Görüş Bildir
Haberler
Gardınızı Alın! Birbirinden İlginç Taktikleri ile Hangi Burç Nasıl Manipüle Eder?

Gardınızı Alın! Birbirinden İlginç Taktikleri ile Hangi Burç Nasıl Manipüle Eder?

Entel Feridun
18.03.2023 - 07:49

Her burç birbirinden farklı manipülasyon becerilerine sahiptir. Koç burçları görmezden gelerek, Akrep burçları ise sivri dilleri ile dediğini eninde sonunda yaptırır. Üstelik bunları size yaptıklarını ruhunuz bile duymayabilir. Artık ilişkilerde kandırılmayın ve size yapılan manipülasyonu fark edin diye partnerinizin burcuna göre hangi manipülasyon taktiğini uyguladığını görebileceğiniz bir liste hazırladık! 

Bakın, listede kimlerin hangi gizli yetenekleri varmış...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Koç Burcu:

Koç burçlarının agresyonunu hepiniz bilirsiniz. Bu burcun insanı ile tartışma sırasında anlaşmak neredeyse imkansızdır. Öfkeleri sizi dinleyemeyecek hatta duymayacak kadar yüksek olur. Dolayısıyla korku onların en dikkat çeken manipülasyon tekniklerinden birisidir. Karşılarındakini korkutarak dediklerini yaptırırlar.

Boğa Burcu:

Boğa Burcu:

Boğa burçları sizi öyle bir görmezden gelir ki kendinizi kanıtlamak için çabalamak zorunda kalırsınız. Ayrıca trip atmak ve soğuk davranmak konusunda da beceriklidirler.

İkizler Burcu:

İkizler Burcu:

İkizler burçları manipüle etmek istediğinde espri yapmaya başlar. Mizahi yönünü kullanarak karşılarındakini kendine bağlamaya çalışır.

Yengeç Burcu:

Yengeç Burcu:

En iyi manipüle eden burçlardan biri olan Yengeç burçları duygularını kullanabilir. Sizi yumuşak karnınızdan vuracak ve 'Ben ne yapıyorum?' demenize fırsat bile vermeyecektir.

Aslan Burcu:

Aslan Burcu:

Aslan burçları için manipülasyon en iyi yaptığı şeylerden biri olabilir. Tatlı dil, geçmişte yaptığı iyilikleri yüze vurma ve daha nice taktik ile sizi kendisine bağlar. Neticede haklı çıkar ve onun isteği olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başak Burcu:

Başak Burcu:

Başak burçları olduğundan daha samimi ve sakin görünüyorsa bilin ki bir şeylerin peşinde!

Terazi Burcu:

Terazi Burcu:

Terazi burçlarının manipülasyon tekniği tatlı dildir. Köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek deyimi ile tamamen örtüşürler. Nabza göre şerbet vererek dediğini yaptırır.

Akrep Burcu:

Akrep Burcu:

Akrep burçlarının septik yaklaşımını daha önce duymuşsunuzdur. Bir Akrep burcu için en dikkat çekici manipülasyon yöntemi şüphedir. Sizin suçlu olduğunuzu hissettirerek zan altında bırakır. Dediğine gelseniz bile affetmez...

Yay Burcu:

Yay Burcu:

Tatlı dil kullanarak dediğini yaptıran burçlardan birisi de Yay'dır. Ancak Yay burçlarının bir özelliği de patavatsız olmalarıdır. Sizi küçük düşürerekte ikna edebilir.

Oğlak Burcu:

Oğlak Burcu:

Oğlak burçları bu konuda sessiz ve derinden ilerler. Manipüle etmek istediği konuda yavaş adımlarla, istikrarlı ve kalıcı ilerler. Size istediği şeyi yaptırmakla kalmaz aşılar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kova Burcu:

Kova Burcu:

Kova burçlarının manipülasyon konusunda zekasına diyecek yoktur. Zeki taktikler bulur ve ruhunuz bile duymadan uygular. Dikkatli bakın, eğer karşınızda olduğundan havalı ya da anlayışlı görünmeye çabalıyorsa kendini ele verebilir.

Balık Burcu:

Balık Burcu:

Balık burçları gözyaşlarını kullanabilir. Su grubu burçlarından biri olan Balıklar duygusal bi burçtur ancak diğer yandan da değişken olduğunu unutmamak gerekir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın