Görüş Bildir
Haberler
TV
Gül Masalı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gül Masalı Fragman ve Son Bölüm Özeti

Gül Masalı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gül Masalı Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
08.08.2022 - 19:19

Pastel Film imzalı ATV ekranlarının yeni dizisi Gül Masalı her hafta Pazar günleri saat 20:00'de yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. En son 7. bölümüyle ekranlarda yer alan dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Gül Masalı 8. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk'ün oturduğu ve senaryosunu ise Can Sinan'ın kaleme aldığı yeni yaz dizisi Gül Masalı, kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Başrollerinde Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir gibi başarılı isimlerin yer aldığı dram türündeki dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Gül Masalı fragman ve son bölüm yaşananlar.

Gül Masalı 8. Bölüm Fragmanı

Gül Masalı Son Bölümde Ne Oldu?

Gül Masalı Son Bölümde Ne Oldu?

Atabeylerin davetine Gonca'yla beraber gelen Toprak adeta bomba etkisi yaratır. Ece utancından yerin dibine girmiştir ve tüm bu olanlardan Canan'ı sorumlu tutar. Atabeylerin karşı karşıya kaldığı tek sorun bu değildir. Diğer tarafta onları ticari olarak iyice sıkıştıran Fuat Demirci vardır. Demirci sonunda Halil ve Rıfat'ın karşısına çıkar. Ayrıca Gülümser, Mehmet ve Fuat'ın geçmişine dair birçok bilgiye de sahiptir. Yaşanan yüzleşme Halil için büyük bir korkuya neden olurken Fuat'ın yapacakları ise daha yeni başlamıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın