Görüş Bildir
Haberler
Emekli Maaş Zammı Olacak mı? En Düşük Emekli Maaşı Ne Kadar Olacak?

Emekli Maaş Zammı Olacak mı? En Düşük Emekli Maaşı Ne Kadar Olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde emekli maaşları ile ilgili bir ‘sürpriz’ olacağını duyurmuştur. 1 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklayacağı emekli maaşları ile ilgili değişikliklerin detayları öğrenilmek isteniyor. Yeni yılla birlikte en düşük emekli maaşı 2 bin 500 liraya yükseltilmişti. Peki, temmuz zammı ile en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte emekli maaş zammı ile ilgili son detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye’de bulunan milyonlarca emekli, artan hayat pahalılığı karşısında zor günler yaşıyor. Enflasyon sebebiyle yeni yılla birlikte aldıkları zam eriyen emekliler, ara zam beklentisine girmişti.

En Düşük Emekli Maaşı Ne Kadar Olacak?

En Düşük Emekli Maaşı Ne Kadar Olacak?

Sabah'tan Hazal Ateş'in haberine göre, seyyanen ya da 6 aylık enflasyon oranında aylık artışı gündemde.

Yeni düzenleme ile 6 aylık enflasyonun dikkate alınması durumunda (Merkez Bankası anketine göre yüzde 34.62) malullük ve yaşlılık sigortası kapsamında ödenen emekli aylıkları, ek ödeme toplamları bunun altında olan emekli aylıkları 3 bin 365 liraya tamamlanacak.

Emekli Zammı Ne Zaman Açıklanacak?

Emekli Zammı Ne Zaman Açıklanacak?

Bakan Vedat Bilgin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekli maaş zammı ile ilgili açıklamayı 1 Mayıs’ta yapabileceğini duyurmuştu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın