Görüş Bildir
Haberler
Evde Kendimizi Karantinaya Aldığımız Bu Günlerde İzleyebileceğimiz Netflix Türkiye'nin Spor Dizileri

Evde Kendimizi Karantinaya Aldığımız Bu Günlerde İzleyebileceğimiz Netflix Türkiye'nin Spor Dizileri

Soner Çağlayan
20.03.2020 - 19:30 Son Güncelleme: 25.03.2020 - 12:10

Her konuda dizi oluyor da spor konusunda niye olmasın! 😆

İçeriğin Devamı Aşağıda

32. Last Chance U

32. Last Chance U

Last Chance U, bir Amerikan futbol takımının genç üyelerinin hayatlarına odaklanıyor. Her biri yetenekli olan ve en iyisi olmak için çalışan sporcular, hem saha içinde hem de saha dışındaki zorluklarla mücadele etmek zorunda kalır. Üniversitenin oldukça sönük olan takımı, zorlu geçen hayatlarını düzene sokmak ve hayallerini gerçekleştirebilmek için işinde oldukça başarılı olan bir koç ile çalışmaya başlar.

31. QB1: Beyond the Lights

31. QB1: Beyond the Lights

Liseli üç yıldız oyun kurucunun üniversitedeki 1. Lig futboluna katılmadan önce olan son sezonlarını anlatıyor.

30. Cesaretin Var Mı?

30. Cesaretin Var Mı?

Soğuk bir yeni amigo koçunun, Beth ve sadık dostu Addy liderliğindeki bir lise takımının başına geçmesiyle ilişkiler bozulur ve sadakatler sınanır.

29. The English Game

29. The English Game

19.yüzyılda, sınıf ayrımının zıt taraflarında bulunan iki futbolcu, profesyonel ve kişisel çalkantılara rağmen bu oyunu ve İngiltere'yi ebediyen değiştirir.

28. Ultimate Beastmaster

28. Ultimate Beastmaster

Ultimate Beastmaster, dünyanın en çok güç gerektiren yarışmasına katılan insanlara odaklanıyor. 6 ülkeden katılan 108 katılımcının tek bir hedefi vardır. 'Ultimate Beastmaster' unvanını kazanmaya çalışan katılımcılar bunun için bir canavarı yenmeye çalışır. 'Canavar' olarak adlandırılan zorlu parkurları geçmeye çalışan yarışmacılar hem para hem kişisel başarı hem de ulusal onurları için yarışıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

27. 21 Thunder

27. 21 Thunder

Yıldızlık hayalleri peşinde koşan Montreal’deki bir futbol takımı oyuncuları ve antrenörlerinin kişisel hayatlarındaki aşk, korku, tutku ve şiddeti anlatıyor.

26. Basketball or Nothing

26. Basketball or Nothing

Arizona'nın Navaho Bölgesi'ndeki Chinle Lisesi basketbol takımı, eyalet şampiyonluğuna ulaşıp soyutlanmış topluluklarını gururlandırmak için zorlu bir yolculuğa çıkıyor.

25. Sunderland 'Til I Die

25. Sunderland 'Til I Die

İngiliz futbol kulübü Sunderland’i Premier League’den düşmenin getirdiği sorunlarla başa çıkmaya çalıştığı 2017-2018 sezonunun özelinde taraftarın ve şehrin kulübe tutkusunu gözler önüne seriyor.

24. Formula 1: Drive to Survive

24. Formula 1: Drive to Survive

Mini belgesel serisi formatında ekrana taşınan 'Formula 1: Drive to Survive', bol ödüllü 'Amy' ve 'Senna' belgesellerinin yapımcısının imzasını taşıyor. Formula 1'in perde arkasında yaşananların izini süren belgesel dizi, seyirciyi sürücülerin gündelik hayatta karşılaştıkları durumlarla ve yarış pistlerinde yaşadıkları olaylarla buluşturuyor.

