

8. 'Son Akşam Yemeği' freski neyi anlatıyor?

9. Aşağıdakilerden hangisini yersin?

Midesiz sayılmazsın!

Yediğin yemeğin hakkı veriyorsun aynı zamanda senin için yemek yemek bir sanat. Yediklerine dikkat etmeye çalışıyorsun arada dozu kaçırsan da çok da midesiz sayılmazsın. Karnını tıka basa doyurmak yerine sık sık beslenmeni tavsiye ediyoruz. Birbirini dengeleyen yiyecekler seni kendine getiriyor. Yağlı besinlerden uzak dur. Miden bu durumdan çok memnun. Ona iyi baktığını düşünüyor.

Sen midesizler başısın!

Midesizlik denildiğinde akıllara sen geliyorsun. Etrafındaki her şeyi tüketebilirsin. Senin için aç kalmak demek dünyanın sonu gibi bir şey. Ne yediğinin bir önemi yok. Sen sadece ye! İşin garibi kilo almak konusunda insanları sinirlendirecek durumdasın. Kilo almadığını söyleyenler var. Sen yine de onlara bakma bu kadar yemek yemeği kesmelisin. Yediğin şeyler sağlıklı olsa neyse. Fakat sen dozu biraz kaçırıyorsun. Miden ağlıyor sen duymuyorsun.

Midesiz sayılırsın!

Sayılırsın diyoruz çünkü yiyorsun yiyorsun fakat ne yediğine dikkat ediyorsun. Maşallah baya da iyisin. Kendine bakmayı seviyorsun belli. Sadece bir yöne ağırlık vererek besleniyorsun, bu da çok sağlıklı beslendiğini göstermez. Kilona önem vermiyorsun. Abur cubur yiyerek bu hayatta nereye gelmeyi düşünüyorsun? Senin için büyük öneri biraz da sebzeye ağırlık vermelisin.

Midesiz değilsin!

Sen yediğine içtiğine dikkat eden, sağlıklı yaşamayı seven ve bedeninin neye ihtiyacı olduğunu bilen birisin. Mideni mutlu etmekten hoşlanıyorsun. Miden yağlı şeylerden hoşlanmıyor. Seçtiğin yemeklerin taze olup olmadıklarına özen gösteriyorsun. Seni mutlu eden sağlık çizelgen var. Hep sağlıklı kal. :)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
404
166
123
116
47
41
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eylül Kaplan

Sen midesizler başısın! Midesizlik denildiğinde akıllara sen geliyorsun. Etrafındaki her şeyi tüketebilirsin. Senin için aç kalmak demek dünyanın sonu gibi ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Midesiz sayılırsın! Sayılırsın diyoruz çünkü yiyorsun yiyorsun fakat ne yediğine dikkat ediyorsun. Maşallah baya da iyisin. Kendine bakmayı seviyorsun belli... Devamını Gör

Çiğdem Pala

Midesiz sayılırsın