Görüş Bildir
Haberler
Erdoğan: 'CHP'nin Başındaki Zatı Adam Zannettim'

Erdoğan: 'CHP'nin Başındaki Zatı Adam Zannettim'

AKP'nin İzmir Kongresinde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu için 'CHP'nin başındakini adam zannettim' ifadelerini kullandı. Berat Albayrak ile ilgili de konuşan Erdoğan, 'Damat sıfatı başarısının önüne geçti. Herhangi bir siyasetçi olarak görev yapsaydı kendisiyle ilgili değerlendirmeler daha objektif olabilirdi' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

AKP'nin İzmir İl Kongresi'nde konuşan Erdoğan, CHP'nin Berat Albayrak açıklamalarına tepki gösterdi. 

Ailesine yönelik bir kampanya yürütüldüğünü söyleyen Erdoğan, Merkez Bankası döviz rezervlerinin eksiye düştüğü iddialarını da yalanladı. 

Erdoğan, 'Berat Bey'in en büyük talihsizliği 'damat' sıfatının, başarısının önüne geçirilmiş olmasıdır' ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

  • Ey CHP, ey KılıçdaroğluDiyarbakır annelerinin semtine hiç uğradın mı? Diyarbakır’daki o anneleri hiç ziyaret ettin mi orada neler oluyor haberin var mı? Onurlu bir duruş göstererek terör örgütünü lanetlemek yerine hep devleti suçlayan bu kirli zihniyetin her masumun katlinde vebali bulunuyor. Senin de vebalin var

  • Son zamanlarda CHP ve şürekâsının Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak’ı ve onun nezdinde tüm ailemle birlikte şahsımı hedef alan bir kampanya yürütüyor. 

  • Ülkenin ve milletin hayrına en küçük bir sözlerine ve duruşlarına şahit olmadığımız CHP yöneticilerin hezeyanlarınla uğraşmayı zul adlettiğimiz için önce bu kampanyayı görmezden geldik. Ancak bu iş artık siyaset boyutunu aşıp bir insan olarak sahip olduğumuz temel haklara ve özgürlüklere özellikle de ailemize saldırı boyutuna da gelince ağızlarının payını vermeye üzerimize vacip oldu.

Kılıçdaroğlu'na Gara tepkisi: 'Adam zannettim'

Kılıçdaroğlu'na Gara tepkisi: 'Adam zannettim'
  • Bu zat bugüne kadar yüzüne vurduğumuz onca yalanına rağmen sürekli aynı şeyleri sürdürerek asıl niyetini ortaya koymuştur. Önüne hangi hakikatler konursa konsun kendisine önceden ezberletilen belki de dayatılan çerçeveye sadık kalarak sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor.

  • Öyle ki geçen hafta iki bakanım kendisine gittiler. İçişleri ve Milli Savunma Bakanımı hem İYİ Parti hem de CHP Genel Başkanı’na gönderdim. Gitsinler kendilerini bilgilendirsinler istedim.

  • Gençler tabi bakanlarım bunu bana söyleyince tabi ben de bu CHP’nin başındakini adam zannettim gitsinler anlatsın dedim. Haberimiz yok diyorlar ya bizzat gitsinler anlatsınlar istedim. Hangi soruyu sorarlarsa sorsunlar cevaplayın dedim. Bu yapıldığı halde daha sonra Meclis’te sınır aşan bir yapı ile bu iki arkadaşıma edep dışı her şeyi yaptılar.

"Damat sıfatı başarısının önüne geçti"

"Damat sıfatı başarısının önüne geçti"
  • 'Damat' sıfatı başarısının önüne geçti. Herhangi bir siyasetçi olarak görev yapsaydı kendisiyle ilgili değerlendirmeler daha objektif olabilirdi.

  • 4 tane sondaj gemisi ve şimdi bir tane daha geliyor. Bunun adı finansı yönetmektir. Bunu başardığı için kuduruyorlar bunu başardığı için çıldırıyorlar. Şimdi bizim 5 gemimiz var 6’ncısı da geliyor.

  • Türkiye ekonomisini daha da güçlü kılmak için pek çok alanda tarihinde öneme sahip uygulamaları da Berat Bey’in bakanlığı döneminde hayata geçirdik.

Rezerv tartışması: "95 milyar dolar döviz rezervimiz var"

Rezerv tartışması: "95 milyar dolar döviz rezervimiz var"
  • Bunlar sahtekar. Ne diyorlar? Şu anda Merkez Bankası'nın döviz rezervi sıfırlandı, hatta sıfırın altına düştü. Göreve geldiğimizde Merkez Bankası'nın 27,5 milyar dolar döviz rezervi vardı. Şu anda 95 milyar dolar döviz rezervimiz var.

"Berat Bey yargıda hakkını arayacak"

"Berat Bey yargıda hakkını arayacak"
  • Berat Bey de hukuk çerçevesinde bugün itibarıyla yargıda hakkını arayacaktır. Berat Bey aleyhine kampanyanın amacı bilgi almak değil. Senden o paraları alıp fakir fukaraya dağıtacağız.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
183
124
45
20
11
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Giordano Bruno

Artık bu zat'a/şahsa cevap vermenin aptallık olduğunu düşünüyorum.

Rendan34

Çok şükür bugün de Kılıçdaroğlu'nu boş geçmedi. Lanet olsun sana Kılıçdaroğlu. SGK'yı niye batırdın da ülkemiz uçuşa geçemedi.

Halil Değerli

Reis'in insan bedeni içinde... "dark devil" var... ..... Kemal Bey'in hiçbir liderlik vasfı yok.. Sadece Reis'e payandalık yapıyor... .... Yıllardır Reis se... Devamını Gör

Ukela

Hay ağzına bal sürem , bunu ben yazsam yandaş bidon kafalı derler , ulan bu KeMaL'dan nefret etme hakkımız yok mu , sevmiyorum bu Kermit'i , sülük gibi yapış... Devamını Gör