Görüş Bildir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATV - A Haber canlı yayınında '400 vekil gibi çok kullanılan argüman, Saray’ın askeri, Saray’ın polisi, Saray’ın savaşı. Nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna verdiği yanıtta 'Evet o Beştepe Külliyesi’yle güçlü Türkiye’nin temellerini atıyoruz. Çatlasalar da patlasalar da devam edecek. Bu arada şehitlerimiz olacak. O babanın söylediği gibi, “5 evladım var, 5’ini de vatan için feda etmeye hazırım. Kendim de beraber feda olmaya hazırım.” Bu babalar da var, ama böyle karakteri bozuk olanlar da var... Bu karakteri bozuk olanların yanında ben bu babalara feda-i can etmeye hazırım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATV - A Haber canlı yayınında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu ve soruları yanıtladı. Erdoğan, '400 vekil gibi çok kullanılan argüman, Saray’ın askeri, Saray’ın polisi, Saray’ın savaşı. Nasıl değerlendiriyorsunuz?' sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

'Polis ve asker Saray’ın değil, milletin evladı, devletin askeri, polisidir. Çankaya’dayken neden kullanmıyorlardı, geçmişte neden kullanmıyorlardı? Çankaya’nın geçmişinde asker, polis yok muydu? Dert şu: Güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Şu anda Beştepe Külliyesi, güçlü Türkiye’nin simgesidir. Şimdi Beştepe Külliyesi, güçlenen bir Türkiye’nin simgesidir. Bunların bu ülkede dikili bir taşı yok. Dikili bir ağacı yok. Olmadığı için de biz sağından solundan girip de nasıl bunu karalarız. Bunun peşindeler. Evet o Beştepe Külliyesi’yle güçlü Türkiye’nin temellerini atıyoruz. Çatlasalar da patlasalar da devam edecek. Bu arada şehitlerimiz olacak. O babanın söylediği gibi, “5 evladım var, 5’ini de vatan için feda etmeye hazırım. Kendim de beraber feda olmaya hazırım.” Bu babalar da var, ama böyle karakteri bozuk olanlar da var... Bu karakteri bozuk olanların yanında ben bu babalara feda-i can etmeye hazırım Onlar bizi gayet iyi takdir ediyorlar.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının tamamı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
13
7
4
2
2
1