23. Losers

23. Losers
images.squarespace-cdn.com

Kazanmanın en önemli şey olduğu bir toplumda başarısız olmakla nasıl savaşabiliriz? Rehber olarak sporun kullanıldığı bu belgeselde, kaybetmenin nasıl hissettirdiği inceleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

22. Becoming Champions

22. Becoming Champions

Bu dizide, dünya çapında şampiyonluk kazanan sporcuların ve ülkelerin hikâyeleri anlatılıyor.

21. Coach Snoop

21. Coach Snoop

İkonik rap sanatçısı Snoop Dogg, zorlu bir çocukluk geçirir. Gençlik yıllarında çete, sokaklar ve uyuşturucu ile geçirdiği zamanlardan ders çıkan Snoop Dogg, çocukların doğru şeylere yönelmesi için çalışır. Risk altındaki çocukları sokaktan uzak tutup, onlar büyürken kendi yaptığı hataları yapmaması ve çocukların amaçlarına odaklanmasını sağlamak için genç bir futbol ligi kurar.

20. First Team: Juventus

20. First Team: Juventus

Belgeselde, İtalya birinci liginde art arda altı kez şampiyon olan Juventus’un nasıl dünyanın en efsanevi kulüplerinden biri haline geldiği anlatılıyor. Futbol kulübünün tarihe geçmiş süper yıldızlarına ve iz bırakmak isteyen gelecek vadeden futbolcularına odaklanan bu dizide, futbolcuların hem kişisel hem de profesyonel hayatları ele alınıyor. Belgeselde, maçlarda çekilen özel anlara, deplasman yolculukları, takım içi yaşananlar ve kulüp yönetiminin yanısıra efsanevi futbolcular ve teknik direktör Gianluigi Buffon ile yapılan röportajlar yer alıyor.

19. Cricket Fever: Mumbai Indians

19. Cricket Fever: Mumbai Indians
d3nl7vnltpuheg.cloudfront.net

Takıma içeriden bir bakış ve bol miktarda kriket aksiyonu sunan bu dizide, Hindistan Premier Ligi şampiyonu Mumbai Indians'ı 2018 sezonu boyunca takip edin.

18. Boca Juniors Confidential

18. Boca Juniors Confidential

Boca Juniors Confidential, Arjantin sahilindeki futbol takımı Boca Juniors'ı keşfeden 2018 Arjantinli bir belgesel serisidir. Takımın sezon öncesi eğitimi ile başlar ve sezonun son günü ve takımın şampiyonluk yarışı sonucu ile biter ve Superliga'yı tekrar kazanmaya çalışır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Apache: La vida de Carlos Tevez

17. Apache: La vida de Carlos Tevez

Apache: Carlos Tevez'in Hayatı, Balthazar Murillo, Sofía Gala ve Vanesa González'in oynadığı sekiz bölümlü 2019 Arjantinli bir televizyon dizisidir. Arsa, Carlos Tevez'in, daha iyi Fuerte Apache olarak bilinen Arjantinli Ejército de Los Andes'deki koşullar arasında bir futbolcu olarak yükselişi etrafında dönüyor.

16. Maradona en Sinaloa

16. Maradona en Sinaloa

Dünya Kupası kazanan Arjantinli futbol yıldızı, 2018 yılının Eylül ayında Meksika futbol kulübüne koçluk yapmaya başlamış, ancak sağlık sorunları nedeniyle istifa etmek zorunda kalmıştı. Kulüp ile geçirdiği iki sezon boyunca takımı arka arkaya iki kez lig finaline taşıyan Maradona, takıma katılmadan önce, kulüp fikstürde puan olarak alt sıralardaydı.

15. Fearless

15. Fearless

Brezilya'dan Las Vegas'taki şampiyonaya uzanan yolculukta, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir profesyonel boğa binicisi grubu neden en iyinin kendileri olduğunu kanıtlıyor.

