Görüş Bildir
Haberler
En Popüler Türk Oyuncular Belli Oldu! IMDb Listesinde Zirvedeki İsim Değişti

En Popüler Türk Oyuncular Belli Oldu! IMDb Listesinde Zirvedeki İsim Değişti

Dünya çapında oyuncuların ve ünlülerin popülaritesine göre sıralandığı IMDb Starmetre'nin yeni listesi açıklandı! Son olarak Ocak ayında açıklanan listede birçok Türk isim yer almıştı. Yeni listede ise Çağatay Ulusoy, Nuri Bilge Ceyalan Tuba Büyüküstün gibi isimler yer aldı.

İşte yeni IMDb sıralaması...

İçeriğin Devamı Aşağıda

IMDb popüler oyuncular listesi, belirli aralıklarla güncellenmeye devam ediyor.

IMDb popüler oyuncular listesi, belirli aralıklarla güncellenmeye devam ediyor.

IMDb Starmetre, ünlülerin popülerliklerine, ünlü sayfalarının ziyaretlerine göre belirleniyor. Son olarak Ocak ayında açıklanan listede birinci olan isim Bursa Bülbülü'nün yıldızı Özge Özacar olmuştu. 

Listenin ikinci sırasında Tuba Büyüküstün, üçüncü sırasında ise Cem Yiğit Üzümoğlu yer almıştı.

Serenay Sarıkaya, Can Yaman, Numan Acar, Demet Özdemir, Kerem Bürsin ve Ayça Ayşin Turan da listede ilk 10'da yer alam isimler olmuştu. 

Gelin şimdi de son açıklanan listeye göz atalım. 👇🏻

10. Engin Akyürek

10. Engin Akyürek

Son olarak Adım Farah dizisiyle tüm dikkatleri üzerine çeken Engin Akyürek, IMDb listesinde 10. sırada yer alan Türk oyuncumuz oldu. Akyürek, daha önce Sefirin Kızı, Fatmagül'ün Suçu Ne gibi dönemin en popüler dizilerinde de adından söz ettirmeyi başarmıştı.

9. Şifanur Gül

9. Şifanur Gül

Netflix'in yeni yapımı Terzi'de Esvet karakterini canlandıran Şifanur Gül de listede 9. sırada yerini aldı. Çağatay Ulusoy ile başrolleri başlayan Gül, güzelliğinden ve oyunculuğundan dolayı takdir toplamayı başarmıştı.

8. Kerem Bürsin

8. Kerem Bürsin

Magazin gündeminden eksik olmayan Kerem Bürsin, listede de yerini hiç kimseye kaptırmadı. Ocak ayındaki listede de yerini alan Bürsin, her daim popülerliğini korumaya devam ediyor.

7. Kıvanç Tatlıtuğ

7. Kıvanç Tatlıtuğ

Son olarak Aslan karakteriyle Aile dizisinin başrolünde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, her zaman olduğu gibi en popüler isimler arasında yer almaya devam etti. Tatlıtuğ sadece ülkemizde değil, Dünya'da da popüler isimler arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Demet Özdemir

6. Demet Özdemir

Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ile başrolleri paylaşan Demet Özdemir, en popüler isimler arasında yer alıyor. Son olarak özel hayatıyla da gündeme gelen Özdemir, son dönemin en çok araştırma yapılan isimlerinden.

5. Tuba Büyüküstün

5. Tuba Büyüküstün

Ocak ayı listesinde 2. sırada yer alan Tuba Büyüküstün, popülerliğinden hiçbir şey kaybetmedi. Üstün, 42. Uluslararası Emmy Ödülleri'ne aday gösterilerek Emmy'e aday gösterilen ilk Türk oyuncu unvanını elde etmişti. Birçok popüler yapımda gördüğümüz başarılı oyuncu, son olarak Zeytin Ağacı dizisiyle sevenleriyle buluşmuştu.

4. Nuri Bilge Ceylan

4. Nuri Bilge Ceylan

IMDb listelerinde sadece oyuncular değil, dönemin en çok konuşulan isimleri yer alıyor. Ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan da yeni filmi 'Kuru Otlar Üstüne' ile Cannes Film Festivali'nde adından söz ettirmişti. Uluslararası basında da popüler bir isim olan Ceylan, listede de yerini aldı.

3. Can Yaman

3. Can Yaman

Erkenci Kuş, Hangimiz Sevmedik, Dolunay gibi yapımlarda rol alan Can Yaman, Ocak ayı listelerinde de yerini almıştı. Sadece ülkemizde değil özellikle İtalya'da da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yaman, popülerliğini sürdürüyor.

2. Çağatay Ulusoy

2. Çağatay Ulusoy

Terzi dizisiyle seyirci karşısına çıkan ve oyunculuğuyla takdir toplayan Çağatay Ulusoy, listenin ikinci sırasında yerini aldı. Ulusoy, daha önce Medcezir, İçerde, Delibal, Adını Feriha Koydum gibi birçok ünlü yapımda rol alarak büyük bir üne kavuşmuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ebru Şahin

1. Ebru Şahin

Geldik listemizin birinci sırasına!

Son olarak Yüz Yıllık Mucize dizisinde Harika karakteriyle seyirciyle buluşan Ebru Şahin, son dönemin en popüler Türk ismi olmayı başardı. Şahin, daha önce Hercai, Yasak Elma, İstanbullu Gelin gibi birçok yapımda rol alarak adını duyurmuştu.

Siz bu liste hakında ne düşünüyorsunuz?

Siz bu liste hakında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlarda buluşalım!

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
5
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Citizen Cane

Dolgu mucizesi Ebru Şahin ne alaka anlamadım! Eğer popülerliği diziyle alakalıysa Birkan Sokullu zirvede olmalıydı. Adam kadından daha güzel daha yetenekli a... Devamını Gör

Thistle

Popülerlik listesi nedir arkadaş? Hem popülerlik listesine gireceğine, filmi vizyona sok artık NBC! Daha vizyon tarihi belli değil. Türk seyirciye garezin mi... Devamını Gör