Görüş Bildir
Haberler
Doğal Güzelliğiyle İnsanda Kredi Çekip Gidip Görme Arzusu Uyandıran 10 Harika Yer

etiket Doğal Güzelliğiyle İnsanda Kredi Çekip Gidip Görme Arzusu Uyandıran 10 Harika Yer

Begüm
19.05.2024 - 14:01

Görür görmez valizinizi hazırlayıp, kredi çekmenizi sağlayacak sizi kendine aşık edecek birbirinden güzel rotaları derledik. Hazırsanız, başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Grand Kanyon

1. Grand Kanyon

Colorado Nehri tarafından milyonlarca yıl boyunca oyulmuş olan Grand Kanyon, doğanın en görkemli harikalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. İçerisinde yer alan farklı yürüyüş rotaları ile doğanın güzelliğini keşfetmenize olanak sağlıyor.

2. Tromso

2. Tromso

Kuzeyin en güzel noktalarından biri olan Tromso, Norveç'te yer alıyor. Güneş fırtınaları tarafından yaratılan kuzey ışıklarını görebileceğiniz en keyifli yerlerden biri Tromso'ya kış aylarında gidebilirsiniz.

3. Galapagos Adaları

3. Galapagos Adaları

Darwin'in Evrim Teorisine ilham kaynağı olan Galapagos Adaları, endemik bitki ve hayvan türlerinin benzersiz bir koleksiyonuna ev sahipliği yapıyor. Ekvador'dakonumlanan adalar masmavi suları ile sizi kendine aşık ediyor.

4. Fiji Adaları

4. Fiji Adaları

Turkuaz suları, beyaz kumlu plajları ve yemyeşil ormanlarıyla Fiji Adaları, cennetin bir köşesi olarak karşımıza çıkıyor. Hayalinizdeki tatili sunan Fiji, rotaya eklenmesi gereken yerlerden biri!

5. Seyşeller

5. Seyşeller

Afrika kıyılarında yer alan Seyşeller, granit kayalıklardan oluşan adalar, beyaz kumlu plajlar ve turkuaz sularıyla ünlü bir ada ülkesi olarak karşımıza çıkıyor. Mavi suları ve aktiviteleri ile çok keyifli bir rota!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bali

6. Bali

Hem mistik hem de doğanın içinde bir rota sunan Bali, Endonezya'nın en popüler adalarından biri. Endonezya'nın en popüler turistik yerlerinden biri olan Bali, yemyeşil pirinç tarlaları, antik tapınakları ve güzel plajları ile tanınır.

7. Lombok

7. Lombok

Bali'nin doğusunda yer alan Lombok, el değmemiş plajları, aktif yanardağları ve yemyeşil manzaraları ile biliniyor. Kumsalları ile öne çıkan Lombok farklı bir tatil sunuyor.

8. Uyuni Tuz Gölü

8. Uyuni Tuz Gölü

Dünyanın en büyük tuz gölü olan Uyuni Tuz Gölü, gökyüzünü yansıtan eşsiz bir manzara sunuyor. Aynı zamanda mükemmel fotoğraflara da ev sahipliği yapan Uyuni Tuz Gölü, unutulmaz bir deneyim vaat ediyor.

9. Palawan

9. Palawan

Beyaz kumlu plajları, berrak suları ve kireçtaşı kayalıkları ile Palawan, Filipinler'in en güzel adalarından biridir. Filipinler'in el değmemiş doğası klasik tatil rotalarından ayrışıyor.

10. Petra

10. Petra

Kayalara oyulmuş antik bir şehir olan Petra, UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alıyor. Ürdün'de yer alan Petra Antik Kenti sizi yıllar öncesine götürecek...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
6
6
4
2
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın