Görüş Bildir
Haberler
Discord'a Alternatif En İyi Ücretsiz Uygulamalar

Discord'a Alternatif En İyi Ücretsiz Uygulamalar

Croft
09.10.2024 - 12:06

Tek alternatif Discord değil! Popüler anlık mesajlaşma ve iletişim uygulaması aynı zamanda pek çok güçlü rakibe de sahip. Gelin Discord alternatifi ücretsiz uygulamalara birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

TeamSpeak

TeamSpeak

Eski oyuncular TeamSpeak'e zaten aşinadır ancak biz yine de anlatalım. 2001'den bu yana hizmet veren uygulama kullanıcılarının ücretsiz bir şekilde sesli iletişim kurmalarına izin veriyor. Özellikle oyuncular tarafından oyun içerisinde neredeyse gecikmesiz iletişim kurmak için kullanılan uygulama Discord'un en güçlü ücretsiz rakiplerinden.

Steam Chat

Steam Chat

Oyuncuların halihazırda epey aşina olduğu uygulamalardan biri de Steam Chat. Steam içerisinde arkadaşlarınızla ve arkadaş gruplarınızla hem sesli hem de yazılı iletişim kurabileceğiniz uygulama için haliyle bir Steam hesabına ihtiyacınız olacak.

Element

Element

Verileri uçtan uca şifreleyen Element kullanıcılarının güvenliğini de ön planda tutuyor. Kullanımı ücretsiz olan uygulamayla sesli ve yazılı sohbetlerin yanında dosya ve ses paylaşımı gibi özellikleri de rahatça kullanabilirsiniz.

Slack

Slack

Genellikle iş yerleri ve grupları tarafından kullanılsa da Slack de Discord'un en iyi alternatiflerinden bir tanesi. Ücretli planın yanında daha az özelliği desteklese de ücretsiz bir plan da sunan Slack sesli ve yazılı sohbetlerin yanında dosya paylaşımı gibi özelliklere de sahip.

Mumble

Mumble

Discord'un güçlü alternatiflerinden olan Mumble kullanıcılarına yüksek kalitede sesli sohbetler yapma imkanı sunuyor. Tarayıcı desteği olmayan uygulamayı bilgisayarınıza indirerek kendi istemcisi üzerinden ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Flock

Flock

Ücretli aboneliğin yanında ücretsiz plan da sunan Flock bu planda kullanıcılarına grup ve kişilerle sınırsız mesajlaşma, 10'a kadar grup, bire bir görüntülü arama ve 10,000'e kadar mesaj arama özelliği sunuyor.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft'un sahip olduğu Teams de Discord yerine kullanılabilecek ücretsiz uygulamalardan. İster tarayıcıdan, ister kendi istemcisi üzerinden erişebileceğiniz Microsoft Teams sesli ve görüntülü grup iletişimi için idealken toplantı içerisinde metin tabanlı iletişimi de destekliyor.

Skype

Skype

Discord'a alternatif olarak kullanılabilecek uygulamalardan biri de yıllardır aşina olduğumuz Skype. Sesli ve görüntülü iletişimin yanında mesajlaşma imkanı da sunan Skype grup sohbetlerini ve dosya gönderimini de destekliyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın