Görüş Bildir
Haberler
Erkan Koyuncu'ya Son Veda

Erkan Koyuncu'ya Son Veda

Erkan'la Vedalaşıyoruz

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde talihsiz bir kaza sonucu vefat eden Sabah Gazetesi'nin çalışkan ve güler yüzlü foto muhabiri Erkan Koyuncu'yu bugün son yolculuğuna uğurluyoruz.

SABAH'ın güler yüzlü, çalışkan foto muhabiri Erkan Koyuncu acı haberiyle spor dünyasını sarstı. Erkan Koyuncu, Galatasaray idmanını takip etmek için dün gittiği Florya'da demir kapıya sıkıştı. Beyninde hasar oluşan Koyuncu, hastaneye kaldırıldı ama tüm çabalara rağmen hayata tutunamadı.

Bugün çalışma arkadaşımız Erkan Koyuncu için son görevimizi yerine getiriyoruz.

Erkan Koyuncu için bugün saat 15.15'te Balmumcu'daki SABAH Gazetesi binasının önünde cenaze töreni düzenlendi.

Turkuvaz Medya Grubu çalışanları ve Erkan Koyuncu'nun yakınlarının katıldığı törende Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak ve Sabah Gazetesi Spor Müdürü Murat Özbostan birer konuşma yaptı. Okunan dualar sonrası **Koyuncu'nun naaşı Eyüp Sultan Camii'ne götürülmek üzere yola çıkartıldı.

Erkan Koyuncu, Eyüp Sultan Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Edirnekapı Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

Başta ailesi olmak üzere, tüm çalışma arkadaşlarının, sevenlerinin ve hepimizin başı sağ olsun. Mekanın cennet olsun Erkan...

PRANDELLİ CENAZE NAMAZINA DA KATILACAK

G.Saray Teknik Direktörü Prandelli ve kaptan Selçuk İnan, talihsiz olayın ardından hastaneye gelerek, Koyuncu'nun durumu hakkında bilgi aldı. Avusturya'daki hazırlık kampında gazetecilerle yediği tanışma yemeğinde foto muhabirimiz Erkan Koyuncu ile sohbet eden İtalyan teknik adamın, 'Ramazan'ın son günü oruç tutacağım' sözü sonrasında, Koyuncu kendisine, 'Kadir Gecesi tutun beraber iftar yaparız' diye çağrıda bulunmuştu. Prandelli dün akşam idmanında cenazeye de katılacağını açıkladı.

Sabah

Kaynak: http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0