Görüş Bildir
Haberler
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı Tutuklama Talebiyle Sulh Ceza'ya Sevk Edildi

TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı Tutuklama Talebiyle Sulh Ceza'ya Sevk Edildi

Hakkında yürütülen soruşturma kapsamında dün sabah 'terör örgütü propagandası yapmak' suçlamasıyla gözaltına alınan Türk Tabipler Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı, adliyedeki işlemleri ardından tutuklama talebiyle Sulh Ceza'ya sevk edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadıköy'deki evinde dün sabah gözaltına alınan Şebnem Korur Fincancı, Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne sevk edilmişti. Burada işlemleri tamamlanan Fincancı'nın sağlık raporu alındıktan sonra adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Fincancı, adliyedeki işlemleri ardından tutuklama talebiyle Sulh Ceza'ya sevk edildi.

Soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturma başlatılmıştı.

Fincancı hakkında, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, 'terör örgütü propagandası yapmak' ve 'Türk milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni, devletin kurum ve organlarını aşağılama' suçlarından soruşturma başlatılmıştı.

Ne Olmuştu?

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
113
42
20
19
6
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
medj4iTR

Umarım bu ve bunun gibi, teröristlerin çanağını yalan vatan hainlerinin sonu aynı olur. Bizler de muhalifiz. Muhalifliği, vatan hainliğiyle, kansızlıkla karı... Devamını Gör

İmam hatiplilere sapık diyen Gülşen, tsk yi karalamaya çalışan Fincancı ve cumhuriyet dilimizi, kültürümüzu yok etti diyen!!! her kimse demokrasi çerçevesind... Devamını Gör

Mert Turan

İyi olmuş

gri gandalf

sezgin pkkkulu neden yok.