Görüş Bildir

CNN TÜRK'te Buket Aydın'ın sunduğu 40 programına konuk olan ünlü YouTuber Enes Batur, YouTube'dan para kazanma sırrını açıkladı. Enes Batur yaptığı açıklamada, 'iyi bir iş yaptığınız zaman zaten ön plana çıkıyorsunuz. Olay bu. Sadece para kazanmak için 'İşime gideyim. 8 saat burada zaman geçireyim. Denilenleri yapayım' derseniz öne çıkamazsınız. Sen kendini o işinde nasıl geliştirebilirsin bunu araştırırsan ve elinden gelenin en iyisini yaparsan o zaman öne çıkarsın, daha fazla para kazanırsın ve aranılan insan olursun' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aylık kazancı ne kadar?

Aylık kazancı ne kadar?

YouTuber Enes Batur, Buket Aydın'ın 'Sinema mı internet mi daha karlı, YouTube'dan ne kadar para kazanılıyor? Enes Batur'un aylık kazancı ne kadar?' sorusunu yanıtladı. Batur, 'Ben kazandığım parayı hiçbir yerde söylemedim, söylemem de. Çünkü şöyle bir düşüncem var; insanların benim kazandığım paraya göre nitelendirmesini istemiyorum. Çünkü ben insanları ona göre nitelendirmiyorum. Ve çoğu insan, insanların kazandığı paraya göre değer veriyor. Bunu istemiyorum, ben olduğum için Enes Batur olduğum için değer verilsin. Yaptığım işlere göre değer verilsin. Bu, bu kadar kazanıyor diye değer verilmesin. O yüzden hiçbir yerde de söylemeyeceğim. Beni yalan makinesine bağladılar. 'Bu işte senin için para önemli mi?' dediler. 'Hayır' dedim. Yalan makinesi dedi ki 'Enes Batur doğru söylüyor.' Önemli değil benim için para. Ona dikkat etmediğim için 'Sinema mı daha karlı Youtube mu daha karlı?' demiyorum. Çünkü eğer sinema filmini parasız bir şekilde yapabilme imkanım olsa herkes izlesin diye gider YouTube'a koyardım' dedi.

Para kazanma sırrı

Para kazanma sırrı

Ünlü YouTuber, 'Günümüz gençleri için çalışmak ne demek, para kazanmak için neler yapmalı?' sorsuna ise şu yanıtı verdi:

'İyi bir iş yaptığınız zaman zaten ön plana çıkıyorsunuz. Olay bu. Sadece para kazanmak için 'İşime gideyim. 8 saat burada zaman geçireyim. Denilenleri yapayım' derseniz öne çıkamazsınız. Sen kendini o işinde nasıl geliştirebilirsin bunu araştırırsan ve her gün elinden gelenin en iyisini yaparsan o zaman öne çıkarsın. O zaman daha fazla para kazanırsın. O zaman aranılan insan olursun.'

İşte Enes Batur'un o sözleri:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
163
53
37
19
15
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
turkkalemi

Bu adamı kimse sevmiyor mu yoksa sevdiğini söyleyemiyor mu Birde 9 milyon takipçisi var nasıl oluyor

Mr. Opposition

Küçük yaşta yeğenlerin yok anlaşılan. Gençler değil, 5 yaşındaki çocuklar takip ediyor bunları.

Cantürk Yılmaz

Bre Amınakodumun oğlu sanki sadece zevkten video çekip atıyormuş gibi kalkmış yok sadece para için çekmiyorum,para için vakit geçirmeyin bilmem ne. izleme k... Devamını Gör

Merdan Rozyyev

Bu da yakında kitap çıkarır gibime geliyor :)