Görüş Bildir
Haberler
F.Bahçe'ye Bir Şok Daha

F.Bahçe'ye Bir Şok Daha

Batuhan
29.09.2014 - 10:50

Sakatlığı nedeniyle Akhisar maçının kadrosuna alınmayan Emre Belözoğlu'nun sol arka adalesinde ikinci derecede yırtık olduğu ve 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Sarı-lacivertli takımda Emre Belözoğlu şoku yaşanıyor. Deneyimli orta saha sakatlığı sebebiyle Akhisar Belediyespor maçı kadrosuna alınmamıştı. Ancak herkes, Emre’nin bu hafta içinde tekrar mesaiye başlayacağını düşünüyordu. Durumun ciddiyeti dün anlaşıldı. Çekilen MR sonucunda, yıldız futbolcunun sol üst arka adalesinde yırtık tespit edildi. Bu tür yırtıkların tedavisi 2 ile 6 hafta arasında sürüyor. Emre’nin tedavisine derhal başlandı.

TEKNİK HEYET DUACI

Fakat solak oyuncu önümüzdeki hafta oynanacak Konyaspor mücadelesini kesin olarak kaçıracak. Bilindiği gibi 5. haftanın ardından milli maçlar nedeniyle bir kez daha liglere ara verilecek. Emre, milli takım kampına da bir mucize olmazsa katılamayacak. Şimdi planlar, başarılı futbolcunun 6. haftadaki Galatasaray derbisine yetişmesi üzerine yapılıyor. Ancak Emre’nin TT Arena’daki dev randevuda forma giymesi de çok zor görünüyor.

AMKSpor / Eser ERENLER

Kaynak: http://amkspor.com/2014/09/29/f-bahce...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0