14. The Hockey Girls

14. The Hockey Girls

Katalonya’da ekonomik açıdan çok gelişmiş olduğu söylenemeyecek bir bölgedeyiz. Hikayemizin merkezinde bir kız hokey takımının sporcuları var. Hokey dediysek alışkın olduğumuz üzere buz hokeyi ya da çim hokeyinden bahsetmiyoruz. Kaygan bir zeminde bildiğimiz patenlerle oynanan bir oyun var ortada. Sopalar, kaleler, oyun kuralları falan buz hokeyi ile benzerlik göstermekte ama işin sertlik ve kavga boyutu yok elbette.

Hokeye gönül vermiş bir grup genç kızın ailevi ve kişisel sorunları, gönül ilişkileri, cinsel kimlikleri, cinsel hayatları, sportif yaşamları, sevinçleri ve hayal kırıklıkları üzerine bir drama vaat ediyor Les de l’hoquei kısaca tarif etmek gerekirse. Feminist bir bakış açısıyla yazıldığı gözlerden kaçmıyor. Önemli gençlik sorunlarına değinmekten kaçınmıyor. Kısmi çıplaklık unsurlarını doğal bir şekilde ekrana yansıtmaktan çekinmiyor.

13. Spinning Out

13. Spinning Out

Spinning Out, eski bir buz pateni sporcusunun hayatını konu ediyor. Kat Baker, hırslı bir buz pateni sporcusudur. Kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen genç kızın hayatı, önemli bir performans sırasında geçirdiği kazanın ardından alt üst olur. Bir yandan sakatlığı diğer yandan da ailevi ve kişisel sorunlarıyla boğuşan Kat, kariyerini yeniden rayına oturtmak için var gücüyle çalışır. Kazanın ardından tekli turnuvadan çekilmek zorunda kalan Kat, kariyerine çift olarak devam etmeye karar verir. Kendisi gibi yetenekli bir gençle partner olan Kat, ortaya çıktığı takdirde tüm hayatını değiştirebilecek bir sır taşımaktadır. Kat ve partneri, hem saha içinde hem de saha dışında bir dizi talihsizlikle savaşacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Fastest Car

12. Fastest Car

Egzotik süper arabaların sürücüleri, gerçek araba sevdalılarının aldatıcı biçimde hızlı yaratılmış gizli modifiye arabalarına karşı yarışarak şöhretlerini riske atıyor.

11. Amigolar

11. Amigolar

Aslen bir chili con carne markasıyla ünlü olan Teksas’taki Corsicana kasabası, diğer önemli ihracatıyla da nam salıyor: birinci sınıf amigolar.

10. Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez

10. Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez

Üç kişinin katili Amerikan futbolu yıldızı Aaron Hernandez'in hayatı ve dava sürecini anlatan üç bölümlük belgesel dizi en çok sevilen yapımlardan.

9. Hyperdrive

9. Hyperdrive

Dünyanın dört bir tarafından gelen yarışçıların zorlu parkurlarda sürüş becerileri, mekanik ustalığı ve duygusal açıdan dayanıklılıklarını yarışma içerisinde göstermesini konu alıyor.

8. The Prince of Tennis - Match! Tennis Juniors

8. The Prince of Tennis - Match! Tennis Juniors

Echizen Ryoma, profesyonel tenis oyuncusu babası gibi tenise meraklıdır. Sadece meraklı olmakla kalmayıp 4 tane şampiyonluğu da vardır. Ama babasının isminin ağırlığı altında sürekli ezilmektedir. Ryoma, Japonya'daki en iyi tenis kluplerinden birine sahip olan Seishun Gakuen orta okuluna katılır. Teniste daha iyi olmak için yeni takım arkadaşlarıyla beraber mücadele etmeye başlar. Katıldığı müsabakalarda kendisini sürekli geliştirir ve kendine ait bir oyun stili geliştirir. Ryoma'nın hedefi en iyi olma yolundaki rakipleri, takımın kaptanı olan Tezuka ve babasını yenmektir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Glow

