Görüş Bildir
Haberler
Fazıl Say'dan Sezen Aksu ve Sedef Kabaş'a Destek: 'Kapkaranlık Bir Sabah'

Fazıl Say'dan Sezen Aksu ve Sedef Kabaş'a Destek: 'Kapkaranlık Bir Sabah'

Piyanist ve besteci Fazıl Say, Türkiye'de iki gündür yaşanan olaylara Twitter hesabından tepki gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Say, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sezen Aksu’ya yönelik, 'O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir' ifadesine ve gazeteci Sedef Kabaş'ın hakaret suçlamasıyla gece yarısı gözaltına alınmasına 'Kapkaranlık bir sabah' diyerek tepki gösterdi.

Say Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı: 

“Yoksulluk. Sedef Kabaş gözaltına alınmış, koca Genco Erkal aynı 'suç'dan mahkemelerdeydi, ha, yetmemiş, Sezen Aksu’nun cezası 'dilinin koparılması' olacakmış! Genç bir insan tüm bunlara ne düşünüyordur? dostlar? Yoksulluk 100 çarpı “yoksulluk” olmuş. Düşüncelere daldım. Siz?

Kim ne düşünür, ne hisseder, neyin hesabını yapar, bilemedim.

Dostlar; Sedef Kabaş’ın gözaltına alındığıyla, Sezen Aksu’nun 'dilinin kopartılmasıyla' uyandığım bir Türkiye sabahı, KAPKARANLIK bir sabahtır benim için. Evet yoksuluz! bu kadınlarımızı korumazsak daha da yoksuluz!”

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
18
5
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Alacakaranlık Kuşağı.... .... Tam ortasındayız.... ..... Ne güneşi görebiliyoruz ne ayı... Tüm yıldızlar gökyüzünden kaymış.. .... 😠🤪😡

Umut Ogmen

gelecek yakinda dönence biliyorum 🙏

tom lee jones

30-40 sene once Ugur Mumcu Aziz Nesin uyarmisti,ama yakildilar bombalandilar.Bence artik taliban ile birlesilsin ne olacaksa olsun betoncu adamlar yardirarak... Devamını Gör