Görüş Bildir
Haberler
En İyi Yemek Tarifleri İçin Mutlaka Takip Etmeniz Gereken Instagram Hesapları

En İyi Yemek Tarifleri İçin Mutlaka Takip Etmeniz Gereken Instagram Hesapları

merverdd
21.10.2022 - 07:33

İştah kabartan, kahvaltılıktan diyete, tatlıdan kış hazırlığına varıncaya kadar binbir çeşit tarifler hazırlayan instagram hesaplarını sizler için araştırdık. Bu hesapları takip ederek akşama ne pişirsem? Misafir için hangi tatlıyı yapsam? gibi sorularınıza şipşak çözüm bulabileceksiniz. Hadi gelin haftanın takip edilesi hesaplarına birlikte göz atalım.

1. avukatannee

1. avukatannee

Avukat bir anne olan instagram hesabı sahibi, iştah kabartan pratik yemek tarifleri hazırlıyor. Bunun yanında kurduğu renkli sofralardan da kesinlikle ilham alacaksınız.

Ziyaret Etmek İçin: avukatannee

2. nagehan.ozsezer

2. nagehan.ozsezer

Bu instagram hesabında hem yemek tarifleri hem de çocuklar için özenle hazırlanan sağlıklı ve lezzetli ek gıda tarifleri var. Özellikle çocuklar için olan tarifleri iştah kabartıcı görünüyor. Profile mutlaka göz atmalısınız.

Ziyaret Etmek İçin: nagehan.ozsezer

3. _.mutfaktabirivar._

3. _.mutfaktabirivar._

Bu instagram hesabının sahibi kahve sever bir ev hanımı. Pasta, börek ve hamurişi sevenler için çok lezzetli tarifler hazırlıyor. Sizde hamurişi yapmayı seviyor ve farklı, pratik tarifler arıyorsanız mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Ziyaret Etmek İçin: _.mutfaktabirivar._

4. ruvinin_dunyasi

4. ruvinin_dunyasi

Kendisini, yemek yapmayı ve yemeyi seven biri olarak olarak tanıtan instagram hesabında çeşit çeşit yemek ve tatlı tarifleri var. Videolu tarif çekimleriyle ön planda olan profile göz atmalısınız.

Ziyaret Etmek İçin: ruvinin_dunyasi

5. yemekyolculugu

5. yemekyolculugu

Yemek yolculuğu isimli instagram hesabı, sağlıklı beslenme ve etsiz mutfak yemekleri tarifleriyle ön planda. İnstagram hesabında, yaptığı yemekleri tanıtan kullanıcının kendine ait bir bloğu var. Bu sayfa üzerinden yaptığı tarifleri takipçileriyle paylaşıyor. Lezzetli tariflerine mutlaka göz atmalısınız. 

Ziyaret Etmek İçin: yemekyolculugu

6. hayalimdekiyemekler

6. hayalimdekiyemekler

Bu instagram profilinde aradığınız her şeyi bulmanız mümkün. Öyle ki turşudan tatlıya, kebaptan salçaya kadar bütün tarifler özenle hazırlanmış ve sunulmuş. Binbir çeşit tarifin bir arada olduğu çok renkli bir profil.

Ziyaret Etmek İçin: hayalimdekiyemekler

7. tatlitar1fleri

7. tatlitar1fleri

Pratik tatlı tarifleri hazırlayan instagram hesabı rengarenk tatlılarla iştah kabartıcı görünüyor. Tatlı sevenler mutlaka ziyaret edip bu lezzetti tarifleri denemeli.

Ziyaret Etmek İçin: tatlitar1fleri

8. suluyemektarifi

8. suluyemektarifi

Sizi, bu akşam ne pişirsem derdinden kurtaracak çeşitlilikte sulu yemek tarifleri hazırlayan bir profil. Bu ağız sulandıran tarifler hem video hem de detaylı açıklamalı anlatılmış.

Ziyaret Etmek İçin: suluyemektarifi

9. diyettar1fler

9. diyettar1fler

Hazırlaması pratik tariflerle dikkat çeken instagram profili, özellikle diyet yapanlar ve sağlıklı beslenmek isteyenler için yemekler hazırlıyor. Güzel anlatımı ve videolarıyla ön planda, eğlenceli bu kullanıcıyı mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Ziyaret Etmek İçin: diyettar1fler

10. yemektarifcin

10. yemektarifcin

Birbirinden nefis yemek tariflerinin paylaşıldığı bir profil. Tariflerde detaylı olarak açıklamalar, pişirme süreleri, servis sayısı gibi detaylara yer verilmiş. Çok sayıda tarife ulaşabileceğiniz bir profil. 

Ziyaret Etmek İçin: yemektarifcin

11. goozdecicek

11. goozdecicek

Paratik tariflerler hazırlayıp güzel sunum yapmak isteyenler bu kullanıcıyı mutlaka ziyaret etmeli ve tariflerini denemeli. Tarifler, görüntüsüyle ağız sulandırıyor.

Ziyaret Etmek İçin: goozdecicek

12. 5cayi.tarifleri

12. 5cayi.tarifleri

Beş çayı için misafirlerine ikramlık arayanlara, bol çeşit seçeneği ve püf noktalarıyla, yapımı kolay tarifler sunan instagram kullanıcısının profilinde göz atmalısınız. 

Ziyaret Etmek İçin: 5cayi.tarifleri

13. kahvaltitar1fleri

13. kahvaltitar1fleri

Kahvaltıda farklı lezzetler denemek isteyenler için çeşit çeşit tarifler hazırlıyor instagram kullanıcısı. Hazırladığı lezzetli tarifler dışında sunum içinde önerilerde bulunuyor. Kahvaltı sofralarınız bu tariflerle daha da lezzetli olacak.

Ziyaret Etmek İçin: kahvaltitar1fleri

14. sercancam_

14. sercancam_

Onedio'nun canı, çok sevdiğimiz şefimiz Sercan Çam'ın profiline mutlaka göz atmalısınız. Mevsiminden, birbirinden lezzetli tarifleri ve görsel bir şölen olarak hazırladığı sunumlarından ilham alabilir, aynı zamanda ' Mutfak Filede Başlar' kitabından verdiği tavsiye ve tarifleri takip edebilirsiniz. 

Kitabını Satın Almak İçin: Mutfak Filede Başlar

Ziyaret Etmek İçin: sercancam_

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın