Görüş Bildir
Haberler
Gazeteci Sedef Kabaş'a Tutuklama Talebi

Gazeteci Sedef Kabaş'a Tutuklama Talebi

TELE1 ekranlarında Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' soruşturması başlatılan Sedef Kabaş gece yarısı gözaltına alındı. Kabaş emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcının Kabaş'ı tutuklama talebi ile sulh ceza hakimliğine sevk ettiği öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Sedef Kabaş, TELE1'deki programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle gözaltına alındı. 

Kabaş, programda 'Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur' ifadelerini kullanmıştı.

👇

👇

👇

Kabaş böyle adliyeye getirildi 🎥

Sedef Kabaş, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından saat 14.00 sıralarında adliyeye sevk edildi. Kabaş, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Savcıdan tutuklama talebi

Savcıdan tutuklama talebi

Savcılıktaki işlemlerinin ardından Kabaş 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklanma talebiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
71
25
13
13
12
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Shadow

Eleştiriye tahammül sıfır partili cumhurbaşkanında. Bu ülke bu kadar tahammülsüz bir lider görmedi, inşallah sonrasında da görmez!

gocer

sen ve baban girdiğiniz yeri ahıra çeviriyorsunuz eleştirdim sadece kızma tamam,eleştiriye tahammülun olsun

Darbeli Matkap

Görüyoruz ki sadece saray değil ülkede ahır olmuş. Millete hakaretler tehtitler savuram şahıslar istediği kişi içeri aldırıyor. Hani nerde adalet nerde hak h... Devamını Gör

Onur Eroğlu

Ee Ablam doğru demiş sanki :-D