7. Glow

1980’li yıllarda Los Angeles’ta işsiz bir aktris olan Ruth’un ayakları üzerinde durma çabası ve akabinde gelişen olaylar anlatılıyor. Ruth bir gün aldığı bir telefonla ne olduğu belli olmayan bir iş seçmesine gider ve kendisini her konuda dibe batmış ve yükselmeye çalışan kadınların arasında bulur. Glow’un yayınlanabilmesi için birçok sorunla karşılaşan karakterlerimizin amacı bu sorunları çözmektir.

6. Selection Day

6. Selection Day

İki genç kriket dehası, kendi hırs ve hayallerini gerçekleştirmek için otoriter babalarıyla ve kendilerinden yana olmayan bir sistemle mücadele eder

5. Agent

5. Agent

Eski bir futbolcu, Afrika futbol dünyasında oyuncu menajeri olarak tutunmaya çalışır. Ancak geçmişinden gelen bir sır, her şeyi mahvedebilir.

4. Weightlifting Fairy Kim Bok-joo

4. Weightlifting Fairy Kim Bok-joo

Genç bir yüzücünün yolu, yükselişteki bir halter yıldızı olan çocukluk arkadaşıyla kesişir. Halterci kız, arkadaşının kuzenine gizliden gizliye âşık olduğunu fark eder.

3. Levius

3. Levius

Genç Levius, amcasının rehberliğinde acımasız metal boks dünyasında yükselir. Ringin dışındaki güçlerin gözü, onun üzerindedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Puerta 7

2. Puerta 7

Azimli bir kadının, Arjantin’deki bir futbol kulübünün taraftar grubunu saran şiddet suçları ve yolsuzluğu engellemeye odaklanan bir hikayeyi anlatıyor. Puerta 7’nin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor ve bölüm süreleri 35-45 dakika arasında değişiyor.

1. Club de Cuervos

1. Club de Cuervos

Cuervos, sosyo-ekonomik açıdan pek gelişmemiş bir şehir olan Nuevo Toledo’nun en büyük reklam kaynağı olan bir futbol kulübüdür. Şehri bir araya getiren bu futbol kulübü 1979 yılında Don Salvador Iglesias tarafından satın alınmış ve 6 sene sonra Meksika 1. Ligi’ne yükselmiştir. 36 yıllık tarihinde 4 kez şampiyonluk maçına çıkmış ama finalde hep kaybeden taraf olmuştur. Ama şehrin en önemli simgesi olmayı da başarmıştır. Kulübü bu günlere getiren ve şehrin gelişmesine de büyük katkı sağlayan Don Salvador Iglesias, ani bir kalp krizi sonrası hayatını kaybeder.

Kulüp ve diğer mal varlıkları vasiyeti gereği Don Salvador’un 2 ayrı kadından olma 2 çocuğu arasında eşit olarak paylaştırılacaktır. Lakin hesapta olmayan 3. bir mirasçı daha ortaya çıkmıştır. Don Salvador’un yaklaşık 1 yıldır sevgilisi olan genç ve güzel bir Güney Amerikalı kadın olan Mary Luz Solari, Don Salvador’dan 3 aylık hamile olduğunu söyler ve mirastan doğmamış çocuğunun üçte birlik hakkını talep eder. Kulübün yeni başkanı kim olacak? Miras nasıl paylaşılacak? Kulübün bundan sonraki yol haritası nasıl olacak? Mary Luz’un doğmamış çocuğunun babası gerçekten Don Salvador mu? Bu ve benzeri soruların cevaplarını bulma süreci ve komedi dolu hikaye de böylece başlamış olur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
7
4
3
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gözde Çetin

kim-BOK joo isme bak arkadaş.bide bu filmlerin bir tanesi bile ilgimi çekmedi