Görüş Bildir
Haberler
Düğün Fotoğrafçımızı Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Düğün Fotoğrafçımızı Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

1. Görünürlüklerini değerlendirin

Düğün fotoğrafçıları için dijital platformlarda bulunmak çok önemli. Büyük ihtimalle sizler de fotoğrafçı arayışınızı internet aracılığıyla yaptınız. Bu nedenle düğün fotoğrafçılarının web görünürlüklerini değerlendirmeniz ilk adımınız olabilir. İyi bir siteye sahip olanlar ve sosyal medya görünürlüklerinde başarılı olanlar işlerini ciddiye alan firmalardır diye düşünebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ev Ödevinizi Yapın

Düğün fotoğrafçısı arayışınızda bütçenize uygun olanı bulmaya çalışın. Birbirinden çok farklı fiyat teklifleriyle karşılaşacağınıza eminiz. Burada kriteriniz en yüksek fiyat veren en iyisidir yanılsaması kesinlikle olmasın. Bununla birlikte bütçenizi de çok aşmamanız gerekir diye düşünüyoruz. Siz firmaları inceleyin, en iyi fiyata en iyi kaliteyi bulun.

Görüntü Kalitesi

Görüntü kalitesi için yapmanız gereken düğün fotoğrafçılarının referans fotoğraflarını incelemektir. Bu konuda önemli olan özellikle çözünürlük kalitesini tartmak olabilir.

Fotoğrafçı Stili

Bundan sonraki yıllarınızda düğün gününüzü hatırlamak için bu fotoğraflara bakacağınızı unutmayın; Fotoğrafçınızın tarzını beğenerek karar vermelisiniz. Örneğin, daha samimi kareler sever misiniz? Şaşırtıcı kendine özgü fotoğraflar istemez misiniz? Bu noktada da doğru kararı vermeniz çok önemli. Seçtiğiniz fotoğrafçının şaşırtıcı samimi fotoğraflar çektiğinden ve bu özel anları yakalamak için mükemmel bir gözü olduğundan emin olun, aksi takdirde daha sonra hayal kırıklığına uğrayacaksınız.

Fotoğrafçı Kişiliği

Düğün gününüzü paylaşmaktan mutluluk duyacağınız biriyle çalışacağınızdan emin olmak istersiniz. Çünkü karşınızdaki kişiye poz verirken rahat olmak istemeniz çok doğal. Bu nedenle fotoğrafçınızla çekim öncesi tanışın deriz. Güler yüzlü biriyle çalışmak kim istemez ki!

Albüm Kalitesi

Fotoğraflarınızın kalitesi kadar, albüm kalitesi de çok önemli bir faktör. Bizden size söylemesi; örnek albümleri incelemekte fayda var.

Sonuç olarak, işine tutkuyla bağlı bir fotoğrafçı ile çalışmak istersiniz. Tutkuyu gösteren biri, ÖZEL GÜNÜNÜZDE mümkün olan en iyi DÜĞÜN FOTOĞRAFLARININ ortaya çıkmasını sağlayacaktır.

Size olağanüstü bir deneyim yaşatacak, kendisini mesleğine adamış ve en önemlisi gelecek yıllar tekrar bakmaktan gurur duyacağınız kareleri tasarlamış kişiyle çalışın. Paranızı güvendiğiniz birine, etrafınızda olmaktan hoşlandığınız bir kişiye ve sevdiğiniz bir portföyü olan birine yatırdığınızdan emin olun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Unutmayın...

Özel günlerinizde doğru seçim yapmış olmanın gururunu yaşamak mutlu olmak kadar tat verir insana.

SEVGİLER…

 http://www.adkwedding-photography.com

İzmir Düğün Fotoğrafçısı

ADK Wedding Photography

Aydın Karataş

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

paylaşım için teşekkürler

Yakut Tansel

Düğün fotoğrafçısı önemli tabi.