Görüş Bildir
Haberler
Sen Aslında Hangi İçeceksin?

etiket Sen Aslında Hangi İçeceksin?

21.06.2018 - 17:23 Son Güncelleme: 22.06.2018 - 17:59

Diyelim ki sen bir içecek olacaksın, ama hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsan başlıyoruz: Güne başlarken hangisi sensin?

2. Peki bir şekilde kalktın artık, pencereden dışarı baktığında nasıl bir havayla karşılaşmak istersin?

3. Şimdi bize biraz kahvaltı alışkanlığından bahset!

3. Şimdi bize biraz kahvaltı alışkanlığından bahset!

4. Hangi yemek türüne asla dayanamazsın?

5. Şimdi sırada özel hayat var: Sevgilinle olmak istediğin mekan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şimdi de, sonuna kadar haklı olduğunu düşündüğün bir tartışma sonunda ayrıldığınızı düşün. Ne yaparsın?

7. Ayrılığın sonucu ne olursa olsun, hayata geri dönmen gerek. Kendini dışarı atmak için hangi kombin sana daha uygun?

8. Son olarak, tam da dışarı çıkarken kulaklığında çalan şarkıyı öğrenelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Su!

Su!

Merhaba, sevgi dolu ve temiz kalpli insan! O kadar iyi düşüncelisin ki, çevrendeki herkes hayatlarında olduğun için şanslı hissediyor. Tabii bu durum tek taraflı değil. Saf kalbinden olacak ki, etrafında hep senin gibi insanlar var. Ayrıca, yeni girdiğin bir ortamda da hemen dikkat çekiyorsun. Başarılarınla da adından sıkça söz ettiriyorsun. Sen bu dünya için fazla iyisin! :)

Çay!

Çay!

Klasik bir cümle olacak belki ama, kalabalıklar insanı olduğun kesin! Sen yalnızlığı sevmiyorsun, senin çevrende daima birileri olmalı. Tabii ki bu pek çok açıdan güzel bir durum, ama hayat her zaman istediğin gibi olmuyor. Yalnız kalmak zorunda olduğunda ne yapacağını bilememen de bu sebepten. Yine de şanslısın, çevrende o kadar seviliyorsun ki, bu sonucu yaşamak zorunda kalacağını pek sanmıyoruz.

Kahve!

Kahve!

Sen son derece naif bir ruha sahipsin. Çabuk kırılabiliyorsun ama kin tutmak hiç sana göre değil. Bu yüzden bazen daha çok üzüldüğün durumlar olabiliyor. Bu da, giderek yalnızlaşmana yol açıyor. Sen halinden memnun olsan da, çevrende senin yalnız kalmana müsaade etmeyecek kadar sevenin var. Bu yüzden, seni üzen insanlara olan tepkini herkese göstermemeni öneririz.

Meyve suyu!

Meyve suyu!

Sen daima doğallıktan yanasın. Gösterişten hiç hoşlanmıyorsun ve çevrende bu tarz insanların bulunmasına engel oluyorsun. Etrafındaki insanlar da senin gibi olunca, hayata bakışın da daha pozitif oluyor haliyle. Ama unutmaman gereken bir şey var, dünya bu kadar küçük değil ve çizdiğin sınırları da aşmak zorunda kalabilirsin. Tedbiri elden bırakmasan iyi olur!

Maden suyu!

Maden suyu!

Arkadaş ortamının en sevilen kişisi sensin! Biri yanlış kararlar alıp adım attığında, en büyük destekçisi sen oluyorsun. Kısacası, bir dost tam anlamıyla senin gibi olmalı! Ancak kendine de dikkat etmek zorundasın. Yalnızca kötü gün dostu olarak görülmeni istemeyiz değil mi? Bu yüzden, çevrendeki insanları iyi tanı ve ona göre hareket et!

Kola!

Kola!

Sen tıpkı kola gibi her ortama uyum sağlayabiliyorsun. İnsanlarla iletişim kurmak ve onlarla samimi olmak senin içinde var. Samimiyeti seviyorsun, bu da senin davranışlarına yansıyor. Sadece, insanlara çok çabuk güveniyorsun, bu konuda tedbirli olmanı öneririz. Yine de sevgi dolu olmaktan asla vazgeçme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
651
372
154
131
57
52
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
TaçsızKraliçe

abi 7. soruda erkekler napsın dldkfkdldk